عصر قم

آخرين مطالب

ارتباط شوکه‌کننده داروهای ضدافسردگی با مرگ ناگهانی اقتصادی

ارتباط شوکه‌کننده داروهای ضدافسردگی با مرگ ناگهانی
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر /یک مطالعه جدید نشان می دهد که به نظر می رسد داروهای ضد افسردگی خطر مرگ ناگهانی قلبی را در افراد افزایش می دهند.
به نقل از مدیسن نت، بر اساس یافته‌های اخیر، احتمال مرگ ناگهانی افرادی که داروهای ضدافسردگی را مصرف می‌کنند، بیشتر است و هر چه طولانی‌تر از این دارو استفاده کنند، خطر افزایش می‌یابد.
« جاسمین موجکانوویچ »، از مرکز قلب ریگشاسپیتالت در کپنهاگ دانمارک، گفت: «مدت زمان قرار گرفتن در معرض داروهای ضد افسردگی با خطر بالاتر مرگ ناگهانی قلبی همراه بود.»
موجکانوویچ در یک بیانیه خبری گفت: «کسانی که به مدت شش سال یا بیشتر مصرف دارو داشتند، در مقایسه با افرادی که در جمعیت عمومی در معرض داروهای ضد افسردگی قرار نگرفته بودند، حتی بیشتر از افرادی که یک تا پنج سال در معرض آنها قرار گرفتند، با خطر بیشتری روبرو بودند.»
برای مطالعه جدید، محققان در سال 2010 تمامی مرگ و میرها را در میان بزرگسالان دانمارکی بررسی کردند و به دنبال افرادی بودند که داروهای ضد افسردگی مصرف می‌کردند و افرادی که دچار مرگ ناگهانی قلبی شده بودند.
محققان در یادداشت‌های پس زمینه می‌گویند مرگ ناگهانی قلبی شامل ایست غیرمنتظره قلب فرد به دلیل برخی مشکلات مربوط به قلب می‌شود.
به گفته محققان، بزرگسالان جوان معمولاً به دلیل بیماری قلبی یا مشکل الکتریکی قلب دچار مرگ ناگهانی قلبی می‌شوند، در حالی که افراد مسن اغلب به دلیل گرفتگی عروق دچار این عارضه می‌شوند.
به طور کلی، خطر مرگ ناگهانی قلبی در افرادی که یک تا پنج سال از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کردند، 56 درصد افزایش می‌یابد، و اگر به مدت شش سال یا بیشتر از این داروها استفاده می‌کردند، این خطر بیش از دو برابر می‌شد.
با این حال، محققان دریافتند، به نظر می‌رسد خطر ناشی از داروهای ضد افسردگی بیشتر بر افراد جوان‌تر تأثیر می‌گذارد.
نتایج نشان می‌دهد که افراد جوان 30 تا 39 ساله در صورت مصرف یک تا پنج سال داروهای ضد افسردگی، سه برابر بیشتر در معرض مرگ ناگهانی قلبی هستند و اگر شش سال یا بیشتر از این داروها استفاده می‌کردند، پنج برابر بیشتر بود.
به همین ترتیب، افراد میانسال 50 تا 59 ساله از یک تا پنج سال استفاده از داروهای ضد افسردگی در معرض خطر دو برابری و برای مدت شش سال یا بیشتر با مصرف این داروها، خطر چهار برابری داشتند.
محققان گزارش می‌دهند که سالمندان 70 تا 79 ساله 83 درصد افزایش خطر برای یک تا پنج سال و خطر دو برابری برای بیش از 6 سال مصرف این داروها را داشتند.
موجکانوویچ گفت: «مشخص نیست که چرا داروهای ضد افسردگی ممکن است خطر مرگ ناگهانی قلبی را افزایش دهند.»
وی در ادامه افزود: «افزایش خطر مرگ ناگهانی قلبی ممکن است به اثرات نامطلوب احتمالی داروهای ضد افسردگی نسبت داده شود. با این حال، زمان قرار گرفتن در معرض داروهای ضد افسردگی ممکن است به عنوان یک نشانگر برای بیماری زمینه‌ای شدیدتر عمل کند. تحقیقات بیشتر در این زمینه ضروری است.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/722838/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرور رویداد‌های خبری قم در 120 ثانیه

