عصر قم

آخرين مطالب

بوژوویچ: حق ندارم بازیکنان را مقصر بدانم ورزشی

بوژوویچ: حق ندارم بازیکنان را مقصر بدانم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا /سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اینکه پنالتی گرفته شده برای فولاد خوزستان صحیح نبود، گفت: تصاویر بازی را دیدیم و متوجه شدیم که پنالتی نیست و این بازی را به این پنالتی باختیم.
میودراگ بوژوویچ پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل فولاد خوزستان در ورزشگاه آزادی، اظهار کرد: قبل از هر چیزی از هواداران استقلال عذرخواهی می‌کنم و باید بگویم که به هیچ وجه سزاوار شکست نبودیم. بازی را به پنالتی‌ای که گرفته شد باختیم و پس از بازی تصاویر را نگاه کردیم و متوجه شدیم به هیچ وجه پنالتی نیست.
وی ادامه داد: بخش بیشتر مسابقه را بهتر از حریف بودیم و موقعیت صد درصدی را در نیمه اول ایجاد کردیم که توسط رامین رضاییان به تیر دروازه اصابت کرد.
بازار
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در مورد اینکه گویا هیات رییسه باشگاه قرار است در مورد تغییر کادر فنی این تیم تصمیم‌گیری کند، بیان کرد: صد درصد حق باشگاه است که تشکیل جلسه دهد و هر تصمیمی که بگیرد، به‌جاست و قطعا مدیران باشگاه نیز از این نتیجه راضی نیستند.
بوژوویچ در پاسخ به اینکه آیا تصور نمی‌کند به جز رامین رضاییان کسی برای استقلال فوتبال بازی نمی‌کند؟ اظهار کرد: نه! نمی‌خواهم بگویم بازیکنان ما میل ندارند و پس از فرصت طلایی نیمه اول آمادگی جسمانی پیدا نکرده و طبق آمار، تیم از نظر جسمانی، آماده نیست.
وی درباره اینکه آیا هواداران استقلال در حال حاضر باید از شما ناراضی باشند که در 7 بازی نتایج لازم را کسب نکرده‌اید یا از بازیکنان استقلال که در زمین راه می‌روند؟ گفت: مطمئن هستم که هواداران ما متوجه اوضاع هستند. آنها نمی‌توانند از دست بازیکنان ناراحت باشند چون از نظر جسمانی آمادگی ندارند و اگر بنا باشد از دست کسی ناراحت باشند آن من به عنوان سرمربی هستم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در مورد اینکه یکی از بدترین نمایش‌های این تیم را شاهد بودیم و آیا فرد دیگری می‌تواند شرایط استقلال را تغییر دهد چرا که شرایط استقلال بازی به بازی بدتر می‌شود؟ بیان کرد: مسئولان باشگاه من را به استقلال آوردند و هر زمانی که بخواهند می‌توانند در مورد من تصمیم گیری کنند.
بوژوویچ در مورد اینکه آیا قصد استعفا دارد یا خیر؟ گفت: خیر قصد استعفا ندارم اما اگر زمانی مسئولان باشگاه به من دستور دهند تبعیت خواهم کرد و باید بگویم صرفا به استقلال نیامدم که زمان را سپری کنم.
وی در مورد اینکه خوشبختانه رفتار شما حرفه‌ای است و بازیکنان را مقصر نمی‌دانید اما آیا بهتر نیست که در مورد بازیکنان و عملکرد آنها نجابت را کنار بگذارید و مورد نقد قرار دهید؟ گفت: من آنگونه که اینجا مقابل شما آرام هستم در مقابل بازیکنان آرام نیستم. به هیچ وجه حق ندارم که بخواهم بازیکنان را مقصر بدانم چرا که نه آنها را من انتخاب کرده‌ام نه مسئول آماده سازی آنها بوده‌ام. با شرایط حساسی در باشگاه استقلال مواجهیم و چهار، پنج مربی و حتی سرپرست باشگاه تغییر کرده‌اند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه برای باشگاهی مانند استقلال با این عظمت خیلی سخت است که چنین شرایطی را پشت سر بگذارد، اظهار کرد: حل این مشکلات با وجود ارتشی از هواداران که همه چیز را همانند ذره‌بین رصد می‌کنند، بسیار سخت است و به شخصه خوشحال نبودم که هدایت استقلال را برای سه ماه بر عهده داشته باشم اما زمانی که پیشنهادی از استقلال ارائه می‌شود هیچ مربی حق رد کردن ندارد و برای من افتخار بزرگی است که سرمربی استقلال هستم و اگر به غیر از استقلال هر باشگاه دیگری به من چنین پیشنهادی را برای سه ماه ارائه می‌کرد قطعا رد می‌کردم.
بوژوویچ در پاسخ به اینکه خبری مبنی بر عدم حضور رامین رضاییان بین دو نیمه در رختکن صحت دارد یا خیر؟ گفت: این مساله حقیقت ندارد و زمانی که به رختکن آمد از بازیکنان انتقاد کرد و به آنها گفت به خودشان بیایند و بیدار شوند و اکنون، زمان تلاش است و تا کی می‌خواهید صبر کنید؟

