عصر قم

آخرين مطالب

(5 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ هفت استان کشور هشدار هواشناسی دریافت کردند گفتگو

(5 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ هفت استان کشور هشدار هواشناسی دریافت کردند
  بزرگنمايي:

عصر قم - آخرین خبر / همزمان با آغاز سال جدید و شروع سفرهای نوروزی، هر روز گزارشی از وضعیت هوا و ترافیک راهها به مخاطبین عزیز آخرین خبر ارائه خواهیم کرد.
آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها در پنجم فروردین به شرح زیر است:
*سازمان هواشناسی کشور امروز 5 فروردین‌ماه 1404 با صدور هشدار نارنجی از تداوم فعالیت سامانه بارشی در 7 استان‌ خبر داد.
*این سامانه بارشی که با بارش شدید باران در ارتفاعات و بارش برف در مناطق سردسیر و به‌تبع سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات همراه است، برای امروز در مناطق شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال و شرق سمنان و ارتفاعات و دامنه در مناطق مرکزی کرمان پیش‌بینی شده است.
*همچنین برای فردا 6 فروردین‌ماه 1404 نیز این هشدار برای مناطق گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی و ارتفاعات در مرکز کرمان صادر شده است.
*در این شرایط آب‌وهوایی توصیه به پرهیز از قرارگرفتن و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها و خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی می‌شود.
*امروز و روز گذشته نیز سامانه بارشی در برخی استان‌ها فعال بود که در ادامه تصاویری از فعالیت این سامانه را مشاهده خواهید کرد.
بازار



هشدار هواشناسی برای هفت استان کشور
1404/01/06 - 17:50
محور کندوان و آزاد راه تهران -شمال دو طرفه شد
علی صادقی، سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران
*انسداد مسیر شمال به جنوب محور کندوان و آزادراه تهران شمال لغو شد و در حال حاضر تردد در این مسیرها دو طرفه است.
*در حال حاضر تردد در محور هراز در برخی محدوده‌ها به صورت نیمه سنگین و در سایر محورها روان است.
*وی از بارش پراکنده برف در محور سوادکوه خبر داد.
لغو کلیه ترددهای مسافری دریایی در مسیر بندرعباس به هرمز و قشم
حمیدرضا محمدحسینی تختی مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان
*بر اساس هشدارهای هواشناسی و با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی، تردد کلیه شناورهای مسافری در مسیر بندرعباس به جزیره هرمز و قشم از ساعت 13 و 10 دقیقه امروز سه‌شنبه تا اطلاع ثانوی لغو شده است.
*وی با اشاره به اینکه این وضعیت تا مساعد شدن شرایط جوی و کاهش ارتفاع موج ادامه می‌یابد، افزود: به محض مساعد شدن شرایط جوی و تردد ایمن، مسیرهای مسافری بازگشایی می‌شود.
*مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بر اساس هشدارهای هواشناسی و شرایط موجود، لغو تردد شناورهای مسافری تا اواخر امشب ادامه می‌یابد.
*محمدحسینی تختی گفت: هرگونه تغییر در وضعیت تردد شناورهای مسافری از طریق روابط عمومی این مدیریت، شبکه‌های اجتماعی وابسته و تلفن گویای بندر شهید حقانی به شماره 3111-076 اطلاع‌رسانی می‌شود.
*وی با اشاره به خطرآفرینی ناشی از تردد شناورهای غیرمجاز، بیان کرد: اکیداً توصیه می‌شود گردشگران از تردد با شناورهای غیرمجاز خودداری کرده و موجب تهدید جان و مال خود و خانواده نشوند.
بازگشایی دوطرفه جاده چالوس از ساعت 16 امروز
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا:
* از ساعت 16 امروز(5فروردین)، محور چالوس و آزادراه تهران-شمال به‌صورت 2 طرفه بازگشایی خواهد شد.
* این تغییر به‌منظور تسهیل در عبور و مرور خودروها و مسافران نوروزی در این محور انجام می‌شود.
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
‌سرپرست پلیس راه مازندران:
* شاهد ترافیک سنگین در محور کندوان هستیم و طبق گزارش‌ها تردد در محدود تونل کندوان، پل زنگوله به مرزن‌آباد سنگین و پرحجم است.
* تردد در ‌محور هراز‌ پرحجم و سنگین گزارش شده و ‌در محدوده تونل سیاه سد به سمت تهران و از گزنک، آب اسک، تونل تکاوران به مسیر شمال نیمه‌سنگین است.
* در محور سوادکوه نیز شاهد ترافیک روان و در محدوده پل سفید و زیرآب به طول 500 متر سنگین گزارش ‌شده است. ‌
* وضعیت جوی محورها هراز و کندوان بارندگی و ارتفاعات مه‌آلودگی را داریم و در گدوک، کیاسر و ارتفاعات کندوان بارش خفیف برف گزارش ‌شده است.
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی بارش برف و باران در ارتفاعات و سیلابی شدن مسیل ها
سازمان هواشناسی کشور:
* زمان فعالیت سامانه بارشی از روز سه‌شنبه 5 فروردین تا روز چهارشنبه 6 فروردین 1403 است.
* هشدار به بارش شدید باران، در ارتفاعات و در مناطق سردسیر بارش برف، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، بالا آمدن آب رودخانه‌ها، احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات و کاهش محسوس دما همچنین ماندگاری هوای سرد اشاره دارد.
* در روز سه شنبه شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال و شرق سمنان و ارتفاعات و دامنه در مناطق مرکزی کرمان و روز چهارشنبه گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی و ارتفاعات در مرکز کرمان تحت تاثیر قرار دارند.
* بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، احتمال انسداد گردنه‌های برف گیر، وزش باد شدید موقتی، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، در ارتفاعات احتمال ریزش بهمن، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی از اثرات این مخاطره است.

