دومین کنگره ملی آیت الله ملک حسینی(ره) برگزار میشود
روحانیت
بزرگنمايي:
عصر قم - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مقدمات لازم برای برگزاری باشکوه دومین کنگره ملی آیت الله سیدکرامت الله ملک حسینی(ره) فراهم شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، یداله رحمانی ظهر امروز در نشست شورای سیاستگذاری برگزاری دومین کنگره ملی حضرت آیتالله سید کرامتالله ملک حسینی(ره) که با حضور آیتالله سید شرف الدین ملک حسینی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، گفت: آیتالله ملکحسینی(ره) چهره شناخته شده منطقه جنوب بویژه استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سابقه مبارزاتی آیتالله ملکحسینی در دوران پهلوی بر هیچ کسی پوشیده نیست و باید شخصیت این مرد بزرگ برای نسل جوان به خوبی تبیین و بازگو شود.
رحمانی برگزاری کنگره آیتالله ملکحسینی(ره) را فرصت مناسبی برای معرفی این چهره انقلاب دانست و افزود: برگزاری دومین کنگره آیتالله ملک حسینی فرصت خوبی برای تبیین دیدگاههای این مرد بزرگ است که برای آنها بازگو کنیم که آنچه داریم میراث این بزرگان است و آنها در به ثمر نشستن انقلاب در سال 57 نقش آفرین بودند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ضروری است کنگره کیفی برگزار شود، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی که به مناسبت در گذشت آیتالله ملکحسینی صادر کردند از ایشان به عنوان عالم ربانی و مجاهد، خدمتگذار مردم و صادق بودن را از ویژگی ایشان بیان کردند که با برگزاری این کنگره نگاه معظم له به این عالم بزرگوار به خوبی تبیین شود.
رحمانی ابراز کرد: برای برنامهریزی بهتر برای برگزاری باشکوه این کنگره ملی تاریخ و زمان دقیق این کنگره ملی مشخص و متناسب با آن جلسات به صورت منظم برگزار شود و تشکیل کمیتههای ذیل شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملی ضروری بوده و در راستای هر چه بهتر برگزار شدن این کنگره پیشنهادات کمیتهها باید مورد بررسی قرار گیرد.
علاقه مقام معظم رهبری به آیتالله ملک حسینی
آیتالله عبدالکریم حقیقت گفت: آیتالله ملک حسینی بسیار خوش اخلاق و با ظرفیت بود، حتی روی تخت بیمارستان دست از سرش بر نمیداشتم و با ایشان شوخی میکردم و روی تخت بیمارستان هم لبخند میزد و میخندید.
آیتالله حقیقت افزود: مرحوم آیتااله ملک حسینی بعد از شهادت پسرش هادی، رفتار شوخ طبعانه ایشان و آن مقدار تلاشی که داشت و حتی جسم ایشان افت کرد.
این عالم ربانی استان فارس با بیان اینکه مقام معظم رهبری و حضرت آیتالله ملک حسینی ارتباطی ویژه داشتند و رهبری برای نظر ایشان احترام قائل بود، ابراز کرد: مقام معظم رهبری علاقه خاصی به آیت الله ملک حسینی داشت.
آیتالله حقیقت تصریح کرد: آیت الله سید کرامتالله ملک حسینی با تمام وجود پیروی حضرت امام خمینی(ره) بود و ایشان را به عنوان استاد و رهبر و ولی فقیه قبول داشت و امام خمینی(ره) نیز ایشان را قبول داشت و رضایت خویش را از ملک حسینی ابراز میکرد.
وی بیان کرد: امام خمینی(ره) در نجف، نامهای به ملک حسینی نوشتند و در آن نامه گفتند" زحمتهای شما را فراموش نمیکنم"، ملک حسینی و من هم درس مصطفی خمینی بودیم.
نیروهای شاه جرأت نگاه چپ به مدرسه مرحوم آیتالله ملک حسینی را نداشتند
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: پیش از انقلاب، در هفت استان و 17 شهرستان از جمله استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت داشتم و برخی از دوستان و هم رزمانم در گچساران و یاسوج با مرحوم آیتالله ملک حسینی ارتباط نزدیک داشتند و ایشان از فعالیتهای ما ضد رژیم پهلوی آگاه بود و البته ما از مبارزههای ایشان اطلاع داشتیم.
