عصر قم

آخرين مطالب

مرد اسیدپاش با یک خانه باغ از همسرش رضایت گرفت اقتصادی

مرد اسیدپاش با یک خانه باغ از همسرش رضایت گرفت
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایران / مرد میانسال که با ریختن یک پارچ اسید روی همسرش او را سوزانده و به حبس و دیه محکوم شده بود، با بخشیدن یک خانه باغ به وی توانست رضایت او را جلب کند.
اردیبهشت سال 1401 گزارش یک اسیدپاشی در خیابان افسریه تهران به مأموران پلیس اعلام شد. پس از آن مأموران به محل حادثه اعزام شدند. با بررسی‌های اولیه مشخص شد که مردی 50 ساله پس از پاشیدن اسید روی زنی جوان به نام مهری از محل متواری شده است. مصدوم حادثه پیش از رسیدن پلیس به بیمارستان منتقل شده بود.
شکایت یک هفته پس از حادثه
7 روز بعد مهری پس از بهبودی نسبی با شکایت از همسرش اکبر گفت: «چند هفته قبل به خاطر اختلافات متعدد با همسرم با قهر از خانه‌ام بیرون آمدم و به خانه برادرم رفتم و درخواست طلاق و حضانت فرزندم را دادم. اکبر تهدیدم می‌کرد که حضانت فرزندمان را به من نمی‌دهد تا اینکه هفته پیش با من تماس گرفت و مدعی شد می‌خواهد پسرمان را به من تحویل دهد. وقتی مقابل خانه آمد به برادرم گفت فقط بچه را به من تحویل می‌دهد. من هم برای تحویل فرزندم جلوی در رفتم اما به محض باز کردن در ناگهان پارچی پر از اسید را روی صورتم خالی کرد. من جیغ می‌کشیدم و می‌سوختم اما او فرار کرد. حالا هم بخش زیادی از پوست سر و گردن و صورتم سوخته و از او شکایت دارم.»
بازار
پس از اظهارات شاکی مأموران به ردیابی متهم پرداختند اما مشخص شد او به مکان نامعلومی گریخته است تا اینکه حدود یک ماه بعد از حادثه وی بازداشت شد و به اسیدپاشی روی همسرش اعتراف کرد.
اظهارات عجیب متهم در بازجویی‌ها
وی در بازجویی‌ها عنوان کرد: «چند سال قبل از همسر اولم جدا شدم و با مهری ازدواج کردم. اما متوجه شدم با مردان غریبه در ارتباط است. بارها به او تذکر دادم اما همسرم توجهی نمی‌کرد تا اینکه به ناچار از او شکایت کردم اما مهری آنقدر زرنگ بود که آثار جرمش را از بین برده بود و دادسرا هم وقتی به مدرکی دست پیدا نکرد، برایش منع تعقیب صادر کرد.»
متهم در ادامه گفت: «بعد از مدتی متوجه شدم که مهری نزدیک به دو میلیارد تومان از من دزدیده و وقتی برای کارش توضیح خواستم او طفره رفت و گردن نگرفت. باز از او شکایت کردم اما چون رد پایش را از سرقت 2 میلیاردی پاک کرده بود، برایش منع تعقیب صادر و تبرئه شد. در نهایت وقتی دیدم قانون نمی‌تواند حقم را بگیرد، تصمیم گرفتم خودم با اسیدپاشی او را ادب کنم.»
بعد از اظهارات متهم وی به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان پس از معاینه او در گزارشی اعلام کردند که اکبر به اختلالات خلقی و افسردگی مبتلا است و نیاز به درمان دارد. اما در زمان وقوع جرم مسئول اعمال خودش بوده است.
با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه 13 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه چه گذشت؟
در ابتدای جلسه شاکی به جایگاه رفت و گفت: «متهم دروغ گفته من نه خیانتکارم نه سارق اما از آنجایی که او مردی شکاک و بد‌اخلاق است مدام تهمت می‌زد و از من شکایت می‌کرد. حتی مأموران کلانتری و دادسرا دیگر ما را شناخته بودند چون هر چند ماه یک بار با عناوین مختلف از من شکایت می‌کرد و من تبرئه می‌شدم. وقتی از دستش خسته شدم قهر کردم و به خانه برادرم رفتم. همسر اولش هم به خاطر همین کارهایش طلاق گرفته بود. حالا هم درخواست مجازات برای او دارم.»
پس از آن متهم به جایگاه رفت و با تکرار اظهاراتش در مراحل بازجویی گفت: «من از کاری که کردم پشیمان نیستم.» با پایان اظهارات متهم، قضات وارد شور شدند و بر اساس درخواست متهم و اسناد و مدارک و همینطور اظهارات شهود، متهم را به پرداخت دیه و 15 سال حبس محکوم کردند. پس از تأیید حکم، متهم توانست با انتقال یک خانه باغ در یکی از شهرهای غربی کشور به همسرش رضایت او را جلب کند و مدت حبس او نیز با نظر قضات کیفری با 5 درجه تخفیف به 3 سال کاهش پیدا کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718998/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله عبادی: نیرو‌های مسلح از مردم و ارزش‌ها حراست می‌کنند

