عصر قم

آخرين مطالب

امینی: از وضعیت جودو خجالت‌زده‌ایم ورزشی

امینی: از وضعیت جودو خجالت‌زده‌ایم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / رییس اسبق فدراسیون جودو با انتقاد از وضعیت جودوی ایران، گفت: شرایط به شکلی شده که حتی در مسابقات قهرمانی آسیا هم نمی‌توانیم به مدال برسیم.
علی امینی درباره نتایج تیم ملی جودو در رقابت‌های قهرمانی آسیا و ناکامی در کسب مدال، اظهار کرد: وضعیت امروز جودوی ایران اظهر من المشس است و نیازی به توضیح ندارد. متاسفانه جودوی ما شرایط خوبی ندارد و با این اوصاف نمی‌توانیم امیدی به موفقیت این رشته در بازی‌های آسیایی داشته باشیم. باید درباره این نتایج پاسخگو باشند.
رییس سابق فدراسیون جودو، افزود: جودوی ایران 4 سال تعلیق بود و باید از این فرصت برای پشتوانه سازی در جودو استفاده می‌شد تا الان نتایج آن را ببینیم اما متاسفانه در آسیا هم دیگر مدال نمی‌گیریم. برخی کشورها نیز سابقه یکی دو سال تعلیق را داشتند اما بعد از آن با قدرت بازگشتند و نتایج خوبی گرفتند اما ما در این 4 سال کاری نکردیم که انتظار کسب مدال داشته باشیم.
وی با بیان اینکه جودوی ایران دچار بیماری است، گفت: جودوی ایران چند سال در رده نوجوانان قهرمان آسیا می‌شد اما الان ببینید چندم آسیاست؟ در مسابقات جهانی دانش آموزی نیز نتوانستیم به مدال طلا برسیم. در رده بزرگسالان نیز سال‌ها قهرمان آسیا شدیم و سومی در آسیا برای ما بد بود اما الان حتی نمی‌توانیم به مدال برسیم. دربازی‌های آسیایی نیز همیشه حداقل 2 مدال می‌گرفتیم. الان در حالیکه حتی در قهرمانی آسیا مدالی نگرفتیم، چطور می‌گویند که در بازی‌های آسیایی می‌توانیم صاحب مدال شویم؟
امینی خاطرنشان کرد: آرزوی همه ما به عنوان اهالی جودو این است که مدال بگیریم اما باید واقع گرا باشیم و ببینیم چه کاشته‌ایم که انتظار برداشت داشته باشیم. من سال‌ها سرپرست تیم ملی یا رییس فدراسیون جودو بودم و همه می‌گویند «امینی جودو». ما را به اسم جودو می‌شناسند. الان از وضعیت جودو خجالت زده‌ایم. خدا می‌داند خیلی ناراحتم. ورزشکاران و مربیان زحمت می‌کشند و بخاطر بچه‌ها ناراحتم.
او در ادامه گفت: اینکه 4 سال تعلیق بودیم قبول اما می‌توانستیم پایه جودو را تقویت کنیم. 2 سال از پایان تعلیق جودو می‌گذرد چرا در مسابقات مهم هیچ مدالی نگرفتیم؟ خدا شاهد است از این وضعیت جودو خجالت‌ زده‌ایم. ما دوست داریم جودو نتیجه بگیرد چرا که در آن صورت احساس افتخار می‌کنیم و سرمان را بالا می‌گیریم. اگر میراسماعیلی رییس باشد و ما مدال بیشتری بگیریم خوشحال‌تر هم خواهیم شد. من اصلا بحث شخصی ندارم اما باید ایرادات کار پیدا شود. معلوم است که کار اساسی چندانی در جودو نشده که ما بخواهیم انتظار مدال داشته باشیم. مربیان زحمت می‌کشند اما نتیجه مهم است. چرا سال گذشته مسابقات جهانی نرفتیم؟ اگر هم می‌خواستیم نمی‌توانستیم تیمی منسجم اعزام کنیم کما اینکه در همین مسابقات آسیایی هم تیم کامل اعزام نشد. ببینید وضعیت بچه‌های ما در رنکینگ چگونه است.
بازار
وی ادامه داد: جودوکاران ما اصلا به مسابقات مهم مثل گرندپری‌ها و گرنداسلم‌ها اعزام نمی‌شوند بعد تیم را به مسابقات کاپ آفریقا که سطح فنی بسیار پایینی دارد می فرستند که مثلا به مدال برسیم. این کار چه کمکی به جودوی ما می‌کند؟ در چنین مسابقاتی‌10 مدال هم بگیریم چه فایده‌ای دارد؟ ورزشکاران ما باید به مسابقات مهم بروند و با خوب‌های دنیا مبارزه کنند و انقدر باخت بدهند تا به سطح بالایی برسند. چرا باید از باخت بترسیم و در مسابقات مهم حاضر نشویم؟ تا این کار انجام نشود نمی‌توانیم امیدی به بهبود وضعیت جودو داشته باشیم.
امینی با بیان اینکه وزیر ورزش و جوانان از جنس ورزش است و به خوبی ورزش قهرمانی را می‌شناسد، گفت: وزیر ورزش هر اتفاقی در هر رشته‌ای بیفتد متوجه می‌شود و می‌داند که یک رشته در شرایط خوبی قرار دارد یا نه. او خیلی خوب درک می‌کند که یک رشته مسیر درست و اصولی را طی می‌کند یا نه. زمانی‌که من رییس فدراسیون جودو بودم او رییس فدراسیون قایقرانی بود و توانست این رشته را متحول کند.
رییس اسبق فدراسیون جودو در پایان گفت: بچه های جودو آدم‌های بسیار نجیب و زحمتکشی هستند. مربیان و رزشکاران واقعا زحمت می‌کشند و شایسته توجه ویژه هستند. خود ورزش جودو نیز ورزش نجیبی است. امیدوارم دوران شکوفایی جودوی ایران را باز هم ببینیم. یک زمانی جودوی ایران برای دیگر کشورها الگو بود. ما برای مدال المپیک تلاش می‌کردیم و دیگر آسیا را پشت سر گذاشته بودیم اما الان در آسیا هم نمی‌توانیم مدال بگیریم. امیدوارم میراسماعیلی تمام تلاش خود را بکند و بتواند این شرایطی که جالب نیست را مدیریت کند. آرزو دارم ما هم سرمان را روزی بالا بگیریم و با موفقیت‌های جودو خوشحال شویم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله فلاحتی: کارگران نقش موثری در پویایی جامعه دارند

