عصر قم

آخرين مطالب

بابایی: به دنبال تکرار جایگاه سال گذشته هستیم ورزشی

بابایی: به دنبال تکرار جایگاه سال گذشته هستیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - میزان /سرپرست تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: 3 بازی سخت در آینده خواهیم داشت و برای یک هدف خواهیم جنگید و می‌خواهیم جایگاه فصل گذشته را تکرار کنیم.
 حمیدرضا بابایی درباره شرایط تیم فوتبال ذوب‌آهن، اظهار داشت: در حال حاضر تنها به کسب مقام پنجم که سال گذشته موفق به کسب آن شدیم فکر می‌کنیم و کادرفنی و بازیکنان تمام تلاششان را می‌کنند تا در 3 بازی آینده حداکثر امتیازات را جمع‌آوری کنیم.
وی ادامه داد: بازی بعدی ما با ملوان خواهد بود و در خانه حریف قطعاً کار سختی خواهیم داشت و بازیکنان به خوبی با جو ورزشگاه انزلی آشنا هستند و می‌دانند که برابر هواداران خونگرم ملوان بازی خواهند کرد و باید تمرکزشان را حفظ کنند تا نتیجه لازم را کسب کنند. می‌توانیم با برد مقابل ملوان جایگاه خودمان را بهبود ببخشیم و به رده ششم صعود کنیم. نسبت به گل‌گهر 3 امتیاز اختلاف داریم و تا آخرین لحظه امید داریم تا لیگ را با رتبه پنجم به پایان برسانیم.
نبود بازیکنان مصدوم را جبران کردیم
سرپرست تیم فوتبال ذوب‌آهن در ادامه، تصریح کرد: ما از ابتدای فصل کمال کامیابی‌نیا را از دست دادیم و در ادامه فریبرز گرامی و سبحان خاقانی را از دست دادیم و با توجه به مصدومانی که وجود داشتند؛ نگه داشتن این تیم روی فرم کار سختی بود و این ماموریت ویژه با همت و تلاش کادرفنی و بازیکنان انجام شد و توانستیم نبود غایبان را جبران کنیم و جایگاه خوبی تا به اینجا به دست بیاوریم. 3 بازی باقی مانده و تمام تلاشمان این است با خاطره خوش لیگ را به پایان برسانیم.
10 امتیاز به دلیل اشتباهات داوری متضرر شدیم
بازار
بابایی در ادامه درباره اتفاقات داوری، عنوان کرد: اتفاقاتی که در برخی بازی‌ها رخ می‌دهد آدم را تا پای سکته می‌برد. به عنوان مثال در بازی با پرسپولیس پنالتی ما را نگرفتند و به صراحت می‌توانم بگویم که در 4 یا 5 بازی در این فصل به دلیل اشتباهات داوری 10 امتیاز متضرر شدیم. به عنوان سرپرست تیم باید به این اتفاقات واکنش نشان می‌دادم، اما همواره با توجه به سمتی که در تیم دارم سعی می‌کنم شرایط بازی را متشنج نکنم و داد و هوار راه نیندازم، چراکه به نظرم اینگونه زیبایی فوتبال از بین می‌رود و در حق بیننده ظلم خواهد شد.
از نداشتن چمن مناسب در شهرمان رنج می‌بریم
سرپرست تیم فوتبال ذوب‌آهن در پایان درباره مشکلات چمن ورزشگاه خانگی، خاطرنشان کرد: بدترین فصل برای نگه‌داری زمین چمن از اسفند تا خرداد است. برخی شهر‌ها با توجه به در اختیار داشتن تکنولوژی‌های خاص از چمن ورزشگاه خود مراقبت می‌کنند، اما برخی شهر‌ها مثل ما متاسفانه از نداشتن زمین چمن مناسب رنج می‌بریم. بعد از اینکه زمین فولادشهر را برای دیدار ایران و قزاقستان استفاده کردند دیگر آن زمین سابق نشد. خداراشکر به هر سختی امسال تمریناتمان را برگزار کردیم و برخی بازی‌های خانگی را هم خارج از خانه برگزار کردیم و موفق ظاهر شدیم.
ذوب‌آهن از خزانه چمن جدید رونمایی می‌کند
وی افزود: برای فصل آینده زمین تمرین اختصاصی ما قابل بهره برداری خواهد شد و می‌توانیم تمریناتمان را در چمن با کیفیت انجام دهیم. کنار ورزشگاه یک خزانه احداث شده که حدود 13 هزار متر چمن نگه‌داری می‌شود که این چمن برای ورزشگاه‌های اصفهان قابل بهره‌برداری خواهد بود که این کار در نوع خود بی‌سابقه بوده و باید تشکر کنیم از مدیریت باشگاه که برای این اتفاق زحمت کشیدند. امیدوارم سال را به خوبی پشت‌سر بگذاریم. برای سال بعد هیچ نظری ندارم و تمرکزمان روی 3 بازی بعدی خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726588/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری همایش ملی مدیران هیئت‌های رزمندگان در قم

