عصر قم

آخرين مطالب

پاسخ محیط زیست درباره طرح گردشگری پتروشیمی آریاساسول سازمان حفاظت محیط زیست

پاسخ محیط زیست درباره طرح گردشگری پتروشیمی آریاساسول
  بزرگنمايي:

عصر قم - در پاسخ به خبر درج شده در وب سایت نصیر بوشهر و همچنین خبرگزاری ایسنا در خصوص احداث هتل توسط شرکت آریاساسول در پارک ملی نای بند موارد زیر برای روشن شدن افکار عمومی مطرح می شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، طرح مذکور احداث هتل نبوده بلکه عنوان طرح "طرح گردشگری، اقامتی و زیست محیطی" است.
محل احداث آن در اراضی غیر ملی و در محدوده مستثنیات منطقه نای بند واقع شده و واگذاری اراضی هیچگونه برخلاف قوانین و مقررات محیط زیست صورت نگرفته است و مجوز تغییر کاربری از کشاورزی به گردشگری موافقت کلیه دستگاه های اجرایی و مسوول را در سال 95 به مساحت 2/6 هکتار برای احداث طرح گردشگری مذکور صادر و اراضی مذکور در زون گردشگری متمرکز طرح مدیریت پارک ملی نای بند قرار دارد .
پس از آغاز ساخت و ساز طرح و پیشرفت عملیات ساخت و ساز به دلیل ابهامات طرح، اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از ادامه طرح در سال 97 جلوگیری و پروژه به مدت 4 ماه متوقف و طرح احداث مورد بررسی و طرح از حالت فقط اقامتی خارج و کاربری های گردشگری و زیست محیطی به آن اضافه شد و مقرر گردید که در محدوده موزه دریایی، آکواریوم دریایی، باغ گیاه شناسی، آمفی تاتر و کلاس های آموزشی احداث و بخشی از مساحت در اختیار عموم برای گردشگری بوده و همچنین همه حرایم قانونی همانند حریم 60 متری دریا رعایت شد .
هم اکنون در روند اجرا نیز سازمان محیط زیست بر روند اجرا نظارت دارد و بدلیل مطرح شدن پاره ای از ابهام و پیشنهادات دیگر هم اکنون طرح مجدد در حال بررسی است تا کلیه موارد مشروط زیست محیطی و گردشگری مقرر در طرح اجرایی شود و اگر شرکت مذکور قصد داشته باشد فقط سازه های اقامتی را اجرا نماید از ادامه روند احداث جلوگیری خواهد شد.
همچنین شایان ذکر است، در این طرح نحوه مدیریت مشارکتی گردشگری با جوامع محلی مقرر و تاکید شده است و مقرر شده است کلیه سازه ها با طرح های اکولاژ احداث و از سیستم های انرژی خورشیدی و سایر موارد مدیریت سبز استفاده شود .
گردشگری و احداث سایت های گردشگری در مناطق حفاظت شده ممنوعیت ندارد بلکه باید این سایت ها در اراضی شخصی یا مستثنیات و در زون های مرتبط با مجوزهای لازم صورت پذیرد و مورد دسترسی عموم قرار گیرد و سازمان حفاظت محیط زیست با هرگونه محصورسازی و محروم کردن عموم از زیبایی های طبیعت در اینگونه طرح ها مخالف است .
همچنین منطقه پارک ملی دریایی نای بند تحت حفاظت محیط زیست بوده و علیرغم درخواست های مکرر شرکت های صنعتی منطقه جهت احداث هتل و دیگر سازه های گردشگری دیگر، اداره کل حفاظت محیط زیست مخالفت خود را اعلام می دارد، هرگونه احداث سایت های گردشگری به دلیل احداث پارکها و اقامتگاه های بوم گردی موجود فعلا ممنوع بوده و خرید اراضی شخصی و مستثنیات منطقه توسط برخی از افراد و شرکت ها حقی را برای آنها در صدور مجوز ایجاد نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/214154/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین موزه عمومی ایران در کنار حرم مطهر حضرت معصومه (س)

تنها مسجدی که امام خمینی (ره) در آن رأی دادند

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

کشف جسد یک مرد در کنار رودخانه

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

اقدامی که سن قلب و عروق را 6 ماه کاهش می‌دهد

رانندگان مصرف غذاهای پُرچرب و سنگین را در سفر محدود کنند

«ساگینتایف» به پزشکیان پیام تبریک داد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

رمزگشایی از اعلام موضع صریح لاریجانی؛ آیا ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای می‌رود؟

گاردین: عربستان و امارات مخالفت با حمله نظامی علیه ایران را به گوش ترامپ می‌رسانند

عراقچی در گفت‌وگو با گروسی: ایران هر تدبیر لازمی را برای صیانت از برنامه هسته‌ای خود اتخاذ خواهد کرد

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

پلیس با عاملان هرگونه هنجارشکنی احتمالی برخورد قاطع می‌کند

قتل کارمند بانک در تهران توسط شوهرش

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

حسرت چپ استقلال برای گل و پاس گل

رد تماس مومنی با سیروس پورموسوی

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ذوب‌آهن رابین‌هودِ تیم‌های مدعی و قدرتمند

جباری راه بردن تراکتور را به استقلال نشان داد

ولورهمپتون به دنبال دروسی

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

رهبر انقلاب روز رای‌گیری برای جمهوری اسلامی در کدام شهر بودند؟

شکوری راد: در انتخابات اخیر مجلس، جبهه پایداری علیه قالیباف کودتا کرد

اعلام جرم علیه مدعی دروغینِ استعفای جمعی از نمایندگان مجلس

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

برگزاری ویژه برنامه روز طبیعت در 17 بقعه استان قم

فعالیت 96 باشگاه ورزشی ویژه بانوان در قم

ویژه‌برنامه‌های روز طبیعت در 17 بقعه متبرکه قم برگزار می‌شود

وضعیت جوی قم در روز طبیعت؛ باد، باران و گردوخاک

سیزده‌بدر هوای تهران چه وضعیتی دارد؟

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است

فلیک: رئال فوق‌العاده است اما نباید با ما مقایسه شوند

واکنش محافظ شخصی مسی به محرومیتش

قبل از بارسلونا با اتلتیکو امضا کرده بودم

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

پاداش صد میلیونی از جیب نارنجی‌ها پرید

توضیح وحید کاظمی داور لیگ برتر درمورد شایعه سکته‌اش

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

انگلیس: دیپلماسی، بهترین راه‌حل در موضوع هسته‌ای ایران است

صدر: با صدور حکم اعدام سلمان رشدی، مسلمانان جهان امام را به عنوان رهبر جهان اسلام پذیرفتند

مشاور پزشکیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

شورای نگهبان بیانیه داد