عصر قم

آخرين مطالب

پیام معاون سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت روز جهانی حقوق حیوانات سازمان حفاظت محیط زیست

پیام معاون سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت روز جهانی حقوق حیوانات
  بزرگنمايي:

عصر قم - کیومرث کلانتری به مناسبت روز جهانی حقوق حیوانات پیامی صادر کرد. در این پیام تاکید شده است: امید است با تصویب لایحه قانونی حمایت از حیوانات و پیش بینی آموزش مستمر و فرهنگ سازی در مدارس و دانشگاه ها همچنین از طریق رسانه ها در رابطه با حیوان دوستی و حمایت از حیوانات ،در آینده نزدیک دیگر شاهد آزار و اذیت حیوانات در کشورمان نباشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در متن پیام کیومرث کلانتری معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست آمده است: دهم دسامبر برابر با بیستم آذر ماه مصادف با روز جهانی حقوق حیوانات است.
هدف از این روز که از سال 1998 توسط فعالان و کنشگران حقوق حیوانات گرامی داشته می شود، در اولویت اول یادآوری حقوق و حمایت از حیوانات است که بعضا توسط انسانها بدست فراموشی سپرده شده است.
این روز فرصتی فراهم می آورد تا به مردم یادآوری شود که حیوانات نیز حق زیستن دارند و مستوجب رنج و آزار نیستند.
امروز در دیدگاه جهانی عظمت و فضائل یک ملت را در برخورد صحیحشان با حیوانات ارزیابی می‌کنند . موضوع حقوق و حمایت از حیوانات اعم از اهلی و وحشی از جمله موضوعاتی است که در برگیرنده طیف گسترده ای از عقاید و آرای متنوع در آحاد جامعه است و نظرات و دیدگاه های مختلف و متنوعی در خصوص این مقوله وجود دارد، لیکن همانگونه که در احادیث و روایات زیادی در دین مبین اسلام نیز به موضوع حمایت از حیوانات پرداخته شده است، آزار و اذیت حیوانات مقوله ای خلاف شرع و اصول اخلاقی است و هر گونه نادیده انگاشتن قوانین و بی توجهی به حقوق طبیعی گونه های جانوری می تواند زمینه ساز خشونت علیه حیوانات شود. 
سازمان حفاظت محیط زیست نیز به عنوان تنها متولی حیات وحش کشور و در چارچوب قوانین و مقررات موجود و بعضا فراتر از آن ، همواره حامی حیوانات بوده و به این موضوع در حد توان و در چارچوب ضوابط پایبند بوده است و سعی کرده که در رابطه با جانوران وحشی ، نواقص احتمالی قانونی مرتبط را پیگیری و مرتفع کند.
به همین منظور نیز برای اولین بار در کشور ،پیش نویس لایحه قانونی حمایت از حیوانات با پیگیری و حمایت سازمان حفاظت محیط زیست و با مشارکت متخصصین و حامیان حیوانات تهیه شده است و در حال حاضر این لایحه در کمیسیون لوایح دولت با حضور نمایندگان دستگاههای ذیربط از جمله سازمان حفاظت محیط زیست در حال بررسی مستمر و نهایی شدن و متعاقبا تصویب است.
امید است که با تصویب این لایحه و ظرفیت های پیش بینی شده در آن از منظر حقوقی و کیفری و همکاری تمامی دستگاه های ذیربط و با استناد به فرهنگ غنی قریب به اتفاق جامعه در خصوص حیوان دوستی و حمایت از حیوانات و پیش بینی آموزش مستمر و فرهنگ سازی در مدارس و دانشگاه ها همچنین از طریق رسانه ها در رابطه با حیوان دوستی و حمایت از حیوانات ،در آینده نزدیک دیگر شاهد آزار و اذیت حیوانات در کشورمان نباشیم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/227756/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین موزه عمومی ایران در کنار حرم مطهر حضرت معصومه (س)

تنها مسجدی که امام خمینی (ره) در آن رأی دادند

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

کشف جسد یک مرد در کنار رودخانه

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

اقدامی که سن قلب و عروق را 6 ماه کاهش می‌دهد

رانندگان مصرف غذاهای پُرچرب و سنگین را در سفر محدود کنند

«ساگینتایف» به پزشکیان پیام تبریک داد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

رمزگشایی از اعلام موضع صریح لاریجانی؛ آیا ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای می‌رود؟

گاردین: عربستان و امارات مخالفت با حمله نظامی علیه ایران را به گوش ترامپ می‌رسانند

عراقچی در گفت‌وگو با گروسی: ایران هر تدبیر لازمی را برای صیانت از برنامه هسته‌ای خود اتخاذ خواهد کرد

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

پلیس با عاملان هرگونه هنجارشکنی احتمالی برخورد قاطع می‌کند

قتل کارمند بانک در تهران توسط شوهرش

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

حسرت چپ استقلال برای گل و پاس گل

رد تماس مومنی با سیروس پورموسوی

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ذوب‌آهن رابین‌هودِ تیم‌های مدعی و قدرتمند

جباری راه بردن تراکتور را به استقلال نشان داد

ولورهمپتون به دنبال دروسی

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

رهبر انقلاب روز رای‌گیری برای جمهوری اسلامی در کدام شهر بودند؟

شکوری راد: در انتخابات اخیر مجلس، جبهه پایداری علیه قالیباف کودتا کرد

اعلام جرم علیه مدعی دروغینِ استعفای جمعی از نمایندگان مجلس

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

برگزاری ویژه برنامه روز طبیعت در 17 بقعه استان قم

فعالیت 96 باشگاه ورزشی ویژه بانوان در قم

ویژه‌برنامه‌های روز طبیعت در 17 بقعه متبرکه قم برگزار می‌شود

وضعیت جوی قم در روز طبیعت؛ باد، باران و گردوخاک

سیزده‌بدر هوای تهران چه وضعیتی دارد؟

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است

فلیک: رئال فوق‌العاده است اما نباید با ما مقایسه شوند

واکنش محافظ شخصی مسی به محرومیتش

قبل از بارسلونا با اتلتیکو امضا کرده بودم

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

پاداش صد میلیونی از جیب نارنجی‌ها پرید

توضیح وحید کاظمی داور لیگ برتر درمورد شایعه سکته‌اش

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

انگلیس: دیپلماسی، بهترین راه‌حل در موضوع هسته‌ای ایران است

صدر: با صدور حکم اعدام سلمان رشدی، مسلمانان جهان امام را به عنوان رهبر جهان اسلام پذیرفتند

مشاور پزشکیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

شورای نگهبان بیانیه داد