عصر قم

آخرين مطالب

سه سرمربی فرهاد مجیدی که دلتنگشان می‌شود! ورزشی

سه سرمربی فرهاد مجیدی که دلتنگشان می‌شود!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /فرهاد مجیدی می‌گوید گاهی دلتنگ مربیان فقیدش یعنی حجازی، پورحیدری و متسو می‌شود.
مجیدی که در مقطعی به عنوان یار کمکی به العین پیوست، در آن زمان زیر نظر برونو متسو، سرمربی فقید اهل فرانسه بازی می‌کرد، نقش کلیدی در مسیر قهرمانی این تیم اماراتی در آسیا ایفا کرد و نام خود را در تاریخ این رقابت‌ها و باشگاه العین ماندگار ساخت. عملکرد درخشان او در استقلال و همچنین تجربه حضورش در تیم البطائح باعث شد تا کارشناسان فوتبال اماراتی به توانایی‌هایش توجه ویژه‌ای داشته باشند.
فرهاد مجیدی اخیراً در یک برنامه تصویری از شبکه الشارجه، درباره روند دعوتش به تیم العین، تجربه بازی در کنار ستارگان این تیم، و کار با برونو متسو صحبت کرد. او توضیح داد چگونه از یک بازیکن ایرانی به مهره‌ای کلیدی برای العین در آسیا تبدیل شد و قهرمانی را با این تیم تجربه کرد.
مجیدی همچنین با یادآوری خاطرات همکاری‌اش با متسو، از او به عنوان نخستین کسی یاد کرد که او را به حضور در دوره‌های مربیگری تشویق کرد. این سرمربی فقید نه تنها مجیدی را به کلاس‌های مربیگری در لندن فرستاد، بلکه با حمایت‌ها و اعتمادش، نقش مهمی در شکل‌گیری آینده مربیگری فرهاد ایفا کرد.
فرهاد درباره حضورش در العین به عنوان یارکمکی در لیگ قهرمانان نیز گفت: یکی از بازیکنان تیم به نام ابوبکر سانگو مصدوم شد و برونو متسو (سرمربی وقت) گفت: «بهتر است فرهاد را جذب کنیم.» در بازی‌ای که برابر دالیان 4 بر 2 پیروز شدیم، به من گفت: «برو استراحت کن و سپس وارد زمین شو.» در بازی برگشت با وجود شکست چهار بر سه، راهی فینال شدیم. آن روز، روز بزرگی برایم بود.

عصر قم

او گفت: حدود 70 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند و شرایط سختی بود. آن‌قدر تحت تأثیر قرار گرفته بودم که نزدیک بود گریه‌ام بگیرد. اگرچه شرایط آسان نبود، اما متسو مربی بسیار بزرگی بود و قهرمان شدیم. بعدها در قطر دوباره با هم کار کردیم. او اولین کسی بود که نام مرا برای دوره مربی‌گری در لندن ثبت کرد.
وی اظهار داشت: یادم هست در هتل در قطر با او نشسته بودیم. به من گفت: «تو یک مربی خوب خواهی شد.» و من گفتم: «واقعاً؟» گفت: «بله، ماه آینده تو را برای دوره‌ای در لندن ثبت‌نام می‌کنم.» او این کار را کرد و گفت: «بعد از بازگشت، با من کار خواهی کرد.» اما متأسفانه او بیمار شد و از دنیا رفت. هنوز هم گاهی دلتنگش می‌شوم. او کسی بود که به من انگیزه و قدرت داد. هرچه در تمرینات می‌گفت را یادداشت می‌کردم. مثلاً می‌گفت: «فرهاد، زمانی که مربی شدی، بدان که نیمی از بازیکنان تیم تو را دوست نخواهند داشت.»
مجیدی اظهار داشت: بخش عمده‌ای از مهم‌ترین و خاطره‌انگیزترین لحظات زندگی ورزشی‌ام در باشگاه بزرگ استقلال رقم خورده است. همان‌طور که همگان می‌دانند، استقلال باشگاهی با پیشینه‌ای پرافتخار و جایگاهی رفیع در فوتبال ایران است. حضور هزاران هوادار در ورزشگاه‌ها و حمایت‌های پرشور آنان، همواره جزو خاطرات ماندگار من بوده است.
فرهاد در پایان گفت: در دوران بازیگری، افتخار همکاری با سه مربی بزرگ و تأثیرگذار را داشتم: زنده‌یاد ناصر حجازی و منصور پورحیدری در استقلال، و زنده‌یاد برونو متسو در تیم العین. متأسفانه هر سه این اسطوره‌ها چشم از جهان فروبستند و فرصت نیافتند تا دوران مربی‌گری شاگردشان را از نزدیک ببینند. گاهی دلتنگی برای آن‌ها سخت به سراغم می‌آید.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست!