عصر قم

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی بارش برف و باران در ارتفاعات و سیلابی شدن مسیل‌ها
1404/01/06 - 13:15
انسداد مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 10 صبح
سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا :
* با توجه به حجم سنگین ترافیک در محورهای جنوب به شمال چالوس و آزادراه تهران-شمال، از ساعت 10 صبح امروز، تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران به صورت موقت ممنوع خواهد شد.
* همچنین از ساعت 12 ظهر، مسیر تهران به چالوس به منظور تخلیه بار ترافیکی به صورت یک‌طرفه خواهد شد.
بارش باران و رعدوبرق در برخی استان‌ها طی هفته جاری/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور
صادق ضیائیان، رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی:
* بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز در شرق، شمال شرق، شمال سیستان و بلوچستان، سواحل دریای خزر و اردبیل ابرناکی، بارش باران، وزش باد گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.
* در دامنه‌های جنوبی البرز، سمنان، جنوب یزد، کرمان و شمال هرمزگان ابرناکی، وزش باد و بارش پراکنده و رعد و برق انتظار می‌رود.
* شدت بارش در استان گلستان و شمال خراسان رضوی است.
* در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد که در برخی مناطق استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان سبب خیرش گردوخاک خواهد شد.
* چهارشنبه در شمال شرق و شرق سواحل دریای خزر بارش برف و باران و در سمنان، شرق یزد و شمال خراسان جنوبی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.
* پنجشنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم می‌شود و برای بخش‌هایی از شمال شرق بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
* طی روزهای جمعه و شنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت.
* از روز چهارشنبه تا اوایل هفته در اغلب مناطق کشور شاهد افزایش محسوس دما خواهیم بود.
* طی دو روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر مواج است.
* آسمان تهران فردا (6 فروردین)، قسمتی ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای 3 و حداکثر دمای 14 درجه سانتیگراد و طی روز پنجشنبه (7 فروردین)، کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد با حداقل دمای 5 و حداکثر دمای 17 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
* فردا چهارشنبه (6 فروردین)، اردبیل با کمینه دمای 3- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس و اهواز با دمای 29 درجه گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند. همچنین طی روز پنجشنبه (7 فروردین)، بجنورد با کمینه دمای 3- سردترین و بندرعباس با 31 درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

عصر قم

پیش‌بینی بارش باران، وزش باد شدید و رعدوبرق در برخی استان‌ها
1404/01/06 - 09:13
در حال تکمیل...

