چشمانداز جدید صداو سیمای قم؛ حرکت برپایه تمدنسازی
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - احمد پهلوانیان در دیدار با مدیر و معاونان جامعه الزهرا سلام الله علیها با اشاره به این که جامعه الزهرا سلاماللهعلیها یکی از تابلوهای درخشان و مشعشع حوزه پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که با حضور بانوانی از سراسر کشور و جهان برای آموزش، پژوهش، تعلیم، تربیت و ترویج علوم دینی به بلوغ رسیده است، گفت: جامعه الزهرا سلاماللهعلیها همانند یک شجره طیبه، پربار است و این درخت پربار در مجموعه حوزههای علمیه، هم از جهت معرفتی و هم معنوی به عنوان مجموعهای بی نظیر شناخته شده است.
مدیرکل صدا و سیمای استان قم به جایگاه شهر قم در جهان اشاره کرد و یادآور شد: وضعیت شهر مقدس قم در جهان خردورزی و تولید اندیشه، بی نظیر است و وزن و چگالی تولید دانش و تربیت افراد فرهیخته در هیچ جای جهان همانند قم نیست.
پهلوانیان بیان کرد: ما در صداوسیمای مرکز قم یک چشم انداز و تابلو طراحی کردیم که ذیل آن حرکت و برنامه ریزی میکنیم، چشم انداز ما این است که قم، جهانشهر معنویت و معرفت و شهر تمدنساز است؛ شهر مقدس قم، کانون و مرکز خردورزی برای طراحی و اجرای تمدن آینده بشر است.
مدیر کل صداوسیمای مرکز قم با اشاره به اینکه آغاز انقلاب اسلامی از شهر مقدس قم و با هدایت حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی بوده است، گفت: چشم اندازی که رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی برای انقلاب اسلامی دارند، رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و شهر مقدس قم، شهر تمدنساز و جهانی است که دانش پژوهانی از بیش از 150 کشور در این شهر در حال آموزش هستند.
پهلوانیان همچنین، شهر مقدس قم را بزرگترین ناشر کتب علوم اسلامی و مرکز دادهپردازی و نرمافزارهای علوم اسلامی در جهان دانست و اظهار داشت: اگر صداوسیمای مرکز قم بتواند از بخشی از این ظرفیتها بهره ببرد، تحول شگرفی در حوزه رسانه اتفاق میافتد.
مدیر کل صداوسیمای مرکز قم تصریح کرد: ما باید به دنبال ابزار و دانشی مناسب برای بهره گیری از این دریای بیکران در رسانه باشیم و آن را در شبکههای ملی و برون مرزی بازتاب دهیم.
پهلوانیان عنوان کرد: جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با مختصاتی که دارد، یک حوزه علمیه مبارک است که در عرصههای مختلف موفق عمل کرده و ما میتوانیم از این ظرفیت عظیم استفاده کنیم.
مدیر کل صداوسیمای مرکز قم یادآورشد: فعالیتهایی که در مجموعه انجام میشود باید بیش از پیش بازتاب داده شود. از سوی دیگر در معرفی دستاوردها و قلهها باید منسجمتر عمل کرد به گونهای که دستاوردهای علمی، هنری، فرهنگی و انسانی باید معرفی شود؛ همچنین باید از ظرفیتها و استعدادهای علمی و فرهیختگی در شبکههای ملی و برون مرزی استفاده کرد و در نهایت افزودن روایت به واقعیتهایی که در این مجموعه در جریان باید مورد توجه قرار گیرد؛ بنابراین ما باید یک سند عملیاتی طراحی کرده و پس از ریل گذاری، اقدامات لازم را انجام دهیم.
-
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱:۰۶
-
۲ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/665272/