شاعرانه/ هر‌جا که روی زود پشیمان به درآیی

همایش یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم برگزار می‌شود

نگهداری گرگ در یک مغازه!

ممنوعیت ورود برخی داروها به عربستان؛ افزایش ظرفیت تخت برای حج 1404

صدور کیفرخواست 4 پرونده کلاهبرداری خودرویی

پزشکی قانونی: در حوزه علمی از هیچ کشوری عقب نیستیم

درخواست قصاص برای مردی که با هل دادن مردی به قتل متهم شد

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی: 7.5 میلیون نفر در انتخاب قهرمان ایران رای دادند

حضور رئیس جمهور در مراسم اختتامیه قهرمان ایران

ساره جوانمردی با رأی مردم به عنوان بانوی سال 1403 پارالمپیکی ایران انتخاب شد

پیام مهدی طارمی برای مراسم قهرمان ایران

یادبود وزیر ورزش از شهید رئیسی به رسم مشی پهلوانی

ساعی: دو فدراسیون تکواندو و کشتی با حضور مربیان ایرانی توانستند به موفقیت برسند

علیرضا دبیر: انتخاب فدراسیون‌ کشتی به عنوان یکی از بهترین فدراسیون‌های سال 1403 کمترین حق کشتی بود

هادی طباطبایی: رفتارهای مدیریتی امسال در استقلال کمکی به این تیم نکرده است

صحبت های هادی طباطبایی پیشکسوت باشگاه استقلال درباره اوضاع فعلی این باشگاه

سرمربی استقلال: وقتی با تمام قدرت حمله می‌کردیم، طبیعی است که اشتباهاتی هم رخ دهد

میودراگ بوژوویچ: من فکر می‌کنم تصمیم VAR در خصوص گل دوم ما صحیح نبود

پاسخ نبی به شایعه حضور جادوگر در دستگردی

ملی‌پوش استقلال محروم شد!

به صدا در آمدن زنگ ترویج فرهنگ پهلوانی در قم

دمنوش‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند

نیویورک تایمز: تیم ترامپ در مواجهه با ایران آشفته است

عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی: ایران عاملان ترور اتباع پاکستانی را مجازات می‌کند

مهر: علت تغییر محل مذاکرات، مهیا نبودن شرایط میزبانی طرف عمانی بوده است

پزشکیان: اصلاح روش‌های آموزش معطوف به نیازهای آینده انجام شود

عارف: باید ویژگی‌های شخصیتی و خدمات گرانقدر شهدای خدمت برای آحاد جامعه به ویژه نسل نوجوان و جوان تبیین شود/ شهید آیت الله رئیسی با ویژگی‌های والای اخلاقی، عاشق خدمت به مردم بود/ باید نهادهای مردمی حضور پررنگ و جدی در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت داشته باشند

آیت‌الله آملی لاریجانی: فعلاً FATF مطلقاً در مجمع قابل بررسی نیست

شاعرانه/ غمی که در سخنت داری همان غم است که من دارم

توسعه زیرساخت‌های ریلی قم با هدف تسهیل حمل‌ونقل بار و حمایت از تولید

توقیف خودروی متخلف به دلیل حرکات نامتعارف رانندگی

مصدومیت 6 دانش آموز بر اثر ریزش سقف مدرسه

کشف جسد دختر جوان در منطقه جنگلی

گفتگو با دزدان خانه علیرضا دبیر؛ اشتباه کردیم قصد سرقت نداشتیم!

نجات 20 نفر از آتش‌ سوزی یک ساختمان مسکونی 5 طبقه

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

درخواست جلالی از توپ‌جمع‌کن‌ها برای رساندن سریع توپ به بازیکنان

ناکامی مهاجم گل‌گهر مقابل سیدحسین حسینی

موقعیت خوب گلزنی برای استقلال که ابوالفضل جلالی توپ را به آسمان فرستاد

گل اول استقلال به گل گهر توسط رضاییان از روی نقطه پنالتی در دقیقه 90+1

حامد لک مثل پرسپولیس، شیرین‌تر از فینال آسیا!

انتقادات پورموسوی به خودی‌ها بعد از برد 4 گله!

سیدحسین ترمز ای‌بی‌اس علیه تیکدری!

مارسکا: چلسی فصل بعد برای قهرمانی سی‌ال می‌جنگد

دل و قلوه بارسا و دورتموند در ایکس!

شادترین تمرین سپاهان قبل از بازی پرسپولیس

کامبک در سیرجان تکمیل نشد؛ بوژوویچ قصد بردن ندارد

آمادگی تیم دلسوختگان برای بازی سوم

اگر کبد چرب کنترل نشود چه می شود؟