عصر قم

آخرين مطالب

سهیلا منصوریان: کوتاه نمی‌آیم و برای طلا خواهم جنگید ورزشی

سهیلا منصوریان: کوتاه نمی‌آیم و برای طلا خواهم جنگید
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس /ملی‌پوش ووشو بانوان ایران گفت: دوست دارم در بازی‌های آسیایی پیش رو در ژاپن بهترین مقام را کسب کنم، هدفم طلا است و به چیزی جز مدال طلا فکر نمی‌کنم.
سهیلا منصوریان، ملی‌پوش ووشو ایران در اصفهان در خصوص کسب مقام نایب‌قهرمانی در مسابقات جام‌جهانی ساندا اظهار داشت: افرادی ‌که در مسابقات جهانی عناوین اول تا سوم را کسب می‌کنند به جام جهانی راه می‌یابند، مسابقات جهانی در آمریکا برگزار شد و ما برای حضور در جام‌جهانی کسب سهمیه کردیم‌.وی افزود: سطح مسابقات 100 درصد بالابود چون برترین‌های هر وزن در این رقابت‌ها حضور داشتند تا آمادگی خود را محک بزنند
.منصوریان تصریح کرد: خیلی تلاش کردم مدالی که کسب می‌کنم خوش‌رنگ‌ترین مدال باشد، دوست داشتم مدال طلا را در نخستین روز‌های سال 1404 به‌عنوان یک عیدی کوچک به مردم تقدیم کنم، متأسفانه این اتفاق رخ نداد اما من کوتاه نمی‌آیم‌.ملی‌پوش ووشو ایران گفت: خواهرم شهربانو می‌گوید من آدمی هستم که اگر اتفاقی بر خلاف میلم رقم بخورد از همان روز برای جبران حرکت خواهم کرد، چیزی به نام ای‌کاش وجود ندارد، اگر از همین حالا شروع کنیم همه چیز قابل‌جبران است.وی ادامه داد: برنامه هدف‌مند برای بازی‌های آسیایی دارم، به همین دلیل سعی کردم در جام‌جهانی در وزن 60 کیلو مسابقه دهم؛ 10 روز دیگر وارد چین خواهم شد تا تمرینات خود را با تیم ملی چین آغاز کنم و آماده مسابقات جهانی شوم.منصوریان با بیان این که دوست دارم در بازی‌های آسیایی پیش رو در ژاپن بهترین مقام را کسب کنم، خاطرنشان کرد: هدفم طلا است و به چیزی جز مدال طلا فکر نمی‌کنم.
بازار



ملی‌پوش ووشو گفت: امیدوارم اتفاقات خوبی رخ دهد و در مردم را شاد کنیم؛ چینی‌ها میزبانی‌های خوبی را دارند، یک دهکده به سبک فرانسوی برای این مسابقات در نظر گرفته شده بود، امکانات خوبی در این دهکده فراهم است اما من خاطرات خوبی از آن ندارم چون هر بار که در این محل مسابقه دادم به مدال نقره دست یافتم.وی افزود: وقتی ورزشکاری سال‌ها تلاش می‌کند نتایج خوبی کسب کند و اتفاقاتی رخ می‌دهد که مانع از کسب بهترین مقام می‌شود اذیت‌کننده است.منصوریان با اشاره به این که ووشو رشته‌ای است که کشور‌های آسیای شرقی در آن قوی‌تر هستند، گفت: چین، ویتنام، فیلیپین و چین‌تایپه تیم‌های قدرتمندی هستند، البته به‌تازگی کشور‌های اروپایی نیز عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند، برای مثال بسیاری از ورزشکاران ایتالیا مدال طلا کسب کردند.ملی‌پوش ووشو گفت: احتمال این که در سال‌های آینده رقابت سنگینی با اروپایی‌ها داشته باشیم زیاد است، دلیل آن هم استفاده از مربیان چینی و ایرانی است، حتی فیلیپین از مربیان ایرانی استفاده می‌کند.
وی در خصوص کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر همراه با سپاهان گفت: یک ماه و نیم گذشته مسابقات لیگ برتر بود که من در وزن 70 کیلوگرم برای سپاهان به میدان رفتم و برای هشتمین سال پیاپی قهرمان شدیم.منصوریان گفت: با سرمربیگری الهه منصوریان و حضور شهربانو منصوریان در کادر فنی یک تیم یکدست بودیم، همه به یکدیگر کمک کردیم تا بتوانیم یک نتیجه خیلی خوب کسب کنیم.ملی‌پوش ووشو در پایان گفت: سپاهان تیمی بومی داشت، سطح مسابقات بالابود و ملی‌پوشان با یکدیگر به رقابت می‌پرداختند و برای آمادگی ما قبل از مسابقات جام‌جهانی مفید بود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718588/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نامه امام به نمایندگان مجلس درباره عزل آیت‌الله منتظری

