عصر قم

آخرين مطالب

تاکید عراقچی در ایروان بر مخالفت ایران با تغییرات ژئوپلیتیک اقتصادی

تاکید عراقچی در ایروان بر مخالفت ایران با تغییرات ژئوپلیتیک
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم / وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر بر موضع اصولی ایران مبنی بر لزوم حفظ تمامیت سرزمینی و استقلال کشورها و پرهیز از تهدید یا توسل به زور، احترام به مرزهای بین‌المللی و جلوگیری از تغییرات ژئوپولتیک تاکید کرد.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای رایزنی با مقام‌های ارشد جمهوری ارمنستان به ایروان سفر کرده است عصر امروز با آرمن گریگوریان دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان دیدار و در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.
در این دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان ضمن ارزیابی مثبت از رایزنی‌های مستمر با جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطوح، روند گسترش روابط دوجانبه ایران و ارمنستان را بسیار خوب ارزیابی کرد و با اشاره به وجود اراده جدی دولت ارمنستان برای توسعه هرچه بیشتر روابط با جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در زمینه‌های اقتصادی و تجاری خواستار شناسایی ظرفیت‌های نهفته روابط دو کشور و بهره‌برداری بهینه از انها در جهت افزایش تنوع و کیفیت مراودات دوجانبه در همه زمینه‌ها شد.
بازار
وزیر امور خارجه کشورمان روابط دوجانبه ایران و ارمنستان را رابطه‌ای دیرپا و مبتنی بر حسن نیت، احترام متقابل و منافع طبیعی و منطقی دو ملت دانست و تاکید کرد از نظر جمهوری اسلامی هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات بین ایران و ارمنستان در عرصه‌های مورد علاقه دو طرف وجود ندارد.
عراقچی با مرور آخرین تحولات منطقه قفقاز جنوبی و نیز تشدید نا‌امنی و نگرانی‌ها در منطقه غرب آسیا متعاقب نقض کامل آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و تشدید نسل‌کشی در غزه و از سرگیری حملات به لبنان همزمان با ادامه اشغال بخش‌هایی از لبنان و سوریه و نیز تجاوز نظامی آمریکا به یمن، وضعیت امنیت بین‌الملل را حاد و خطرناک توصیف کرد و وظیفه همه بازیگران مسئول برای استفاده از ابزار‌های دیپلماتیک جهت جلوگیری از گسترش ناامنی و بی‌ثباتی در مناطق مختلف جهان را خاطر نشان کرد.
وی امنیت و ثبات در قفقاز جنوبی را برای همه کشورهای مجاور و کل منطقه قفقاز و آسیای مرکزی بسیار مهم دانست و تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران ضمن استقبال از تلاش‌های مشترک و مسئولانه جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان برای انعقاد موافقت‌نامه صلح از هیچ کوششی برای تسریع فرایند مربوط به امضای این سند و اجرای آن فرو گذار نمی‌کند.
عراقچی همچنین با یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر لزوم حفظ تمامیت سرزمینی و استقلال کشورها و پرهیز از تهدید یا توسل به زور، احترام به مرزهای بین‌المللی و جلوگیری از تغییرات ژئوپولتیک را در راستای منافع مشترک و متقابل همه ملت‌های منطقه و صلح و رفاه آنها دانست و ساز و کار 3+3 را چهارچوبی مناسب برای ادامه مشورت‌ها و رایزنی‌ها در رابطه با تحولات قفقاز جنوبی عنوان کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/712723/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقویم و اوقات شرعی سه شنبه 12 فروردین 1404 به افق قم

اعزام نخستین کاروان راهیان نور استان قم در سال 1404

تعطیلی ادارات استان قم پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات قم تعطیل است؟

واژگونی خودروی هیوندا، سه کشته برجای گذاشت

سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس برخورد می‌شود

سقوط از کوه، جان پسر 12 ساله را گرفت

تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم لغو نمی‌شود؟

پدری یعنی قلب بارسا، یعنی مهندس اصلی تیم

خشم فابرگاس؛ بازیکن بایرن که نیستید، متواضع باشید!

تیبو کورتوا، غایب بزرگ رئال مادرید برای تقابل با رئال سوسیداد

ادعای بزرگ؛ تردید آنچلوتی، کارلتو شاید برزیلی شود

کاهش کلسترول خون با مصرف این ماده غذایی

دیدار استاندار قم با جانباز دوران دفاع مقدس

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب: اگر آمریکا یا اسرائیل، ایران را بمباران کنند مجبور خواهیم شد به سمت تولید سلاح هسته‌ای برویم

سپاه بیانیه داد

پزشکیان: روابط ایران و الجزایر در فضایی برادرانه و دوستانه در حال گسترش است

آمریکا: ترامپ حاضر به صحبت درخصوص توافق با ایران است

دیدار استاندار قم با یکی از جانبازان دوران دفاع مقدس

داستانک/ دلبر گلفروش من

ویژه‌های حوادث/ گروگانگیری شوکه‌کننده یک خانواده به مدت 2 سال!

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ؛ ستاره جوان رباط داد

پایان فصل برای ستاره ملی‌پوش یوونتوس

مصرف این میوه زمان خواب شما را منظم می‌کند

علی مطهری: باید همان ابتدا با ترامپ مذاکره می‌کردیم

کوبا، تهدید گستاخانه آمریکا علیه ایران را محکوم کرد

پزشکیان: با تمام وجود در کنار مردم یمن خواهیم بود

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

سید محمد صدر: اسرائیلی‌ها مذاکرات «مک فارلین» را نجس کردند!

خدمات اتوبوس آمبولانس اورژانس قم به مسافران نوروزی

روزی به نام جمهوری اسلامی

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

رکورد شکست؛ سلام علی دایی جدید

کاپیتان مس به سیم آخر زد؛ پیرمان کردید

آموریم: بابت درخشش رشفورد در استون ویلا خوشحالم

انتقام شیرین رحمتی از پرسپولیس پس از شش سال

بازگشت اورونوف؛ انفجار نصفه‌نیمه و نگرانی هواداران

واکنش سعید صادقی به غیبت جنجالی در پرسپولیس

عجیب‌ترین جایزه فوتبالی قرن، 4 شانه تخم مرغ!

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

ارتش: اگر دشمنان دچار خطای راهبردی شوند، پاسخ سخت و پشیمان‌کننده دریافت خواهند نمود

شکوری راد: یکی از دلایل فشار بر پزشکیان، شکاندن مقاومت او در مقابل قانون حجاب است

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

رایزنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان

اظهارات نماینده قم درباره لایحه حجاب: اگر هسته سخت نظام جدا شوند، رحم الله من یقرا فاتحه مع الصلوات

روسیه: سازوکار جدید همکاری پارلمانی با ایران شکل می‌گیرد

ماجرای برکناری جواد لاریجانی از وزارت خارجه پس از سفر هیات کا.گ.ب به ایران

خبر استعفای 43 نماینده مجلس تکذیب شد

واکنش اتحادیه اروپا به تهدیدات ترامپ علیه ایران؛ راه‌حلی جز دیپلماسی وجود ندارد