عصر قم

آخرين مطالب

افزایش حضور گردشگران خارجی در اماکن تاریخی قم گفتگو

افزایش حضور گردشگران خارجی در اماکن تاریخی قم
  بزرگنمايي:

عصر قم - سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم از افزایش چشمگیر حضور گردشگران خارجی در اماکن تاریخی این استان در ایام نوروز خبر داد. - اخبار استانها -
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم با اشاره به وضعیت اسکان مسافران نوروزی در این استان، اظهار داشت: در تاریخ 7 فروردین سال جاری، تعداد افراد اقامت‌یافته در واحدهای اقامتی تحت نظارت این اداره‌کل شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمانپذیرها و خانه‌مسافران به 2هزار و 158 نفر رسید.
این تعداد شامل مسافران داخلی و خارجی است که برای اقامت در ایام تعطیلات نوروزی به قم سفر کرده‌اند. وی عنوان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم با مدیریت و نظارت بر این واحدها، شرایطی مناسب برای اقامت گردشگران فراهم می‌آورد.
وی ادامه داد: در همان تاریخ، اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم با اسکان 3هزار و 280 نفر در 54 مسجد و حسینیه‌ تحت پوشش خود، نقش مهمی در خدمت‌رسانی به زائران و مسافران نوروزی ایفا کرده است.
باباگل‌زاده افزود: اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان قم نیز در این روز با اسکان 7هزار و 477 نفر در 252 مدرسه استان، تسهیلات اقامتی برای تعداد زیادی از مسافران را فراهم کرده است. این اقدام در راستای حمایت از گردشگران و زائرانی که به استان قم سفر کرده‌اند، انجام شده است.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم به وضعیت اسکان در سالن‌های ورزشی تحت نظارت اداره‌کل ورزش و جوانان استان اشاره کرد و گفت: در تاریخ 7 فروردین، 200 نفر در این سالن‌ها اسکان داده شده‌اند. این سالن‌ها به عنوان محل‌های اقامتی موقت برای مسافران استفاده می‌شوند و امکانات لازم برای اقامت آنها فراهم است.
باباگل‌زاده سپس به وضعیت کمپینگ‌های نوروزی شهرداری قم اشاره کرد و گفت: در بوستان‌های مختلف شهر قم، تعداد 854 تخته چادر به مسافران اختصاص داده شد. در این کمپینگ‌ها که شامل بوستان‌های نیایش، فدک، مهدی، امام رضا(ع) و پارکینگ‌های شماره سه و چهار هستند، امکانات مناسب برای اقامت مسافران فراهم شده است.
وی افزود: این کمپینگ‌ها به مسافران و زائرانی که تمایل به اقامت در فضای باز دارند، خدمات می‌دهند.
وی همچنین از خدمات ارائه‌شده توسط جمعیت هلال‌احمر استان قم یاد کرد و گفت: در چهار پایگاه امداد و نجات جاده‌ای استان، امکان اسکان حدود 120 نفر وجود دارد. این پایگاه‌ها به ویژه برای مسافرانی که در جاده‌ها و مسیرهای استان در حال عبور هستند، خدمات اضطراری و اقامتی موقت ارائه می‌دهند.
باباگل‌زاده در ادامه به فعالیت‌های گردشگری استان قم در ایام نوروز نیز اشاره کرد و آمار بازدید گردشگران از اماکن تاریخی این استان را در تاریخ 7 فروردین‌ماه به 3هزار و 173 نفر اعلام کرد. از این تعداد، 98 نفر گردشگر خارجی بوده‌اند.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان قم به‌ویژه از خانه تاریخی امام خمینی(ره) واقع در خیابان معلم، جنب میدان روح‌الله و تیمچه بزرگ بازار قم به عنوان دو مکان پربازدید در این روز یاد کرد.
وی عنوان کرد:در خانه تاریخی امام خمینی(ره) 192 گردشگر ایرانی و 53 گردشگر خارجی به‌طور مجموع 245 نفر بازدید کردند. همچنین، در تیمچه بزرگ بازار قم 2هزار و 154 گردشگر ایرانی و 17 گردشگر خارجی به‌طور مجموع 2هزار و 171 نفر از این مکان بازدید کرده‌اند.
باباگل‌زاده افزود: از سایر مکان‌های تاریخی و فرهنگی استان قم نظیر گنجینه آثار مراجع، محوطه تاریخی‌باستانی قلی‌درویش، مقابر باغ گنبد سبز و خانه تاریخی یزدان‌پناه نیز گردشگران ایرانی و خارجی بازدید کرده‌اند. به‌طور کلی، آمار بازدید از این اماکن تاریخی و مذهبی به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.
وی گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم برای ارائه بهترین خدمات به زائران و مجاوران آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، گشت‌های مشترک با سایر دستگاه‌های مربوطه را در ایام تعطیلات نوروز برگزار کرده است. این گشت‌ها به‌طور روزانه در سه نوبت (صبح، عصر و پس از افطار) انجام می‌شود. در تاریخ 7 فروردین، 21 بازرسی مشترک از این اداره‌کل با همکاری سایر دستگاه‌ها انجام شد تا شرایط اقامتی و خدمات‌رسانی به مسافران به‌طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
باباگل‌زاده در بخش پایانی صحبت‌های خود به تعداد مراکز اقامتی زیر نظر اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 370 واحد اقامتی شامل 46 هتل، 24 هتل‌آپارتمان، 80 مهمانپذیر و 220 خانه‌مسافر در استان قم فعال هستند. مجموعاً این مراکز اقامتی دارای 14هزار و 434 تخت هستند که شامل 3هزار و 393 تخت در هتل‌ها، 1هزار و 426 تخت در هتل‌آپارتمان‌ها، 4هزار و 115 تخت در مهمانپذیرها و 5هزار و 500 تخت در خانه‌مسافران است. این ظرفیت‌ها به مسافران و گردشگران نوروزی خدمات ارائه می‌دهند و به‌ویژه در ایام پیک سفرهای نوروزی نقش مهمی در تامین محل اقامت ایفا می‌کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/713642/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه 13 فروردین 1404 به افق قم

