عصر قم

آخرين مطالب

در همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی انجام شد؛ رونمایی از محصولات جدید بیمه دی/ بیمه ارزان‌تر با پیمایش کمتر خودرو بیمه دی

در همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی انجام شد؛  رونمایی از محصولات جدید بیمه دی/ بیمه ارزان‌تر با پیمایش کمتر خودرو
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون فنی بیمه دی با معرفی بیمه بدنه پیمایش کیلومتری و بیمه نامه مبتنی بر ریسک راننده به عنوان 2 محصول جدید بیمه دی گفت: برای رفع نیاز مشتریان این بیمه نامه را طراحی کرده‌ایم که به عنوان خدمت جدید در بازار ارائه می‌شود.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی صبح امر‌وز 5 دی ماه با حضور طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه و رونمایی از 2 محصول جدید بیمه‌های خودرو این شرکت برگزار شد.
در این همایش صفر زاده معاون فنی بیمه دی اظهار کرد: باتوجه به وضعیت بازار باید توسعه خرده فروشی را سرلوحه کار خود داشته باشیم.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم از طریق خرده فروشی فعالیت بیشتری داشته باشیم گفت: افزایش سهم بازار و سودآوری بسیار مهم است و در همین راستا باتوجه به تاکیدات اعضای هیات مدیره در تلاش هستیم زمینه تامین نیاز مشتریان و محصولات موجود را متناسب با وضعیت بازار توسعه دهیم.
معاون فنی بیمه دی تاکید کرد: خط مقدم فروش شرکت های بیمه نمایندگان هستند. شناسایی محصولات و ایجاد محصولات جدید بیمه‌ای و شناسایی نیاز مشتریان موضوعی بسیار مهم است.
صفرزاده با بیان اینکه ما 2 محصول را در حوزه اتومبیل ایجاد کرده‌ایم گفت: بیمه بدنه پیمایش کیلومتری و بیمه نامه مبتنی بر ریسک راننده 2 محصول جدید ما در بیمه دی است.
وی با اشاره به جزییات محصول بیمه نامه بدنه پیمایش کیلومتری گفت: باتوجه به وضعیت بازار بیمه های اتومبیل، برای احصا نیاز مشتریان این بیمه نامه را طراحی کرده‌ایم که به عنوان خدمت جدید در بازار ارائه می‌شود.
معاون فنی بیمه دی بیان کرد: بین 12 تا 15 هزار کیلومتر را هر خودرو به صورت سالانه طی می‌کند و این بیمه نامه برای مشتریانی است که از خودروی خود کمترین استفاده را دارند.
صفرزاده با اشاره به اینکه افراد متناسب با استفاده از خودروی خود می‌توانند از این بیمه استفاده کنند گفت: افرادی که بیش از 1 خودرو دارند به خاطر استفاده کم از خودرو می‌توانند از این نوع بیمه نامه استفاده داشته باشند. در 2 بازده 4 و 8 هزار کیلومتری این بیمه نامه برای مشتریان مدنظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه برای این نوع بیمه نامه بازدید اولیه و نهایی داریم و از خودروی مشتری بازدید خواهد شد گفت: در بیمه نامه بدنه پیمایشی، خودرویی که نزدیک به 3 میلیارد تومان قیمت دارد باید برای پیمایش 4 هزار کیلومتری 3 میلیون و 200 هزار تومان و برای پیمایش 8 هزار کیلومتری 5 میلیون و 700 هزار تومان حق بیمه پرداخت کند.
معاون فنی بیمه دی با اشاره به اینکه بر اساس تحلیل ها بیش از 70 درصد سوانح رانندگی مربوط به اخلاق و رفتار رانندگی است افزود: شرکت های بیمه مکلف هستند بیمه نامه را بر مبنای ریسک راننده صادر کنند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر برای ریسک راننده محور که برای اولین بار در صنعت بیمه در نظر گرفته شده جنبه تشویقی داریم و بر اساس نمره های اعطایی به راننده تخفیف هایی لحاظ می‌شود.
گفتنی است؛ در این مراسم از برگزیدگان مسابقه فروش بیمه دی تقدیر و مدیران ارشد شرکت بر اهمیت شبکه فروش تاکید داشتند و برنامه های پیش رو نیز اعلام شد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/582013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

پلیس با عاملان هرگونه هنجارشکنی احتمالی برخورد قاطع می‌کند

قتل کارمند بانک در تهران توسط شوهرش

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

حسرت چپ استقلال برای گل و پاس گل

رد تماس مومنی با سیروس پورموسوی

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ذوب‌آهن رابین‌هودِ تیم‌های مدعی و قدرتمند

جباری راه بردن تراکتور را به استقلال نشان داد

ولورهمپتون به دنبال دروسی

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

رهبر انقلاب روز رای‌گیری برای جمهوری اسلامی در کدام شهر بودند؟

شکوری راد: در انتخابات اخیر مجلس، جبهه پایداری علیه قالیباف کودتا کرد

اعلام جرم علیه مدعی دروغینِ استعفای جمعی از نمایندگان مجلس

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

برگزاری ویژه برنامه روز طبیعت در 17 بقعه استان قم

فعالیت 96 باشگاه ورزشی ویژه بانوان در قم

ویژه‌برنامه‌های روز طبیعت در 17 بقعه متبرکه قم برگزار می‌شود

وضعیت جوی قم در روز طبیعت؛ باد، باران و گردوخاک

سیزده‌بدر هوای تهران چه وضعیتی دارد؟

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است

فلیک: رئال فوق‌العاده است اما نباید با ما مقایسه شوند

واکنش محافظ شخصی مسی به محرومیتش

قبل از بارسلونا با اتلتیکو امضا کرده بودم

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

پاداش صد میلیونی از جیب نارنجی‌ها پرید

توضیح وحید کاظمی داور لیگ برتر درمورد شایعه سکته‌اش

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

انگلیس: دیپلماسی، بهترین راه‌حل در موضوع هسته‌ای ایران است

صدر: با صدور حکم اعدام سلمان رشدی، مسلمانان جهان امام را به عنوان رهبر جهان اسلام پذیرفتند

مشاور پزشکیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

شورای نگهبان بیانیه داد

ناگفته‌هایی از توافقِ ویدیوکُنفرانسی روحانی-ترامپ در سال 99

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

توزیع 2500 پرچم پر افتخار ایران در عواضی قم به تهران

توصیه و هشدار پلیس‌راه در آستانه روز طبیعت

سوارز: به‌خاطر جدایی کینه‌ای از بارسلونا ندارم

امیدواری قهرمان المپیک از سرشاخ دوباره با تانک روس

داور لیگ پرو در زمین فوتبال تکواندوکار شد!

رامین رضاییان: عاشق پست دفاع راست هستم

رامین رضاییان: من با هیچکدام از هم‌تیمی‌ها و هیچ فوتبالیستی رفاقت ندارم

نظر کاظمی و حیدری درمورد پیشرفت داوری در سال 1403

دراگان اسکوچیچ، برترین سرمربی سال 1403

پیام تسلیت وزیر ورزش و جوانان در پی درگذشت پیشکسوت استقلال

خرید میلیون دلاری تراکتور برای قهرمانی!