محسن رضایی افزود: در روزهای دفاع مقدس که برای نخستیم بار مردم کهگیلویه و بویراحمد، تیپ رزمی سازمان یافتهای درست کردند به آنجا رفتم و مرحوم آیتالله ملک حسینی از نزدیک دیدم پس از این اتفاق سفرهایم به این منطقه بیشتر شد و چون ایشان برای بسیج مردم حضور داشت سالی یکبار ایشان را میدیدم و خدمتشان میرسیدم.
وی خاطرنشان کرد: ملک حسینی چند ویژگی برجسته از جمله بسیار باسواد، تدریش اصول و فقه، شاگرد آیت الله بروجردی و امام خمینی(ره) داشت که ترکیب این خصوصیتها از ایشان، عالمی بینظیرساخته و از نظر حوزویها یک ملای واقعی بود.
رضایی با اشاره به اینکه مرحوم آیتالله ملک حسینی عالم مجاهدی بود که در مبارزه با رژیم پهلوی تا آنجا پیش رفت که نیروهای شاه مدرسه ایشان را تعطیل کردند، گفت: ایشان در این ماجرا با سازماندهی و همکاری طلبهها، آن قدر تلاش کرد و پیگیر کارها شد و آنچنان هیبتی داشت که پس از چند ماه مدرسه را از دست رژیم گرفت و بار دیگر محل تحصیل طلاب کرد و رژیم شاه نیز دیگر جرأت نکرد به مدرسه وارد شود.
به گزارش تسنیم، آیت الله سید کرامتالله ملک حسینی نماینده سابق مقام معظم رهبری در استان کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری بامداد جمعه 12 آبانماه 91 چشم از جهان فرو بست.
حضرت آیتالله سید کرامتالله ملک حسینی بیشتر بشناسیم
حضرت آیتالله سید کرامتالله ملک حسینی در سال 1303 در یکی از روستاهای اطراف شهر یاسوج دیده به جهان گشود و پس از پایان تحصیلات ابتدائی در روستای تل خسرو در سال 1315 به شیراز رفت وبعد از گذراندن دوره متوسطه، علوم دینی را در مدرسه منصوریه و در محضر اساتیدی از جمله حکیم احمد دارابی و آقا میرزا عبدالکریم یزدی فرا گرفت.
مرحوم آیتالله ملک حسینی در سال 1325 به قم عزیمت میکند و نزدیک به 16 سال از عمرش را در محضر استوانههای فقاهت و اساتید مبارز از جمله آیتالله بروجردی، مرحوم آیتالله آقا سید محمد تقی خوانساری، مرحوم آیتالله حجت کوهکمری و امام خمینی(ره) گذراند و در سال 1340 به درجه اجتهاد نائل آمد و در اواخر عمر با برکت آیتالله العضمی بروجردی به صلاحدید ایشان به شیراز عزیمت کرد و در مدرسه خان، علوم دینی تدریس کرد.
مرحوم آیتالله ملک حسینی نماینده سابق ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد از سال 1341 پس از قیام امام خمینی(ره) به صف انقلابیون پیوست، به تحقیق و به موجب اسناد به دست آمده از ساواک، مرحوم آیتالله ملک حسینی از جمله خطرناکترین شاگردان امام خمینی(ره) بوده و به طور مداوم و لحظه به لحظه تحت تعقیب رژیم منحوس پهلوی(ساواک) بوده است.
20 روز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی حضرت امام(ره) از پاریس نامهای خطاب به عشایر غیور منطقه نوشتند و از طریق مرحوم آیتالله ملک حسینی با مردم ارتباط برقرار کردند، البته برای تحلیلگران تاریخ انقلاب نقش آیتالله ملک حسینی در اتصال عشایر جنوب به بدنه انقلاب انکارناپذیر است.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۰:۳۴
-
۸ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/662682/