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/712592/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترکیب احتمالی استقلال در بازی انتقامی

تقویم و اوقات شرعی شنبه 9 فروردین 1404 به افق قم

حماسه پرشور مردم مناطق روستایی و عشایری در روز جهانی قدس

آتش‌سوزی شدید در ابوظبی

اردوی تیم ملی با کادرفنی جدید در غیاب مرد اسپانیایی

‏10 بزرگ فوتبال به فکر فرار؛ 3 ماه تا آزاد شدن ستاره‌ها

حمله موتا به ستاره یووه؛ فکر نکن مسی هستی بچه!‏

پنالتی عزت الهی را هم‌تیمی او از دست داد

مورایس به مورینیو شوک داد!

میلان دیگر به زلاتان اعتماد ندارد!‏

مصدومیت دردسرساز قبل از تراکتور

تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف این میوه

فارس: ادعاها درباره قصد ترامپ برای پاسخ به نامه ایران صحت ندارند

واکنش ایران درباره تجاوز نظامی مجدد آمریکا به یمن

نمایش اقتدار و اتحاد در روز جهانی قدس

جزئیات پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان سردار سلیمانی

توئیت معاون عراقچی درباره گفت‌وگوی ایران و تروئیکای اروپایی

حضور پزشکیان همراه دخترش در منزل استاد علی نصیریان

باهنر: تورم هفت سال قبل، در 200 سال گذشته سابقه نداشته‌ است

کمک 13.5 میلیاردی خیران قمی در طرح مودت

مبلغ کفاره و زکات فطریه ماه رمضان 1404 از نظر حضرت آیت الله جوادی آملی

مبلغ کفاره و زکات فطریه ماه رمضان 1404 از نظر حضرت آیت الله نوری همدانی

بخشی از کتاب/ سه‌شنبه‌ها با موری

حلیمه و مورچه از کتاب داریوش غریب زاده به روایت احسان عبدی پور در برنامه اکنون

بهسازی چشمه‌ها و آبشخورهای پلنگ‌دره؛ گامی حیاتی برای حمایت از زیستگاه‌های طبیعی قم

تصادف پژو 405، چهار فوتی برجای گذاشت

ویژه‌های حوادث/ تجاوز شیطانی مرد کارگردان به دختران جوان!

پراید زیر چرخ‌های تریلی له شد

دیدار مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر با خانواده شهید حکمت‌پناه

واکنش بوژوویچ به صحبت‌های درویش، مدیرعامل پرسپولیس

ماسکرانو: مسی به‌خوبی تمرین کرده و فردا برمی‌گردد

با عبور از امباپه؛ ایسکو بازیکن ماه لالیگا شد

8 نشانه‌ اولیه سکته قلبی

این 6 علامت یعنی کمبود مواد مغذی در بدن‌تان جدی است

ایران، نقض آتش‌بس اسرائیل در لبنان را محکوم کرد

آغاز گفتگوهای ایران و سه کشور اروپایی درباره رفع تحریم‌ها در ژنو

ترامپ با تکرار ادعاها: ترجیح می‌دهم مسائل را با ایران حل‌وفصل کنیم

حضور پرشور مردم قم در راهپیمایی روز قدس فروردین 1404

رسیدگی به نیازمندان راه جبران گناهان بزرگ است

حماسه آفرینی مردم قم در روز قدس 8 فروردین 1404

راهپیمایی روز قدس در قم با حضور طلاب غیر ایرانی برگزار شد

شعرخوانی زیبا از رضا رشیدپور

کتاب‌هایی که در سال 1403 مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفت

فوت جوان 19 ساله در برخورد موتور سنگین با خودرو در قم

راهپیمایی روز جهانی قدس در شهر جعفریه قم

راکب موتور بر اثر برخورد با خودرو در دم جان باخت

7 فوتی و مصدوم در پی برخورد پژو 206 با سمند

موتور هواپیما در پرواز تهران-کیش آتش گرفت

بوژوویچ: اظهارات پرسپولیسی‌ها نشانه بزرگی استقلال است

میودراگ بوژوویچ، سرمربی استقلال: بازی فردا برای ما اهمیت دارد