نقره داغ شدن مراکز متخلف بهداشتی

از نماز جمعه نصر تا جشن عید فطر؛ اتحاد زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

داستانک/ زندگی دوباره

مرگ تلخ کودک 7 ساله

خروج توده 7 کیلویی از شکم بیمار آملی

ماهی‌های قرمز را رها نکنید...

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

عیدی ویژه پرسپولیس به مربیان و بازیکنان خارجی

بن‌یدر و اولین پیام برای هواداران سپاهان

سوارز: برای گل زدن به رئال زندگی می‌کردم

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

خوردن غذاهای چرب چه بلایی سرتان می آورد

این غذاها را دوباره گرم نکنید

واکنش سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درخصوص برنامه هسته‌ای ایران

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی

در روز طبیعت هوای طبیعت را داشته باشیم

عصر فردا جاده کهک مسدود می‌شود

نقل قول منتسب به آیت الله مکارم شیرازی درباره ترامپ صحیح است؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

این بود زندگی؟

واریز زکات فطریه به حساب 500 سرپرست خانوار نیازمند قم

استان قم به یاری یزد آمد؛ اعزام تانکرهای آبرسانی

کشف احتکار مرغ در قم؛ یک نفر دستگیر شد

تصاویری عجیب از زلزله 7.8 ریشتری بانکوک تایلند

ویژه‌های حوادث/ تعرض جنسی و قتل دختربچه 6 ساله!

واژگونی خودروی لیفان، جانِ مدیرکل هواشناسی آذربایجان‌غربی را گرفت

سپاهان برای ایرالکو استارت زد

هری‌ کین: در بایرن خوشحالم، به لیگ برتر برنمی‌گردم

قهرمانان ساحلی فردا با جام به ایران بازمی‌گردند