سعدی چهره‌ای یگانه در تاریخ ادبیات فارسی است

عشق زن پسرخاله جنایت آفرید

25درصد ایرانی‌ها اختلال روانپزشکی دارند

آتش‌سوزی در یک برج مسکونی در سئول

طوفان شن در فرودگاه مکزیک

سیل شدید در سنگاپور

غرفه فرهنگی ایران، گل سرسبد جشنواره بین المللی بهار در پاکستان

لحظه انفجار مخزن در حین جوشکاری

دستگیری قاچاقچی مواد مخدر در محور مواصلاتی قم

انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسلهای آینده نیازمند روایتگری قوی است

میز خدمت معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

غیبت لواندوفسکی در ال‌کلاسیکو به ضرر رئال

درهای تیم ملی به روی ملکه تپانچه باز است

سوپرگل دقیقه 3+90 فدریکو والورده به اتلتیک بیلبائو با گزارش عربی

اعتقاد ستاره برزیلی به خرافات

اختلاف امتیاز تاریخی در لیگ آمریکا

واکنش رئیس فدراسیون انجمن ورزش‌های رزمی به استعفای همسرش

دستاورد بزرگ وینیسیوس با رئال مادرید

خط و نشان کورتوآ برای بارسلونا

این بازی قهرمان ایتالیا را مشخص می‌کند

تنش در باشگاه پرسپولیس

فرهاد مجیدی و نکونام در لیست بدهکاران به استقلال

بهترین «نان» از دیدگاه طب ایرانی

6 ضدعفونی‌کننده طبیعی برای سبزیجات

بازگشت به خانه بعد از 42 سال

سخنگوی دولت: نسبت به مذاکرات نه ذوق زده هستیم و نه گارد داریم

ستاد کل نیروهای مسلح: سپاه در مقابل هر تهدیدی و در هر سطحی برای دفاع آماده است

رئیس مجلس به رئیس جمهور نامه نوشت

بازدید فرمانده قرارگاه پدافند کشور از منطقه پدافندی جنوب

واکنش ثابتی به سرمایه‌گذاری بابک زنجانی در حوزه ریلی

نویسنده و مدیرعامل سابق ایرنا مجرم شناخته شدند

سرلشکر باقری: مردم، سپاه را پناهگاه محکم خود می‌دانند

رئیس اتاق بازرگانی ایران: مجمع گام نهایی برای پیوستن به FATF را بردارد

عطریانفر: موضع رهبری در قبال مذاکرات کاملا هوشمندانه و عاقلانه است

جزئیاتی از محل دفن سیدجعفر حمیدی

چرا ضیاء موحد سراغ «سعدی» رفت؟

پیام وزیر فرهنگ برای روز بزرگداشت سعدی

علت مرگ کارگر ساختمانی در قم چه بود؟

شورای شهر قم استعفای سقائیان‌نژاد را پذیرفت

شورای اسلامی شهر قم استعفای سقائیان‌نژاد را پذیرفت

استعفای شهردار قم در شورای شهر تصویب شد

طرح بهسازی محور پر تردد روستایی رحمت آباد قم اجرا شد

استعفای شهردار قم توسط شورای شهر قم پذیرفته شد

پیش‌بینی وضعیت هوا تا پایان هفته اعلام شد

راننده و سرنشین در وانت تویوتا سوختند

ادعای یک نماینده: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است

یک محور پرتردد روستایی قم بهسازی شد

ویدئویی از یک تصادف عجیب در قم!

برای ملی‌پوشان والیبال پرونده پزشکی باز شد