عصر قم

آخرين مطالب

وزیر میراث فرهنگی: در منطقه هدف اول گردشگری ما عراق است اجتماعی

وزیر میراث فرهنگی: در منطقه هدف اول گردشگری ما عراق است
  بزرگنمايي:

عصر قم - خبرآنلاین / صالحی امیری می‌گوید: در حوزه خلیج فارس، هدف اول عراق است. عراق کشوری است که اشتراکات فرهنگی بسیاری با ما دارد و ما باید روی عراق تمرکز کنیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌گوید: آمارهای گذشته نشان می‌دهد که سالیانه به‌طور میانگین یک میلیون و 300 هزار گردشگر، افراد متخصص و دانشگاهی و... از اروپا به ایران می‌آمدند که در حال حاضر این عدد به یک‌دهم کاهش پیدا کرده است. البته تحولات منطقه‌ای و روابط سیاسی ما با غرب، مسائل داخلی و تغییر دولت، همه در این امر دخیل بوده‌اند ولی اراده‌ای در دولت آقای پزشکیان وجود دارد که باید موانع را برداریم.
سید رضا صالحی امیری ادامه می‌دهد: امسال در 9 ماهه اول سال، 5 میلیون و هفتصد هزار گردشگر داشته‌ایم که نسبت به پایان آذرماه سال گذشته، 17.3 درصد رشد داشته است.
او اظهار می‌کند: تعریف توریسم در دنیا مشخص است. کسی که از نقطه‌ای به کشوری دیگر سفر می‌کند و حداقل یک شب در آنجا اقامت دارد، توریست محسوب می‌شود. این تفکیک که زیارتی یا سیاحتی است یا دریایی یا زمینی است را توریسم جهانی ندارد. ولی این که از کدام کشورها در سال گذشته گردشگر داشته‌ایم، در ظرفیت ما از عراق 2 میلیون و 709 هزار گردشگر، افغانستان یک میلیون و 288 هزار، ترکیه 792 هزار، پاکستان 354 هزار، ترکمنستان 195 هزار، ارمنستان 181 هزار، آذربایجان 166 هزار، بحرین 96 هزار، عمان 84 هزار و کویت 81 هزار گردشگر به ایران آمده‌اند.
صالحی امیری ادامه می‌دهد: در حوزه خلیج فارس، هدف اول عراق است. عراق کشوری است که اشتراکات فرهنگی بسیاری با ما دارد و ما باید روی عراق تمرکز کنیم. ما با وزیر گردشگری عراق صحبت داشته‌ایم و الان ما 3.5 میلیون زائر به‌عنوان گردشگر زیارتی در عراق و 4 میلیون گردشگر زیارتی در اربعین داریم. این بزرگ‌ترین سرمایه معنوی ما در دنیای اسلام است. عراقی‌ها هم تقریبا 3 میلیون گردشگر دارند. با وزیر گردشگری آنها توافق کردیم که این را با سرعت افزایش دهیم.
او می‌گوید: ما 3.5 میلیون زائر داریم که در شهرهای کربلا و نجف و کاظمین به‌مدت حدود یک هفته مستقر می‌شوند و عراقی‌ها هم در ایران یک تا دو هفته استقرار دارند. همه اماکن از شمال و مشهد و کیش می‌روند. این تفکیک ذهنی ماست. آن‌ها چنین تفکیکی قائل نیستند. عراقی‌ها حتما مقصد دوم دارند. حوزه خلیج فارس این‌گونه است که مثلا بلافاصله از مشهد به شمال می‌روند یا هدفشان را شیراز، اصفهان، یزد و تبریز قرار می‌دهند و این گردش دائما در حال انجام است. صلاح کشور این است که با توزیع عادلانه گردشگر مواجه شویم نه تمرکز در یک نقطه.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/713126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشد باشگاه‌های ورزشی بانوان در قم؛ صدور 21 مجوز در دو ماه گذشته

آمادگی کامل شهر قم برای پذیرایی از زائران و مسافران نوروزی تا پایان تعطیلات

فعالیت 96 باشگاه ورزشی بانوان در قم؛ صدور 21 مجوز در دو ماه گذشته

گزارش تصویری از پهن شدن تاریکی در معابر قلعه کامکار قم

پیام سرپرست اداره کل آموزش و پرورش قم به مناسبت یوم الله 12 فروردین

مراجعه 3.1 میلیون نفر به اورژانس بیمارستان‌ها در نوروز 1404

پیکر جوان 24 ساله از آب بیرون کشیده شد

افزایش بازیکنان خارجی در لیگ قطر به 10 نفر

سایه غول فوتبال ترکیه روی ستاره پرسپولیس افتاد

نتیجه اعتماد به کشتی‌گیران جوان؛ قهرمانی در آسیا

ادامه میراث مارسلو؛ انزو ستاره رئال می‌شود

اعتراف پوستکوگلو به اشتباهات بزرگ تاتنهام

تعجب مودریچ از پنالتی جنجالی رئال: این خطا بود!

جاودانگی لواندوفسکی؛ درخشش در 36 سالگی

صعود 68 پله‌ای هدایی در رنکینگ جهانی

دروازه بان سابق فوتبال ایران درگذشت

4 علت مهم نفخ معده

عارف: دولت به استانداران نوار مرزی و ساحلی کشور اختیارات ویژه‌ای می‌دهد

عراقچی: پنجره دیپلماسی همیشه باز است اما تحت فشار و تهدید وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نخواهیم شد

ادعای خبرگزاری جمهوری آذربایجان: پزشکیان به‌زودی عازم جمهوری آذربایجان می‌شود

تکذیب نقل قول منتسب به آیت الله مکارم شیرازی درباره ترامپ

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

روند افزایشی دمای هوای قم تا پایان هفته

بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله 12 فروردین

وضعیت آب و هوا قم فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی قم 24 ساعت آینده | آب و هوای قم در روز سیزده بدر

رشد باشگاه‌های ورزشی بانوان در قم

کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه

کشف 169 خودرو سرقتی توسط پلیس آگاهی

آخرین آمار فوتی های تصادفات نوروزی؛ استان های صدرنشین در تلفات اعلام شدند

طرح جامع ریلی قم تدوین می‌شود

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

نوجوان فوتبال ایران در بین بازیکنان آینده دار از نگاه AFC

پیام مشترک امام جمعه و استاندار قم به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

چین: پرونده هسته‌ای ایران در مرحله‌ای حساس قرار دارد

شبکه اسرائیلی: 3 کشور عربی به ایران قول داده‌اند که آمریکا از پایگاه‌های هوایی آن‌ها برای حمله به ایران استفاده نکند

تبریک تلفنی عید فطر و نوروز بین پزشکیان و رحمان

جمع آوری 22 میلیارد ریال فطریه و کفارات توسط کمیته امداد قم

پیام نماینده مردم قم در مجلس به مناسبت روز جمهوری اسلامی

آیت الله محمدی لائینی: باید راه برای ورود بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری هموار شود

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران در 12 نقطه مرتفع شهر قم

لزوم اجرای طرحی جامع برای بازآفرینی مرکز شهر قم

روند دمای قم تا پنج‌شنبه هفته جاری افزایشی است

آتش سوزی خانه سالمندان در آلمان؛ 50 نفر مصدوم شدند

کشف 5 کیلوگرم حوله آغشته به شیشه در فرودگاه امام

ماجرای قتل پدر و پسری در تهران

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

مومنی: پورموسوی به تمرینات مس برمی‌گردد

عدم توافق میلان و هرناندز برای تمدید قرارداد

برنامه مولر بعد از پایان سال‌های حضور در بایرن