عصر قم

آخرين مطالب

بقائی خطاب به بانیان قطعنامه در شورای حقوق بشر: تابع آمریکا نباشید اقتصادی

بقائی خطاب به بانیان قطعنامه در شورای حقوق بشر: تابع آمریکا نباشید
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / سخنگوی وزارت امور خارجه به انگلیس، آلمان و بانیان غربی قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر توصیه کرد برای اثبات صداقت خود در ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، تبعیت از آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی علیه ملت ایران را متوقف کنند.
صدور قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل از سوی ایران به شدت محکوم شد.شورای حقوق بشر سازمان ملل روز پنجشنبه 14 فروردین‌ماه با تصویب قطعنامه‌ای، مأموریت گزارشگر ویژه این شورا در امور ایران را تمدید و نسبت به فعالیت کمیته حقیقت‌یاب بدون محدودیت زمانی رأی داد. این قطعنامه در جریان پنجاه و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو با 24 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع به تصویب رسید.
* محکومیت قطعنامه ضد ایرانی
در همین ارتباط اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (جمعه) 15 فروردین‌ماه با ابراز تاسف از تداوم سوءاستفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشورهای غربی از سازوکارهای حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورهای در حال توسعه، اقدام این دو کشور در پیشگامی برای صدور قطعنامه‌ای ضد ایرانی در شورای حقوق بشر را محکوم کرد.وی محتوای این قطعنامه را به دلیل سوءنیت طراحان آن، خلاف واقع‌ بودن ادعاهای مورد استناد، تعمیم‌ها و نتیجه‌گیری‌های کلی بر اساس یک یا چند نقض ادعایی، تناقض‌گویی و ادعاهای غیرمستند منتسب به افراد بی‌نام و نشان، فاقد ارزش و اعتبار حقوقی خواند.
* نه انگلیس نه آلمان از جایگاه اخلاقی برای درس آموزی به دیگران برخوردار نیستند
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به عملکرد انگلیس، آلمان، کانادا و دیگر بانیان و حامیان این قطعنامه ضد ایرانی در دو سال اخیر در رابطه با فجایع مختلف حقوق بشری در منطقه غرب آسیا به‌ویژه نسل‌کشی در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و سوریه، خاطرنشان کرد: نه انگلیس که خود از بزرگترین حامیان سیاسی و مالی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است و وزیر خارجه‌اش اثبات نسل‌کشی در غزه را مستلزم کشتار میلیون‌ها نفر می‌داند و نه آلمان که دومین تامین‌کننده تسلیحات مورد استفاده در نسل‌کشی اسرائیل است و وزیر خارجه‌اش صراحتا کشتار کودکان و زنان بی‌گناه فلسطینی را مجاز اعلام کرده است، از هیچ جایگاه اخلاقی برای درس‌آموزی به دیگران در مورد حقوق بشر برخوردار نیستند.
* از هیچ تلاشی برای حفاظت و ارتقای حقوق بشر دریغ نمی‌کنیم
بقائی با اشاره به نگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در پاسداشت حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین ملت وفق قانون اساسی و قوانین موضوعه و همچنین اسناد و معاهدات بین‌المللی مصوب دولت ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام حکومتی برآمده از یک انقلاب مردمی که وجود و اقتدار خود را وابسته به پشتوانه مردمی می‌داند، از هیچ تلاشی برای حفاظت و ارتقای حقوق بشر و نیز شناسایی و رفع موارد نقض حقوق بشر، از جمله از طریق وضع قوانین و مقررات مناسب و رسیدگی‌های مقتضی قضایی، دریغ نمی‌کند.
* توصیه به انگلیس، آلمان و بانیان غربی قطعنامه
این دیپلمات ارشد ایرانی با تأکید بر تعامل مستمر جمهوری اسلامی ایران با سازوکارهای حقوق بشری شامل دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در راستای نقش‌آفرینی فعالانه برای ارتقای هنجارهای حقوق بشری در سطح جهانی، استفاده ابزاری برخی کشورهای غربی به‌ویژه انگلیس و آلمان از شورای حقوق بشر برای تحمیل دیدگاه‌های سیاسی خود علیه ایران را موجب خدشه‌دارشدن جایگاه و اعتبار این شورا و اخلال در روندهای مبتنی بر همکاری و هم‌افزایی بین کشورها در مورد حقوق بشر عنوان کرد.بقائی همچنین به انگلیس و آلمان و دیگر بانیان غربی قطعنامه ضدایرانی توصیه کرد برای اثبات صداقت خود در ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، تبعیت از آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی و ضد انسانی علیه ملت ایران، که جملگی مصداق جنایت علیه بشریت است، را متوقف کنند.
روز گذشته پنجشنبه 14 فروردین 1404 علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو در جریان ارائه و تصویب پیش نویس قطعنامه L.20 با عنوان «وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران» در پنجاه و هشتمین نشست شورای حقوق بشر، ضمن انتقاد شدید از سازوکارهای نظارتی تبعیض آمیز و غیر موجه در این قطعنامه علیه ایران، تصریح کرد: این اقدام، شورای حقوق بشر را در باتلاق جدیدی از ناکارآمدی و هدر رفت منابع فرو می برد که موجب کاهش اعتماد به عملکرد این شورا خواهد شد.سفیر ایران همچنین گفت که جمهوری اسلامی ایران هیچ تناسبی بین قطعنامه و به ویژه سازوکارهای نظارتی جدید طراحی شده تحت عنوان FFM، با وضعیت حقوق بشر خود نمی‌بیند و قویا با این قطعنامه مخالف است. ایران همچنین از اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل می‌خواهد که با این اقدام فریبکارانه مخالفت کنند و مانع سوءاستفاده از شورای حقوق بشر از سوی برخی کشورها برای مطامع سیاسی خود شوند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/715485/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را با مذاکره شرطی نکنیم