رونمایی از 5 داروی تولیدشده برای نخستین‌بار در ایران

دستور رئیس دیوان عالی کشور درباره مقصران حادثه بندر شهید رجایی

محدودیت‌های ترافیکی محورهای مواصلاتی در تعطیلات اردیبهشت

انفجار گوشی تلفن همراه، خودروی پراید را به آتش کشید

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

داوری رئال-بارسا زیر ذره‌بین داورهای ایرانی

بوژوویچ بدون تسویه حساب از ایران رفت

تبرئه جنجالی بلینگام؛ بارسا اعتراض می‌کند!

پرواز کاروان پرسپولیس به‌سوی آخرین امیدها

سیدورف: رئال مادرید در بحران؟ هرگز! فوتبال همین است

پاشنه آشیل اینتر؛ بارسا اینجا برنده می‌شود

زنگ خطر کبد!

روغن نیش زنبور چگونه بدست می آید و چه تاثیری دارد ؟

«صدیقی» خطیب نماز جمعه این هفته تهران شد

وزیر دفاع: رفت‌وآمدهای دیپلماتیک به قطر، امارات، کویت و عربستان ادامه می‌یابد

مشاور امنیت ملی آمریکا: ترامپ درباره ایران جدی است

رسانه آمریکایی: مذاکره با ایران فرصتی جدی برای ترامپ است

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

داستانک/ ماشین سرنوشت

سازش در دو پرونده مالی به میزان 185 میلیارد ریال در قم

واکنش سخنگوی دولت به ارسال پیامک های حجاب

سردار رادان: اراذل و اوباش باید سوراخ‌موش بخرند

مردی که به عروسی دعوت نشد خون به پا کرد

آتش‌نشانی که یک روز بعد از بازنشستگی، داوطلبانه برای کمک به بندر شهید رجایی رفت

مادر فاطمه سلطانی: قرار بود شوهرم مرا هم بکشد!

ترکیب برنده فلیک؛ بارسایی که می‌ترساند

ماموریت سفرای قلعه‌نویی در قطر انجام شد

تن‌هاخ در اولویت لورکوزن قرار گرفت

آنالیزور سابق استقلال راهی الاهلی خواهد شد

اینتر با خط هافبک رویایی مقابل بارسلونا

پرسپولیس تمرین کرد و راهی فرودگاه شد

ماموریت حساس برای زنان قائمشهری

قهرمانی تکواندوکاران دختر ایران در آسیا

گران‌ترین والیبالیست دنیا در آستانه تاریخ‌سازی

یک لژیونر جدید در اردوی تیم ملی والیبال ایران

آردهای سفید، دشمنان پنهان سلامت

4 نکته برای مردان در دهه 40 و 50 زندگی

بابک در مرخصی؛ حکم اعدام زنجانی پس از رد مال به 20 سال حبس تبدیل شد

شرکت کروز از رسایی شکایت کرد

پیام نخست‌وزیر ارمنستان به رهبر انقلاب

بهشتی پور: اگر عضو FATF نشویم برای همین کشورهای دوست خودمان هم مشکل ایجاد می‌کنیم

سفر رئیس‌جمهور به استان زنجان در آینده نزدیک

آیت‌الله جنتی: متولیان امر بدون اغماض با هرگونه قصور درخصوص حادثه بندر شهید رجایی برخورد کنند

آیت الله فلاحتی: کارگران نقش موثری در پویایی جامعه دارند

آغاز فعالیت‌های بخش مجازی نمایشگاه کتاب

کتابی برای «بازسازی پیمان زخم‌خورده»

بخشی از کتاب/ ماموریتی برای زندگی

«اوز» پایتخت کتاب ایران شد

افتتاح مرحله اول سامان دهی و توسعه حرم امامزاده موسی مبرقع (ع) قم