عصر قم

آخرين مطالب

سازمان سنجش هشدار داد؛ همراهی کنکوری‌ها با شبکه‌های تقلب تا 5 سال حبس دارد اقتصادی

سازمان سنجش هشدار داد؛ همراهی کنکوری‌ها با شبکه‌های تقلب تا 5 سال حبس دارد
  بزرگنمايي:

عصر قم - عصر ایران / رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اقدامات حفاظتی برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال 1404 را تشریح کرد و در مورد اقدامات سوداگران و شبکه‌های کلاهبرداری در فضای مجازی هشدار داد.
به گزارش روز روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، رضا محمدی در نشست با شورای حفاظت آزمون سراسری سال 1404 با تشکر از دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضایی، تأکید کرد: با اقدامات پلیس فتا کانال‌های فضای مجازی مدعی سؤالات آزمون سراسری شناسایی شده و مدعیان دروغین فروش سؤالات آزمون سراسری و فروشندگان ابزار تقلب دستگیر می‌شوند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با هشدار مجدد به متقاضیان و خانواده‌های آنها در مورد سوداگران و کلاهبرداران فروش سؤالات، گفت: قانون در تشدید مجازات افراد متخلف در شبکه‌ها و گروه‌ها صراحت دارد و ارتکاب هر یک از اعمال تخلف آمیز به‌ویژه تلاش برای افشای سؤالات مرتبط با آزمون سراسری در قالب همکاری در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم می‌تواند به حبس از یک تا پنج سال نیز منجر شود.
محمدی افزود: متقاضیان و والدین مراقب باشند تحت تأثیر تبلیغات کذب قرار نگیرند و سرنوشت خود را به سوداگران و کلاهبرداران کنکور گره نزنند و تأکید می‌شود ضرورت دارد متقاضیانی که وارد شبکه‌های مدعی تقلب و تضمین قبولی شده‌اند هر چه سریع‌تر از این شبکه‌ها خارج شوند تا مشمول مجازات‌های قانونی نشوند.
وی با بیان اینکه امکان دسترسی به سؤالات آزمون سراسری پیش از شروع آزمون وجود ندارد، گفت: شبکه ملی حفاظت آزمون سراسری با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی اقدامات لازم را برای پیشگیری و مقابله با هر نوع تخلف را انجام خواهد داد و متقاضیان توجه کنند نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در جلسه آزمون سراسری تخلف است بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل بدون استفاده از آنها نیز منجر به محرومیت از آزمون سراسری و مجازات می‌شود.
بازار
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: همه گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب تحت رصد مستمر نهادهای امنیتی و انتظامی هستند و متقاضیان آگاهی داشته باشند که این کلاهبرداران در روزهای باقی مانده تا آزمون سراسری با انتشار صفحات جعلی دفترچه سؤالات با استفاده از سؤالات سال‌های گذشته و سایر شیوه‌های متقلبانه سعی در قانع کردن متقاضیان برای واریز وجه به صورت ارز و رمز ارز دارند و هوشیاری متقاضیان عزیز این اقدامات را خنثی خواهد کرد.
محمدی با اشاره به اینکه آزمون سراسری به عنوان یک رویداد ملی و مردمی است، گفت: گزارش دستگاه های اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضائی عضو شورای حفاظت آزمون بیانگر سطح بالای آمادگی آنان برای برگزاری یک آزمون سالم، ایمن و مطمئن است.
در این نشست اعضای شورای حفاظت آزمون سراسری سال 1404 گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو را ارائه کردند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/723723/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار مجمع نمایندگان طلاب با آیت الله مرتضوی

صعود گالاتاسرای به فینال؛ یک گام نزدیک‌تر به دبل

تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 به افق قم

توقف پاری‌سن‌ژرمن در بازی معوقه

تصاویر/ آیین معرفی مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم

تصاویر واقعی تعقیب و گریز و دستگیری سارق خودرو توسط گشت ضربت پلیس

رحمتی و نشانه گرفتن جایگاه تک رقمی با شمس آذر

رشفورد گلزنی به سیتی را فراموش نمی‌کند

پس از مصاحبه تند؛ امری از بازیکنش انتقام گرفت!

عجیب‌ترین هوادار هفته ایران در اسلامشهر

بازگشت ستاره قائمشهری به وطنی در نقش رقیب

6 عامل تعیین‌کننده اولین اسکودتوی طارمی

کنایه مجله ایتالیایی به عراقچی بعد از فوت پاپ واقعیت دارد؟

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس در خصوص سفر عراقچی به چین

من اینجا بس دلم تنگ است با صدای "مهدی اخوان ثالث"

آخرین خبر از واردات هزاران تُن گندم کیفی به استان قم

باند سارقان مسلح طلاجات دستگیر شدند

دانشگاه علوم قضایی در تمام مقاطع از طریق کنکور سراسری دانشجو می‌پذیرد

جلسه ویژه یوفا؛ لیگ قهرمانان تغییر می‌کند!

انریکه: خوشبختم چون در تیمم جت جنگنده دارم!‏

النصر بدون رونالدو جان کند تا برد!

اینیستا: صحبت از رسیدن بارسا به سه‌گانه اغراق نیست!

حسرت پپ: حیف شد برادر بلینگام از دست رفت!‏

السد در آستانه کسب دوگانه داخلی

خیبر به زمین سبز بازگشت

درمان کبد چرب با مصرف این داروی گیاهی

فواید خوردن ماهی برای بدن کودکان

آیا زانو درد می‌تواند از علائم رشد نوجوان باشد؟

پزشکیان: وظیفه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی ورود به جزئیات اجرایی نیست

سخنگوی جبهه اصلاحات: آقای پزشکیان! تفاهم نامه پلیس و آموزش و پرورش در راستای ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت است؟

دیدار وزیر کشور با رئیس جمهور تاجیکستان

نظر قطر درباره گفتگوهای ایران و آمریکا

پاسخ جلیلی به انتقاد در خصوص مذاکرات میان ایران و آمریکا

ادای دین مددجویان قمی به محیط زیست

امسال 800 تن گل محمدی از مزارع قم برداشت می‌شود

یاد و خاطره 104 شهید مدرسه علمیه حقانی گرامی داشته شد

تجمیع دانشکده های علوم پزشکی قم برای بهبود شرایط آموزشی

انتشار کتاب‌هایی درباره نیچه و سارتر

داستانک/ لطفاً هیچ وقت عوض نشو!

رد پای فامیل دور در کودک‌ ربایی 500 هزار دلاری

ساخت مدرسه به نام مقتول، قاتلان را پس از 15 سال نجات داد

انفجار در کارخانه پتروشیمی؛ کپسول اکسیژن 4 نفر را راهی بیمارستان کرد

وقتی گفتن یا نگفتن واژه‌ فرنگی در گرو بودن یا نبودن میکروفون صداوسیماست!

برگزاری جلسه هماهنگی نحوه صدور کارت پایان خدمت معلمان

شورای عالی انقلاب فرهنگی: مصوبات نهایی کنکور تغییر نمی‌کند

تکلیف نیمکت جذاب لیگ برتر مشخص شد

یک ستاره فرانسوی دیگر هم سامورایی شد

لیگ یک؛ مسجد سلیمان بعد از چند سال خندید

سیتی به خاطر فیفا دی‌ها غرامت گرفت؛ بیشتر از رئال

واکنش سرپرست پیکان به اتفاقات اسلامشهر