چرا باید میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد مصرف کرد؟
علمی
بزرگنمايي:
عصر قم - مهر / میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد استفاده کنید. مصرف بالای هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی، زردآلو، آلو، طالبی، موز، انبه و لبو اکیداً توصیه میشود.
این میوهها و سبزیها دارای بتاکاروتن بالا (که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود) هستند که به بدن کمک میکند تا اثرات مضر ناشی از ریزگردها کاهش یابد.
همچنین شیر و تخم مرغ نیز منابع خوب ویتامین A هستند.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
-
يکشنبه ۲ دي ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹:۳۷
-
۷ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/681757/