عصر قم

آخرين مطالب

ستاد کل نیروهای مسلح: هرگونه تهدید و تعرض را شدیداً پاسخ می‌دهیم اقتصادی

ستاد کل نیروهای مسلح: هرگونه تهدید و تعرض را شدیداً پاسخ می‌دهیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه ای به مناسبت 12 فروردین، با بیان اینکه جمهوری اسلامی همیشه منادی صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی بوده است به تمامی دشمنانی که دچار اشتباه محاسباتی شده اند هشدار داده که به هرگونه تهدید، تعرض، جنگ افروزی و تجاوز به حریم ایران اسلامی با عکس‌العمل شدید، قدرت مضاعف و رویکرد تهاجمی پاسخ داده خواهد شد.
در بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن سالروز جمهوری اسلامی ایران آمده است: 12 فروردین ماه در تاریخ درخشان و شکوهمند انقلاب اسلامی نشانه ای از تثبیت و پایداری خلق حماسه سترگ و پیروزی بزرگ ملت نستوه ایران اسلامی بر نظام طاغوتی و دست نشانده استکبار جهانی بود که با استعانت از قدرت لا یزال الهی، نظام مقدس جمهوری اسلامی را با آرای بی نظیر مردم انقلابی در این سرزمین مقدس مستقر نمود و به حیات ننگین و سلطه ظالمان متکی به بیگانگان، پایان داد و حاکمیت قرآن و اسلام و آرای مردم را در این کشور تحقق بخشید.
در ادامه این بیانیه آمده است: نظام الهی جمهوری اسلامی ایران که برآمده از روحیه ایمان و اراده مردمی و بر پایه ظلم ستیزی و دفاع از مستضعفین و مظلومین و استقرار عدل و عدالت بنا گردید؛ از همان نخستین سال‌های استقرار خود با پیچیده ترین عداوت‌ها و دسیسه‌ها و خبیثانه‌ترین توطئه‌ها و ترفندهای شیطانی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای مستکبر مواجه شد که با الطاف الهی و رهبری پیامبرگونه حضرت امام خمینی (ره) و هدایت خلف صالح ایشان حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) با پایمردی، استقامت و بصیرت آحاد مردم عزیز به حیات طیبه خود ادامه داد و به نظامی مقاوم و سربلند در ابعاد قدرت ملی و کشوری و مقتدر و سرآمد در عرصه قدرت بین المللی و جهانی تبدیل شده است.
ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه خود آورده است: تاریخ شکوهمند 46 ساله جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که ضمن دفاع مقتدرانه از اصول، مبانی، ملت و سرزمین خود؛ همیشه منادی صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی بوده و حمایت و دفاع از مظلومان عالم، به ویژه مردم مظلوم فلسطین قهرمان را همواره به عنوان یک راهبرد تغییر ناپذیر و مسلم خود دنبال کرده و به مرحله ای از بازدارندگی فعال و پایدار دفاعی- نظامی دست یافته است که در برابر هرگونه زیاده خواهی ها، تهدیدها و یاوه گویی های نظام سلطه ذره ای تردید در تعقیب آرمان ها و اهداف مقدس به خود راه نداده و به تمامی دشمنانی که دچار اشتباه محاسباتی شده اند هشدار می دهد به هرگونه تهدید، تعرض، جنگ افروزی و تجاوز به حریم ایران اسلامی با عکس‌العمل شدید، قدرت مضاعف و رویکرد تهاجمی پاسخ داده خواهد شد.
ستاد کل نیروهای مسلح این روز خجسته ملی را به آحاد مردم قدرشناس، بصیر، قهرمان، مؤمن و انقلابی تبریک گفته و اطمینان خاطر می‌دهد که فرزندان مجاهدشان در نیروهای مسلح با پشتکار و تلاش های خستگی ناپذیر مستمر و مداوم خود تمامی تحرکات و ترفندهای مذبوحانه و شیطانی دشمنان کج فهم و نادان را رصد کرده و در دفاع از آرمان ها، عزت و سربلندی کشور برای هر گونه جانفشانی و ایثارگری، مقاوم تر و پر صلابت تر از همیشه آماده هستند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/714188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک رمان امنیتی در بازار نشر

پیش بینی هواشناسی قم 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا قم فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای قم

تصاویر نفس‌گیر از چتربازان نوپو در پرشی جسورانه از فراز برج میلاد تهران

جسد نوجوان 14 ساله از بند خاکی بیرون کشیده شد

مدیر محکوم‌شده یوونتوس به میلان می‌رود

استقلال در آستانه واگذاری رکورد هشت ساله

هم‌دردی پپ با دشمن قدیمی؛ حق با مورینیو بود

سامسون مهاجم پرسپولیس را وسوسه می‌کند

زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند

فرانسه: در صورت عدم دستیابی به توافق جدید هسته‌ای با ایران، رویارویی نظامی اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت

آمریکا: با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

هشدار فراجا: از امروز گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز به مدت 3 ماه ضبط می‌شود

مدارس و ادارات این استان شنبه و یکشنبه تعطیل شدند

تئوری توطئه پیش از بازی بارسا - اتلتیکو؛ لوزان کجاست

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

چالهان‌اوغلو: دوست دارم روزی برای گالاتاسرای بازی کنم

اعتراض مس رفسنجان به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

حسرت روزبه برای بازی بزرگ استقلال

نوجوانان ایران با شعار ویژه استارت زدند

اولین پیام هالند به هواداران: برمی‌‌گردم

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

ویتامینی که کمبود آن سبب ریزش مو می‌شود

سخنگوی وزارت خارجه: پرچم ایران از میدان‌ جنگ تا عرصه‌ دیپلماسی، نماد عدالت‌خواهی بوده است

معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی خودش تجدیدنظر خواهد کرد

آمریکا، 3 شهروند روسیه و 3 نهاد را در ارتباط با ایران تحریم کرد

تخت‌روانچی به روسیه می‌رود

جلسه کم‌سابقه کابینه دولت فرانسه درباره ایران

واکنش آذری جهرمی به برداشت‌ها از اظهاراتش: موافق بمب هسته‌ای نیستم

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

80 اردوی جهادی در قم برگزار شد؛ 3000 دانشجو مشارکت کردند

تصاویر هوایی از پارک‌های معروف تهران در سیزده‌بدر

سنگ‌باران پلیس راه در یاسوج؛ مهاجمان دستگیر شدند

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا

واژگونی مرگبار خودروی سواری ساینا

بارش برف و باران و ترافیک سنگین در جاده‌های کشور

پیام سیزده‌بدری استقلالی‌ها: همه برای تیم!

جلسه مدیرعامل و سرمربی استقلال در روز تعطیل

لاپورتا: لالیگا می‌خواهد بارسا را بی‌ثبات کند!‏

فیلمی از هنرنمایی ابوالفضل رحمانی در مسابقات آسیایی اردن

اندونگ: خوشحالم تندیس بهترین هافبک دفاعی سال را گرفتم

سیدحسین حسینی: امسال سال سختی را داشتیم

انگیزه‌های ویژه استقلالی سابق مقابل یحیی!

خشم رئال از لوکاس؛ پیر شدی، برو که ترنت بیاید

کاروان بارسا با یک سورپرایز به مادرید رسید

دستمزد داوران در 1404 دو برابر شد

پوسیدگی دندان‌ به‌دلیل کمبود این ویتامین‌ها

تماس تلفنی پزشکیان با رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی