عصر قم

آخرين مطالب

مرور عملکرد رضا درویش در پرسپولیس ورزشی

مرور عملکرد رضا درویش در پرسپولیس
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر / مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس پس از انتقاد های اخیر هواداران این تیم از سمت خود استعفا کرد اما هنوز در رابطه با آن تصمیم گیری نشده است.
 رضا درویش پس از حدود سه سال و سه ماه مدیریت، بالاخره از باشگاه پرسپولیس جدا شد. او در دی‌1400 سکان‌دار سرخ‌ها شد و تا پایان فروردین 1404 روی صندلی مدیرعاملی نشست؛ دوره‌ای پر از پستی و بلندی، برد و باخت، جام و جنجال؛ ورود او با تردیدهای زیادی همراه بود. برخی باور داشتند به واسطه‌ی ارتباط‌های قدیمی و نزدیکی‌اش با چهره‌هایی مثل علی پروین، به این سمت رسیده است. سابقه مدیریتش در باشگاه سایپا هم چندان دل هواداران را قرص نکرد. اما کسی نمی‌دانست این مرد آرام در ظاهر، قرار است یکی از پرتنش‌ترین ادوار باشگاه را رقم بزند و یکی از طولانی‌ترین دوران مدیریت در پرسپولیس را به نام خود ثبت کند.
قهرمانی‌ها، خریدهای پر سر و صدا و لقب‌هایی که دوام نداشتند
پایان فصل بیست و یکم و از دست رفتن قهرمانی، بهانه‌ای شد تا درویش با خرید چند ستاره، پرسپولیس را متحول کند. علیرضا بیرانوند بازگشت، گئورگی گولسیانی و مرتضی پورعلی‌گنجی آمدند، و حتی لوکادیا و دیاباته هم به تهران رسیدند. نتیجه چه شد؟ سه‌گانه در فصل بیست و دوم و موجی از تعریف و تمجید هواداران برای آقای مدیرعامل را به همراه داشت.
هواداران خوشحال بودند و درویش لقب رئیس باشگاه رئال مادرید (پرز) را گرفت. اما روزهای خوب خیلی دوام نداشت. مشکلات مالی، نبود منابع پایدار و بدهی‌ها، کم‌کم خودشان را نشان دادند.

عصر قم


جدایی یحیی و نیمکت‌هایی که آرام نگرفتند
اواخر فصل، اختلاف میان مدیرعامل و یحیی گل‌محمدی علنی شد. در نیم‌فصل، یحیی استعفا داد و درویش سراغ اوسمار ویه را رفت. با وجود حواشی، تیم قهرمان لیگ شد اما لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد و در پایان فصل او موفق نشد مربی قهرمان تیمش را نگه دارد و اوسمار راهی تایلند شد تا درویش در یک تصمیم جنجالی، خوان کارلوس گاریدو را به عنوان سرمربی جدید به هواداران معرفی کند.
گاریدو آمد و با شکست‌های پیاپی، عمرش روی نیمکت فقط تا پایان هفته سیزدهم فصل جاری بود. پس از نتایجی ضعیفی که گاریدو با پرسپولیس در آسیا و لیگ برتر کسب کرد هواداران انتقادات خود را علیه آقای مدیرعامل افزایش دادند و شعارهای «درویش حیا کن، پرسپولیس را رها کن» تبدیل به کار دائمی آنها در پایان هر بازی بود. درویش پس از 40 روز از جدایی گاریدو، اسماعیل کارتال سرمربی فصل گذشته فنرباغچه را به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی کرد، مربی ای که خیلی‌ها او را معمار جدید پرسپولیس می‌دادند اما سرخ‌ها با او دو جام حذفی و لیگ برتر را از دست داده اند اما هواداران امیدوارند که فصل آینده شروع خوبی برای پرسپولیس باشد و دوران برانکو بار دیگر در این تیم رقم بخورد.
بازار



نقل و انتقالات ضعیف، جدایی ستاره‌ها و انتقادهای تند
هواداران از جدایی بازیکنانی مثل بیرانوند، ترابی و اسماعیلی‌فر دلگیر بودند؛ مخصوصاً وقتی آن‌ها به تیم رقیب یعنی تراکتور رفتند. باشگاه نتوانست جای خالی‌شان را پر کند. خریدهایی مثل ایوب العلمود و لوکاس ژوائو انتظارات را برآورده نکردند و حتی خرید پر سر و صدای سردار دورسون هم نتوانست رضایت را برگرداند. در این اواخر هم درویش مقصر جدایی بازیکنان سابق را رعایت به قانون سقف بودجه دانست و از هواداران بابت عمل به این قانون عذرخواهی کرد.
نگاهی به آمار و دستاوردها
درویش با پرسپولیس دو بار قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمانی در سوپرجام و جام حذفی را کسب کرد. همچنین در مدت زمان حضورش در این باشگاه یحیی گل محمدی، اوسمار ویه را، خوان کارلوس گاریدو و اسماعیل کارتال از جمله نفراتی بودند که هدایت نیمکت پرسپولیس را بر عهده داشتند.
جذب اوستون ارونوف وینگر تیم ملی ازبکستان و عبدالکریم حسن مرد سال آسیا در سال 2018 از کارهای مثبت او بود اما جدایی بیرانوند، اسماعیلی فر و ترابی تبدیل به لکه سیاه در کارنامه کاری آقای مدیرعامل شد.
اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس فردا دوشنبه اول اردیبهشت تشکیل جلسه خواهند داد و به احتمال زیاد با استعفای درویش موافقت می‌شود و باید دید فرد جدیدی که قرار است روی صندلی مدیریت این باشگاه بنشیند آیا موفق به جلب نظر هواداران خواهد شد یا خیر.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/722379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصدومیت ساکا؛ احتمالی که آرسنال نمی‌خواهد باور کند

تاج: از بهترین دستگاه VAR دنیا در لیگ برتر استفاده می‌کنیم

استقبال عربستان از جام جهانی 64 تیمی!

علی کریمی مقابل فنرباغچه فیکس است

صالحی؛ اولین سرمربی تیم ملی نت‌بال ایران

مصدومیت تورام هم طارمی را فیکس نکرد!

آرتتا: ساکا مصدوم نیست، پایش درد می‌کند

نساجی با جام حذفی به دنبال آغاز شگفتی

مرادمند بازی با هوادار را از دست داد

اعتراض یونایتدها به راتکلیف؛ چه بر سر باشگاه ما آوردی!

شکم دردهایی که در بارداری باید جدی گرفته شوند

خدمات 10 ساله سقاییان نژاد در شهر قم تقدیر شد

تقدیر از خدمات 10 ساله سقاییان نژاد شهردار قم

سقائیان‌نژاد تقدیر شد؛ پایان ده سال مدیریت در شهرداری قم

معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور: گزینه وزارت اقتصاد قطعی شده؛ طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

پیشنهاد سپه‌وند، عضو کمیسیون انرژی مجلس به مخالفان مذاکره ایران و آمریکا در کشور

جروزالم‌پست: دیدار بی‌ثمرِ اسرائیلی‌ها با ویتکاف درباره ایران

نیویورک‌تایمز: کشورهای خلیج‌فارس برخلاف گذشته حامی توافق ایران و آمریکا هستند

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

ماجرای جنجالی استعفای شهردار قم چیست؟/استعفا یا برکناری

مرد همسر باردار و جنین 6 ماهه‌اش را کشت

جاعل 22 میلیاردی دستگیر شد

قتل برادرزن به خاطر اختلافات خانوادگی؛ قاتل خودکشی کرد

تجمع اتباع افغانستانی مقابل سفارت این کشور در تهران

مدیرعامل مس: از تراکتور بابت فحاشی به لک باید امتیاز کم می‌شد

کارت قرمز برای خطایی که آرسنال را تا مرز سکته برد!‏

عربستان آماده میزبانی بر جام جهانی 64 تیمی!

پرسپولیس بعد از دوازده سال سوبله چوبله شد!

گل سوم آرسنال به ایپسویچ توسط تروسارد

گل اول ولورهمپتون به یونایتد توسط سارابیا

گل اول چلسی به فولام توسط تایریک جرج

اینانلو: فردا وضعیت پرسپولیس مشخص می‌شود

گل چهارم آرسنال به ایپسویچ توسط وانری

گل دوم چلسی به فولام توسط پدرو نتو

چه مقدار پروتئین نیاز داریم؟

چطور جلوی کک و مکی شدن پوست را بگیرم؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی به نقل از غریب‌آبادی: غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ماست

سخنگوی وزارت امور خارجه: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود

طعنه سنگین محمد مهاجری به وزیر زن پزشکیان

جروزالم پست: مقام‌های امنیتی اسرائیل نتوانسته‌اند موضع ویتکاف در مذاکرات با ایران را تغییر دهند

پامپئو: هرگونه توافق جدید ترامپ با ایران باید شامل نابودی تمام سایت‌های غنی‌سازی اورانیوم شود

پیام تسلیت علما و نهادهای حوزوی درپی رحلت آیت الله موسوی صفوی

آیت‌الله جوادی‌آملی: حفظ وحدت ملی پشتوانه عزت خارجی ماست

بخشی از کتاب/ چیزهایی که برای هیچ‌کس تعریف نکردم

آدم‌های کوچکی که هرروز کوچک‌تر می‌شوند!

دارالقرآنی متفاوت در قم؛ "امیدان نور" قرآن، مهارت و تفریح را یکجا دارد

ضرورت شکل‌گیری ساختار منسجم برای حمایت از جوانی جمعیت در قم

تقاطع غیرهمسطح شهیدان آقازاده در قم افتتاح شد

جدول خاموشی قم دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 اعلام شد | برنامه قطع برق قم فردا دوشنبه اول اردیبهشت 1404

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تمدید شد