آغاز فعالیت‌های بخش مجازی نمایشگاه کتاب

کتابی برای «بازسازی پیمان زخم‌خورده»

بخشی از کتاب/ ماموریتی برای زندگی

«اوز» پایتخت کتاب ایران شد

افتتاح مرحله اول سامان دهی و توسعه حرم امامزاده موسی مبرقع (ع) قم

خبرنگار مهر رتبه نخست رویداد رسانه‌ای «میثاق» قم را کسب کرد

تسلیم مردی که با پتک همسرش را کشت

الیاس حضرتی: اطلاع‌رسانی حادثه بندر شهید رجایی بسیار مطلوب بود

روایت تلخ یک شهروند از جان باختن زوج مشهدی در انفجار بندر شهید رجایی

سوال خبرنگار آخرین خبر از معاون رئیس‌جمهور: نام مادر وارد کارت ملی می‌شود؟

جزئیات جدید از حادثه انفجار بندر شهید رجایی

ساعت کاری کارمندان از 15 خرداد اعلام شد

وعده‌های نمایندگان مجلس در هفته کارگر

وزیر گردشگری: یک کشتی تفریحی کروز خریداری شده و در حال انتقال به جنوب است

زنده‌گیری یک کروکدیل در فلوریدا

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان

پیام تسلیت بازیکنان مس رفسنجان به مردم بندرعباس با گویش محلی

دلار عربستان راه آنچلوتی به برزیل را بست

اینتر سخت‌ترین حریف ممکن برای بارسا بود

محرومیت عادل مجللی و 2 دختر پاورلیفتینگ به خاطر دوپینگ

انتصاب سرمربی تیم ملی بوچیا

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال برای سفر بازیکنان خط خورده به چین

آشتی‌کنان مهدی تاج و خداداد عزیزی در مشهد

ایران-کره شمالی با حضور بانوان در مشهد

آخرین وضعیت نقل‌ و‌ انتقالاتی سپاهان

انتقاد خداداد عزیزی از عدم حضور تیم‌های مشهدی در لیگ برتر

راه‌های درمان کلوئید؛ اهمیت پیشگیری و مداخله به‌موقع

سیر و آبغوره برای درمان درد کمر و مفاصل !

کاهش فشار خون با یک تشت آب گرم ؟!

رویترز: مدیران سیاسی ایران و تروئیکای اروپا روز جمعه در رم دیدار می‌کنند

نشست سخنگوی قوه‌ قضائیه؛ حکم پرونده باغ ازگل صادر شد

ماموریت پزشکیان به وزیر کار درپی حادثه بندر شهید رجایی؛ به خانواده جانباختگان از هر نظر رسیدگی خواهیم کرد

واکنش عارف به فعال شدن سفارتخانه‌های ایران و سودان

پزشکیان: شناسایی علت وقوع حادثه بندر شهید رجایی مقدم بر شناسایی مقصر حادثه است

واکنش سخنگوی دولت به خبر استیضاح وزیر راه

مهاجرانی: این هفته، هفته آخر بررسی لوایح پالرمو و CFT در مجمع خواهد بود

گشایش دفتر یادبود قربانیان حادثه بندر شهید رجایی در پایتخت پاکستان

بابک در مرخصی/ سخنگوی قوه قضائیه: فعالیت‌های اقتصادی زنجانی منع قانونی ندارد

خط درست سیاسی در سیاست خارجی ایران به روایت معاون سیاسی سپاه

فاز نخست پروژه بازآفرینی محله چهل اختران قم به بهره برداری رسید

زمان اعلام نتایج اولیه و نهایی کنکور مشخص شد

پاسخ سخنگوی دولت به شایعات درباره حادثه بندرعباس: احتمالا قصور انسانی بوده است

خاکسپاری 2 جانباختهٔ حادثهٔ بندر شهید رجایی

اعتراف جنجالی یک سارق؛ سرقت برای دیدن تتلو در زندان!

معلم معمار دانایی، بوستان دانش و میراثی گرانبها در جامعه است

تیم‌های کشتی نوجوانان راهی ترکیه شدند

اقدام عجیب در اعزام فوتسال بانوان به چین

تکلیف سربازی آرمین سهرابیان مشخص شد

موسوی: 70 درصد بازیکنان استقلال آماتور هستند