راه اندازی اولین واحد نان بربری با آرد کامل در استان قم
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر قم - سعیدمحمدی در گفت وگو با غلات نیوز تصریح کرد: علی رغم اینکه هدف گذاری ما در راستای تولید نان کامل در استان، تولید نان تافتون با آرد کامل بوده، دو واحد نان سنگک به این امر اختصاص دادهایم.
وی ادامه داد: به صورت آزمایشی یک واحد نان بربری در استان به تولید نان با آرد سبوس گیری ( 5 تا6 درصد) می پردازد که این مسئله منجر به حذف جوش شیرین از رومال نان شده است.
محمدی با اشاره به استقبال مردمی از نان کامل در استان قم گفت: در واقع هدف از ترویج تولید نان کامل در استان اضافه نمودن نان های غنی شده به سایر نان های استان بوده است، البته درحال حاضر در رسته های دیگر، حداقل دامنه استاندارد رعایت می شود به طوریکه همه نانهای سنگک با درصد سبوس گیری 10 الی 12 درصد تولید میشوند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم در ادامه با بیان اینکه استانداردهای ملی در زمینه تولید نان به صورت معدود در کشور اجرایی می شود، گفت: در قابل تفاهم نامه ای که با سازمان آموزش و پرورش استان قم منعقد کرده ایم، تور بازدید از کارخانجات آرد به منظور آموزش و آشنایی دانش آموزان با تولید آرد کامل در استان قم برگزار می شود.
-
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱:۴۰
-
۶ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/664429/