زنگ هفته کتاب و کتابخوانی در مدارس استان قم به صدا درآمد
مقالات
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا/قم زنگ آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، امروز، 24 آبانماه در مدارس استان قم به صدا درآمد و کارشناسان امر درخصوص اهمیت مطالعه و انس با کتاب توضیحاتی را برای دانشآموزان بیان کردند.
امیرعلی عموزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در مراسم ویژه آغاز هفته کتاب و کتابخوانی که امروز، 24 آبان در دبیرستان پسرانه شهید هادی کریمی قم با حضور مدیران کل آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانههای عمومی قم برگزار شد با برشمردن ضرورتهای مطالعه در ارتقای رشد دانشآموزان، نوجوانان و جوانان، گفت: آینده کشور متعلق به افرادی است که اهل مطالعه و به دنبال کسب علم و دانش باشند.
وی بر فرهنگسازی در زمینه مطالعه کتاب تأکید کرد و افزود: یکی از شاخصهای توسعهیافتگی در دنیا دستیابی به اطلاعات است؛ بنابراین، هر چه قدر سرانه مطالعه کتاب بیشتر باشد توسعه در کشورها بیشتر و سریعتر اتفاق میافتد.
عموزاده با بیان اینکه کتاب بهعنوان ابزار اصلی آگاهیبخشی در خانوادهها، همواره مورد توجه است، گفت: با وجود اینکه در دنیای امروز کتابخوانی به شیوههای الکترونیک گسترش یافته، اما هیچکدام از روشها جای خواندن کتاب را نمیگیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم هدف از نواختن زنگ کتاب و کتابخوانی را گسترش فرهنگ مطالعه در جامعه خواند و یادآور شد: این برنامه حرکتی فرهنگی است و سبب رشد جامعه میشود.
تولید علم و توسعه فرهنگ کتاب، تمدن ساز است
در ادامه این مراسم یونس عزیزی، مدیر دبیرستان شهید هادی کریمی با اشاره به اینکه باید به موضوع ترویج و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی توجه ویژه داشته باشیم، گفت: تولید علم و توسعه فرهنگ کتاب تمدن ساز است.
وی گفت: فرهنگ کتاب و کتابخوانی تمدن ساز است و اگر بخواهیم به سمت تمدن نوین حرکت کنیم و جامعه تمدن سازی باشیم باید به موضوع ترویج و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی توجه ویژه داشته باشیم.
عزیزی افزود: در تاریخ، مسلمانان به ویژه ایرانیان دوران ساز بودهاند و این به برکت تولید علم، مکتوب کردن آن و در اختیار گذاشتن ملتها صورت گرفته است، اگر میخواهیم به دوران طلایی و تمدن سازی برسیم راهی جز تولید علم و توسعه فرهنگ کتاب نداریم.
مدیر دبیرستان هادی کریمی با انتقاد از نبودن زنگ کتاب در برنامه درسی مدارس، گفت: نهادهای فرهنگی همچون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانههای عمومی باید به آموزش و پرورش کمک کنند تا این سه نهاد با تشکیل یک مثلث فرهنگی بتوانند این موضوع را که از مطالبات سه دهه اخیر رهبری است به ثمر برسانند.
عزیزی تاکید کرد: آموزش و پرورش استان قم با توجه به ظرفیتهای فرهنگی باید این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد و آن را اجرایی کنند.
وی افزود: اگر این موضوع به نتیجه برسد، سازکار اجرایی جانمایی زنگ کتاب در برنامه درسی از سوی استان قم به عنوان یک الگو به استانهای دیگر عرضه خواهد شد و ما شاهد برگزاری زنگ درسی کتاب در مدارس خواهیم بود.
انتهای پیام
-
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰:۱۹
-
۱۷ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/598181/