شب و روز من و توی سفری تا نیاید سوار، برعکس است

استاندار خوزستان: برای از بین رفتن ریزگردها باید برخی سدها تخریب شوند

مجوز استخدام 750 نفر در وزارت کار اخذ شد

تصادف دنا و پراید، 2 سکه دوره هخامنشی را لو داد

دزدی موتور در روز روشن!

استوری جالب شمس‌آذر برای اهواز

داستان سریالی فحاشی به بیرانوند

شانس بارسا برای فتح سه‌گانه از دید داوید ویا

فولاد امشب منتظر شکست پرسپولیس است

والورده: یونایتد تیمی در سطح لیگ اروپا نیست

ترخیص یکی از بازیکنان مصدوم ذوب‌آهن از بیمارستان

نیکو: از کودکی رؤیایم بازی در اولدترافورد بود

هواداران ملوان میهمان تراکتور شدند

آقایی‌پور‌‌ به دنبال شکست طلسم مقابل پرسپولیس

AFC میزبانی تیم ملی ایران در مشهد را تأیید کرد

بهار بدون نفخ؛ 4 ترفند برای داشتن شکمی آرام

فرمانده نیروی زمینی ارتش: دست ما روی ماشه است

دیدار ویتکاف با مقامات اسرائیل یک روز قبل از مذاکره با ایران

آیت الله دری نجف آبادی: نقش تأثیرگذار و پررنگ نیرو‌های فداکار ارتش در تاریخ جمهوری اسلامی مشهود است

پرچمداری قم در برنامه‌های قرآنی تحسین‌برانگیز است

انهدام بزرگترین باند فروش اعضای بدن و آزادی 15 نفر از گروگان های گرفتار

حادثه رانندگی 7 دانش‌آموز را راهی بیمارستان کرد

تیراندازی‌های مکرر در آمریکا

انهدام شبکه هرمی با سناریوی ربایش

آرزوی ساره جوانمردی و ناهید کیانی برای برد پرسپولیس مقابل سپاهان

ارتباط تلفنی با حسن رنگرز و برترین مربی ایران در سال 1403

اشتباه و تعبیر عجیب پیمان یوسفی از استقلال و اسراییل

تساوی نه به سود سپاهان است نه پرسپولیس

ژاپن از امروز ستاره‌ باران می‌شود

راز جنجالی مسی: می‌خواستم به بارسلونا برگردم!

فرستاپن: در ردبول می‌توانیم اوضاع را بهتر کنیم

مرتضایی: ملی‌پوشان افغانستان از فرانسه و اسپانیا پیشنهاد دارند

پیروزی دختران پینگ‌پنگ‌باز ایران مقابل میزبان مسابقات آسیای میانه

گریه دیویس مقابل دوربین پس از حذف تلخ بایرن

پیام تبریک وزیر امور خارجه به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران

لارا روزن ادعا کرد: سعودی‌ها به دنبال تدارک دیدار پزشکیان و ترامپ در عربستان

دو خط کتاب/ مرثیه برای راهب

فوت دو قاضی خوشنام بر اثر سانحه تصادف

گواهی فوت از نیمه اول امسال الکترونیکی صادر می‌شود

سقوط تله‌کابین 4 قربانی گرفت

ادعای لینه‌کر: یونایتد بازیکن مدنظر آموریم را فروخت

حسینی، نوری در روزهای تاریک استقلال

بررسی علل عدم نتیجه‌گیری تیم ملی نوجوانان

افشاگری جنجالی پیمان یوسفی از تیم ملی نوجوانان

ازبکستان در فینال آسیا حریف عربستان شد

رکورد عجیب یونایتد؛ دو گل در دقیقه 120!

انتقاد ساره جوانمردی از توجه به فوتبال در برنامه قهرمان ایران

الهامی: نمی‌توانم به نساجی کمک کنم

کمانداران اعزامی به یونیورسیاد جهانی مشخص شدند