آیت‌الله عاملی: ارتش جمهوری اسلامی به پیشرفت‌های حیرت‌آوری دست یافته است

آیت‌الله علم‌الهدی: 29 فروردین؛ یادآور نخستین فتح انقلابی امام خمینی (ره) است

سید محمود آذین، خلبان بازنشسته: رژه 40 فروند بالگرد در قم، نمایشی باشکوه از اقتدار ارتش پس از انقلاب بود/ امام خمینی با درخواست تکرار رژه، اعتماد خود به هوانیروز را نشان دادند/ هوانیروز، بدون نیاز به کمک خارجی، توانایی‌های ارتش ایران را اثبات کرد

امام‌جمعه قم: مانند برجام کشور را شرط به مذاکرات نکنید

حسینی بوشهری، امام جمعه قم: ترامپ مذاکره را نوعی بازی می‌داند/ چهار مرحله از این مذاکرات، پیش‌تر انجام شده/ تغییر مکان مذاکرات در صورت میانجی‌گری عمان مورد پذیرش قرار گرفته است

امام جمعه اصفهان: در دولت قبل هم مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا انجام شد/ تشکر از دادگاه لاهه/ امام جمعه قم: چهار مرحله از این مذاکرات پیش‌تر انجام شده

پراید با دنا تصادف کرد، 2 سکه هخامنشی کشف شد!

راز جسد دختر جوان در جنگل فاش شد

آذرباد: اگر VAR بود بازیکن خارجی استقلال خوزستان اخراج می‌شد

حامد لک و سرمربی، رفیقِ رفیق!

موتور یک ستاره در 34 سالگی روشن شد!

واکنش چمنیان به شایعه پولی بودن بعضی بازیکنان درتیم نوجوانان

کاراته وان مصر؛ صعود مسکینی به مرحله یک چهارم نهایی

سفر مدیر باشگاه الهلال به ایتالیا برای جذب 2 اینتری

ترکیب تراکتور برای گام بلند قهرمانی

باخت پینگ‌پنگ جوانان ایران از ازبکستان در آسیای میانه

ستاره‌ای که غیبتش بارسلونا را خاموش کرد

نسخه طب سنتی برای مهار حساسیت‌های بهاری/ آلرژی در گرم مزاجان چه علائم و تدابیری دارد؟

پوتین، پیام رهبر انقلاب را پاسخ داد

نشست خبری عراقچی و لاوروف؛ ازآخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا تا لغو روادید بین ایران و روسیه

ویتکاف: هدف ما، حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است

پزشکیان: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم؛ دنبال جنگ نیستیم

آیت الله محمدی لائینی: ارتش و سپاه بازوان توانمند انقلاب اسلامی هستند

آیت‌الله خاتمی: ایران نه تحمیل پذیر است و نه تسلیم پذیر

آیت‌الله «عاملی»: ارتش جمهوری اسلامی، قابل قیاس با هیچ دوره از تاریخ ایران نیست

«تصویر یک جنایت» پس از یک دهه روانه بازار نشر شد

بیش از 18 هزار محفل قرآنی زندگی با آیه‌ها در قم برگزار شد

برنامه ریزی برای تامین دارو‌های استراتژیک به مدت 6 ماه

روند افزایشی دما از فردا در قم

تمدید قرارداد مرد سال آسیا با هزار میلیارد تومان!

قهرمان لیگ ستارگان قطر امشب مشخص خواهد شد

ربیعی قدر مهندس تیمش را می‌داند!

دیدار احساسی شاگرد یحیی در نبرد امروز

چمنیان: بر اساس غرض‌ورزی به خانواده نوجوانان اتهام می‌زنند

فلیک: به‌خاطر لالیگا به اینتر هم می‌بازیم!

عذرخواهی چمنیان از آقای گل لیگ نوجوانان

ناراحتی شدید تنیسور شماره 2 جهان از حذف رئال

انریکه: می‌دانیم آرسنال را چطور حذف کنیم

آمار خیره‌کننده اینزاگی؛ پادشاه خاموش اروپا

یک دلیل کمتر گفته شده درباره زنانی که نمی‌توانند وزن کم کنند

اظهارات عراقچی در نشست مشترک با لاوروف؛ از معاهده جامع راهبردی با روسیه تا آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا

روادید بین ایران و روسیه لغو می‌شود

توبه مقبول در بیان آیت‌الله خوشوقت/ آیا بعد از چهل سالگی نمی‌توانیم توبه کنیم؟

عکس | تصویری تاریحی از جلسه حضرت آیت الله خامنه‌ای و فرماندهان ارتش پس از پایان جنگ در مرداد 1367

قم با برپایی 18هزار محفل قرآنی پیشتاز طرح «زندگی با آیه‌ها» در کشور شد

متروی قم 1407 به جمکران می‌ رسد

آمار معلمان تهرانی در شرف بازنشستگی اعلام شد

خودروی سمند با 2 سرنشین مست توقیف شد

پرونده فوت دختر جوان در منطقه جنگلی در حال رسیدگی است