عصر قم

آخرين مطالب

دیدار نوروزی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران با ایثارگران در 14 شهرستان/ادای دین به مادران شهدا آسان نیست اقتصادی

دیدار نوروزی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران با ایثارگران در 14 شهرستان/ادای دین به مادران شهدا آسان نیست
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در ادامه دیدار‌های مستمر خود با خانواده معظم شهدا و ایثارگران از ابتدای فروردین ماه تا امروز به 14 شهرستان استان تهران رفت و با مادران شهدا و جانبازان سرافراز دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، از مقام صبر و استقامت ایشان قدردانی کرد.

به گزارش «ایثار»، حسین نصراله از نخستین روز آغاز سال 1404 تا شامگاه شنبه 9فروردین ماه با سفر به شهرستان‌های ری، چهاردانگه، اسلامشهر، بهارستان، ملارد، شهرقدس، شهریار، رباط کریم، قرچک، ورامین، پیشوا، پاکدشت، دماوند و پردیس با مادران شهدا و جانبازان 70درصد دوران دفاع مقدس دیدار و ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، از مقام صبر و استقامت‌ ایشان قدردانی کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در این دیدار‌ها که بمناسبت فرارسیدن نوروز انجام شد، با بیان اینکه ادای دین به مادران شهدا بویژه مادرانی که دو یا سه فرزند خویش را در دوران دفاع مقدس، تقدیم آرمان‌های انقلاب اسلامی کردند، کار آسانی نیست گفت: مروری بر تاریخ اسلام از وجود چنین شیرزنانی حکایت دارد که با بردباری در برابر شهادت همسر و فرزندانشان و ادای دین به اسلام، در جایگاه فداکارترین مادران و همسران شهدا قرار گرفتند.
وی افزود: امروز ما در مقام خادمی و سپاسگزاری از این مادران شهدا، هرقدر هم خدمت کنیم باز هم در برابر بزرگ منشی و اخلاق‌ایشان کم است.
حسین نصراله با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص تکریم خانواده شهدا، تأکیدکرد: کاری که خاندان معظم شهدا و ایثارگران در طول دوران انقلاب اسلامی کردند نباید فراموش و یا کمرنگ شود. سپاسگزاری از این عزیزان وظیفه ذاتی بنیاد و همه مسئولان است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: به لطف خداوند متعال و مشارکت، همراهی و همدلی رؤسای بنیاد در شهرستان‌های تابعه، دیدار 50 نفر از مادران شهدا و جانبازان 14 شهرستان استان تهران در 9 روز نخست سال جدید میسر شد.
وی با قدردانی از ائمه جمعه، فرمانداران، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و شهرداران و فرماندهان نواحی سپاه پاسداران که در دیدار‌های نوروزی با ایثارگران شهرستان‌های استان تهران مشارکت کردند، گفت: بر خود فرض می‌دانم از تلاش و مساعی همه عزیزانی که در اجرای طرح سپاس و دیدار‌های نوروزی با ولی نعمتانمان، خاندان معظم شهدا و ایثارگران حضور داشتند، قدردانی کنم.
نصراله در خاتمه با بیان اینکه امسال با روحیه مضاعف در مسیر توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و خدمت به خاندان شهدا، جانبازان و آزادگان گام بر می‌داریم، بر تداوم راه شهیدان با مشارکت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/714092/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

80 اردوی جهادی در قم برگزار شد؛ 3000 دانشجو مشارکت کردند

تصاویر هوایی از پارک‌های معروف تهران در سیزده‌بدر

سنگ‌باران پلیس راه در یاسوج؛ مهاجمان دستگیر شدند

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا

واژگونی مرگبار خودروی سواری ساینا

بارش برف و باران و ترافیک سنگین در جاده‌های کشور

پیام سیزده‌بدری استقلالی‌ها: همه برای تیم!

جلسه مدیرعامل و سرمربی استقلال در روز تعطیل

لاپورتا: لالیگا می‌خواهد بارسا را بی‌ثبات کند!‏

فیلمی از هنرنمایی ابوالفضل رحمانی در مسابقات آسیایی اردن

اندونگ: خوشحالم تندیس بهترین هافبک دفاعی سال را گرفتم

سیدحسین حسینی: امسال سال سختی را داشتیم

انگیزه‌های ویژه استقلالی سابق مقابل یحیی!

خشم رئال از لوکاس؛ پیر شدی، برو که ترنت بیاید

کاروان بارسا با یک سورپرایز به مادرید رسید

دستمزد داوران در 1404 دو برابر شد

پوسیدگی دندان‌ به‌دلیل کمبود این ویتامین‌ها

تماس تلفنی پزشکیان با رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی

عراقچی: به هر گونه تعرضی با سرعت و قاطعیت پاسخ می‌دهیم

وقتی روحانی، دستِ پوتین را خواند

اعلام آمادگی ایران برای ارسال کمک‌های امدادی به میانمار

هدیه‌ای از طرف رهبر انقلاب به نشانه‌ تکریم شهدای محیط زیست

پیشنهاد آیت‌الله مکارم شیرازی برای مذاکره با ترامپ واقعی است؟

صحبت های شنیدنی از مهران مدیری

میثم تیموری؛ دست و دل باز و خانواده دوست

پاسخ بارسا به بیانیه لالیگا

آتش‌بس در رفسنجان؛ سرمربی برگشت

دپارتمان داوری فوتبال ایران در 1404 چه برنامه‌هایی دارد؟

مرادی: من دخالتی در تصمیمات داور و VAR نداشتم

یک رکورد تاریخی که بارسا امشب می‌شکند!

ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب درد مفاصل می‌شود

کابینه فرانسه موضوع هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند

پادشاه بحرین در تماس با پزشکیان: مشتاق دیدار حضوری‌ام

مسعود فروتن: عادت ندارم از کتابم پول به دست بیاورم/ زندگی خواهرم را می‌نویسم

توضیحات پلیس درخصوص ویدئوی منتشرشده از تیراندازی در یاسوج

ساعت بازگشایی مدارس در 16 فروردین اعلام شد

کشف و توقیف 6 دستگاه ماینر غیرمجاز در قم

درخواست 61 میلیاردی کی روش برای حضور روی نیمکت عراق تنها در دو بازی!

گزینه اول جانشینی کونسیسائو در میلان

غیبت مهاجم خبرساز در تمرین استقلال

بارسلونا زیر تیغ لالیگا

محل مصدومیت مدافع پرسپولیس مشخص شد؛ احتمال دوری سه هفته ای

در اینتر خوشحالم، اما رویایم گالاتاسرای است!

اعتراض مس رفسنجان نسبت به انتخاب داور دیدار مقابل نساجی

ساندویچ کالباس، بهترین غذای بین راهی در سفرها!/ به این باکس‌ها می‌توان اعتماد کرد؟

پزشکیان در گفتگو با پادشاه اردن: از هیچ تلاشی برای گسترش همکاری دریغ نمی‌کنیم

شیرین‌ترین و تلخ‌ترین اتفاقات سال 1403 از نظر محسن هاشمی

دو خط کتاب/ در باب حکمت زندگی

شنبه و یکشنبه در یزد به دلیل قطعی آب تعطیل شد