عصر قم

آخرين مطالب

نماینده مجلس: مشکل قطعی آب شرب یزد نهایتا تا فردا برطرف می‌شود اقتصادی

نماینده مجلس: مشکل قطعی آب شرب یزد نهایتا تا فردا برطرف می‌شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / نماینده مردم یزد در مجلس از برطرف شدن مشکل تامین آب شرب استان یزد خبر داد و گفت: وزارت کشور و دستگاه‌های مربوطه باید با برنامه‌ریزی امنیت خط لوله آب شرب به یزد را تامین کنند چون متاسفانه بیش از 52 بار تعرض به این خط انتقال صورت گرفته و میلیاردها تومان خسارت به بیت‌المال وارد شده است.
محمدصالح جوکار روز جمعه در گفت‌وگویی با اشاره به تلاش مسئولان استان یزد برای وارد مدار کردن خط انتقال آب شرب که از سوی عده‌ای مورد تعرض قرار گرفته بود، گفت: دو ایستگاه پمپاژ تخریب شده و خسارت زیادی دیده‌اند، اما کارکنان آب منطقه‌ای و عوامل فنی شرکت‌های مرتبط با این مهم، ایثارگرانه تلاش کردند لذا امیدواریم تا آخر وقت امشب یا نهایتا فردا جریان آب شرب وصل شود، هرچند باید اذعان کرد که با توجه به خالی شدن لوله‌ها، پیش‌بینی شود آب شرب با چند ساعت تاخیر به شهر یزد برسد.
جوکار در مورد خسارت‌های وارد شده به این خط انتقال آب گفت: امنیت خط انتقال آب باید در استان اصفهان برقرار شود لذا می‌طلبد وزارت کشور و دستگاه‌های مربوطه برنامه‌ریزی کنند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به تعرض‌های مکرر به خط انتقال آب استان یزد تصریح کرد: این مهم در حالیست که تاکنون هیچ فردی محکوم نشده و برخوردی صورت نگرفته، اما مشاهده می‌شود در تخریب‌ها افراد با تجهیزات سنگین مانند لودر و تراکتور اقدام به تعرض می‌کنند؛ این موضوع جای سوال دارد زیرا مشخص است این افراد چه کسانی هستند.
وی افزود: مردم در شرق اصفهان، مشکل تامین آب دارند که دولت باید آن را برطرف کند اما اینکه دائم به خط انتقال آب استان دیگری، تعرض صورت بگیرد قابل قبول نیست.
وی از بررسی موضوع تعرض خط لوله انتقال آب شرب استان یزد در کمیسیون‌های اصل 90 قانون اساسی مجلس، امور داخلی کشور و انرژی مجلس خبر داد و خاطرنشان کرد: این کمیسیون‌ها می‌توانند به اتفاق رخ داده در استان یزد ورود کنند چرا که باید این موضوع تعیین تکلیف شود؛ حتما دستگاه‌های مرتبط خصوصا امنیتی و انتظامی را به مجلس دعوت خواهیم کرد و از آنها جویا می‌شویم چرا تاکنون برخوردی صورت نگرفته است.
بازار
در پی تعرض عده‌ای به خط انتقال آب شرب استان یزد در منطقه ورزنه از توابع استان اصفهان، از بعد از ظهر شنبه گذشته؛ 9 فروردین ماه، جریان آب به استان یزد قطع شد؛ به گفته نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، در جریان این حادثه، علاوه بر خسارت 1800 میلیارد ریالی ناشی از تخریب و تعرض به خط انتقال آب، تامین آب شرب بیش از یک میلیون شهروند استان یزد نیز به مخاطره افتاد.
در این مدت، آب مورد نیاز شهروندان یزدی از طریق تانکرهای سیار در مناطق و محلات، توزیع می‌شد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/715536/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تولدی مبارک به پیشوای بزرگ ملت، حضرت آیت‌الله علی خامنه‌ای

واکنش آیت الله علم‌الهدی به مذاکرات ایران و آمریکا

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

تصاویر/ تقدیر از فرماندهان ارتش در نماز جمعه قم

سقوط مرگبار زن جوان پس از مشاجره با همسرش

برتری فولاد مقابل شمس آذر در نیمه اول

رویایی که کابوس شد؛ سقوط رئال از آسمان هفتم

شش گل، بهترین خرید زمستانی تراکتوری است!

اورونوف بازهم پرسپولیس را تنها گذاشت

کاوه رضایی در آزادی مومیایی شد!

آمار باورنکردنی گل‌های خورده پرسپولیس از سپاهان

پرسپولیس یک ربع به زمین سپاهان نرفت!

یحیی با این بازیکن‌ها به سمت پرسپولیس!

گواردیولا آنقدر اصرار می‌کند تا پیشرفت کنید

دو بازیکن ذوب‌آهن از بیمارستان مرخص شدند

چراغ قهرمانی برای سرخ‌ها خاموش شد؛ پرسپولیس، سپاهان را در کورس نگه داشت

سرطان روده؛ بیماری خاموشی که با تشخیص زودهنگام قابل کنترل است

دیدار عراقچی با نخست‌وزیر قطر در مسکو

نمایش رژۀ دریایی ارتش در تنگۀ هرمز

رویترز: ایران به آمریکا اعلام کرد که به تضمین‌های محکم نیاز دارد تا ترامپ از توافق خارج نشود

رسایی: مردم پول ندارند تا مشهد بروند، مسئول مملکت می‌رود قطب جنوب!

آکسیوس: دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در سفارت عمان در رُم برگزار می‌شود

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

جزئیات فوت دو قاضی؛ علت چه بود؟

مرگ مشکوک کودک چهار ساله در بیمارستان

کاوه با دست شکسته امید گلزنی سپاهان

استتار کنعانی با کلاه کپ در روز نیمکت‌نشینی

وی ای آر علیپور را آقای گل نگه داشت!

بدهی استقلال به حریف بعدی‌اش 3 برابر شد!

دلجویی یک اینتری از بایرن؛ دوست‌تان دارم!‏

شادی خاصی که پرسپولیس را آزار می‌دهد!

با پیشنهاد الهلال؛ اینزاگی پردرآمدترین مربی جهان می‌شود

تبریک کونته به اینزاگی؛ فوتبال ایتالیا را سرافراز کردی

شوک وحشتناک به پرسپولیس؛ گل‌‌ به‌خودی گولسیانی!

نماینده قلعه‌نویی در ال‌کلاسیکو

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

افزایش شیوع اوتیسم در آمریکا

دیدار ترامپ و پزشکیان در عربستان؟!

توئیت جدید سخنگوی دولت با دو هشتگ معنادار

هاشمی‌طبا: مجوز مذاکرات با آمریکا از رهبری گرفته شده، این حلقه سخت چرا به اسرائیل پاس گل می‌دهد؟

آیت‌الله شعبانی: جمهوری اسلامی ایران با جدیت به دنبال توافقی عادلانه است

آیت‌الله حسینی: ارتش در برهه‌های مختلف از جمله دفاع مقدس از تمامیت ارضی کشور دفاع کرده است

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

نتایج آزمون دکتری اعلام شد

انحراف و واژگونی پژو 206، پنج کشته و مصدوم برجای گذاشت

گل تراکتور به ملوان توسط حسین زاده که داور بعد از بازبینی آفساید اعلام کرد

بیرانوند فاز اونانا گرفت!

گل اول تراکتور به ملوان توسط امیرحسین حسین‌زاده