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/717656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله نورمفیدی: فریاد امام خمینی، ندای مظلومان جهان بود

اشکالات آیت‌الله منتظری با موضوع اعدام سید مهدی هاشمی بی‌ارتباط نیست

آیت‌الله کعبی: ملت ایران قدردان اقتدار فرزندان خود در ارتش هستند

آیت‌الله دری نجف آبادی: راهی که ملت در پیش گرفته‌اند با هیچ توطئه‌ای عوض نخواهند کرد

آیت‌الله دری نجف آبادی: ملت ایران مسیر خود را با صلابت به پیش می‌برد

مهلت شرکت در همایش مدیریت تراز انقلاب اسلامی در اندیشه و سیره آیت‌الله‌ خامنه‌ای تمدید شد

روایتی از کلاس‌های درس «آیت‌الله»

ای دهنده ی عقل ها فریادرس

در جست‌وجوی زندگی

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسروشکیبایی

نگاهی به ازدواج جلال‌ و سیمین و حاشیه‌هایش

مدارس قم فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس قم فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

آمادگی بسیج قم برای حفاظت از محیط زیست استان

قطار سریع‌السیر قم - اصفهان در انتظار تمدید LC

پیام فرمانده ارشد نظامی قم در سالروز گرامیداشت روز ارتش

تصویب طرح جامع منابع طبیعی در 100 هزار هکتار از عرصه‌های طبس

برگزاری مرحله نخست افتتاح پروژه‌های شهرداری قم در سال 1404

رد تفریغ بودجه 1402 شهرداری قم تصمیمی ناعادلانه بود

نخستین مدال تاریخ شمشیربازی قم در رقابت‌های قهرمانی کشور

زمین برای تولید برق در شهرک‌های صنعتی قم اختصاص یافته‌است

تعطیلی ادارات استان قم فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات قم تعطیل است؟

طرح نیلوفرانه فرصتی بزرگ برای دختران استان قم است

زمان جدید قطعی برق قم فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق قم 24 ساعت آینده

طرح احداث آب‌گذر روستای خدرآباد قم به بهره‌برداری رسید

رجزخوانی مردم قم برای اسرائیل

این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید

مصوبه انتخاب رئیس جهاددانشگاهی ابلاغ شد

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اردیبهشت سال 1404

پایان دیرهنگام سردرگمی کنکوری‌ها؛ تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم حذف شد

نسل جدید کارت ملی هوشمند در راه است

مهاجرت معکوس اتباع غیرمجاز

فرود «فلامینگوها» در فرودگاه بجنورد

استرداد متهم خیانت در امانت 12 کیلوگرم طلا به کشور

قمی‌ها آماده روزهای گرم باشند

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «ناروئی»

پیکر پاک مادر شهیدان وطنی در رستم کلای بهشهر تشییع شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر «وطنی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رخشانی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «پسندی»

تقویت شایعه مربیگری در استقلال با یک استوری

بارسلونای ابر قدرتی که پرز می‌خواست

علی کفاشیان در کمیته ملی پارالمپیک پست گرفت

رونمایی از گربه سیاه رونالدو در عربستان

شجاعی: بعد از یک فصل سخت نفس راحت کشیدیم

رکورد تلخ علیپور در شب شکست پرسپولیس

انیمیشن عمر مومنی به بهانه حذف رئال مادرید مقابل آرسنال

خوشحالی جالب ریو فردیناند بعد از گل پنجم منچستریونایتد به لیون

یونایتد به‌ دنبال یک لقب جدید برای آموریم