سفر آیت الله اعرافی به تهران؛ نقطه عطفی در جهش حوزه

پژوهشی از نام‌های مناطقی در شرق آسیا در دوران اسلامی منتشر شد

بخشی از کتاب/ ذهن بی انتها، جسم پردوام

قم قابلمه به قهرمان داد!

باند سارقان 100 فقره‌ای خودرو منهدم شد

نجات کودک نهاوندی توسط پرستار جوان

نوزاد 7 ماهه بیمار از دل برف‌های سلماس نجات یافت

روایتی دردناک از وضعیت دو کودکی که مورد حمله سگ‌های ولگرد قرار گرفتند

تفنگ بادی، جان یک کودک را گرفت

پیگیری کمبود برخی داروهای حیاتی

نجات یک کشتی ایرانی از غرق‌شدن در دریای خزر

بازداشت اعضای باند گروگانگیر

واکنش دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید این دانشگاه در ترکیه

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

گزیده اخبار روز ورزش؛ شجاع و 5 استقلالی!

ام‌باپه تنها یک جلسه محروم شد

کانتونا برای آموریم زمان خرید؛ تقصیر او نیست!‏

کین: کوه انگیزه‌ایم، اینتر را می‌بریم و صعود می‌کنیم

عضو جدید در کادر فنی نفت مسجدسلیمان

غایب جدید و احتمالی گل گهر مقابل استقلال

دو میهمان ویژه در تمرین پرسپولیس

برنامه‌های کارتال برای پایان ناکامی برابر سپاهان

رایا: مطمئنم رئال را حذف می‌کنیم!

برد زنان بسکتبال ایران در اولین گام از مسابقات غرب آسیا با درخشش برهمن

دو فایده با یک تزریق؛ محافظت از پوست و مغز با واکسن زونا

این خوراکی‌ها را هر روز بخورید

شرط جدید ویتکاف برای توافق با ایران: برنامه غنی‌سازی هسته‌ای کنار گذاشته شود

ویتکاف از محتوای نامه ترامپ به ایران گفت

روایت آکسیوس از جلسه ترامپ در کاخ سفید درباره مذاکرات جاری بر سر توافق هسته‌ای با ایران

پزشکیان: هر دستگاهی نخواست همکاری بکنه باید عذرش را بخواهیم

پزشکیان رسما حکم داد؛ جایگزین ظریف و دبیری مشخص شد

تذکر رئیس‌جمهور درباره روشنایی بیش اندازه در جلسه با اعضای وزارت ارتباطات

عصبانیت نتانیاهو از گزارش منتشر شده در سایت رهبر انقلاب

شبی که گنبد آهنین جاماند

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

حاجیه خانم براتی به فرزند شهیدش پیوست

چاپ تازه «صد سال تنهایی» با ترجمه بهمن فرزانه

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

آغاز اجتماع جهانی «إنا علی العهد» در قم

اجتماع جهانی أنا علی العهد/ قم میعادگاه عاشقان کودکان غزه

پیش‌ بینی وضعیت آب و هوا قم فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 + پیش بینی هواشناسی قم 24 ساعت آینده + آب و هوای قم

برپایی اجتماع عظیم «أنا علی العهد»در قم؛ طنین مرگ بر صهیون و القدس لنا

تحصیل 40 هزار دانشجوی ایرانی علوم پزشکی در خارج از کشور

بیمه وسایل الکترونیکی دانشجویان آغاز شد

تصادفات؛ چهارمین عنوان پرتکرار پرونده‌ها در محاکم

گردوغبار شهر‌ها تا فردا فروکش می‌کند

تصادف زنجیره‌ای در جاده انار- یزد همزمان با توفان شن

توفان شدید در سبزوار 28 حادثه را رقم زد

آسنسیو تبرئه شد؛ با داور شوخی کرد، توهین در کار نبود