عصر قم

آخرين مطالب

برنامه نخستین روز جشنواره فیلم فجر در قم اعلام شد اقتصادی

برنامه نخستین روز جشنواره فیلم فجر در قم اعلام شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر در نخستین روز جشنواره فیلم فجر در قم به استقبال انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی2» و پنج فیلم «آبستن»، «شمال از جنوب غربی»، «چشم بادومی»، «دست تنها» و «شوهر ستاره» می‌روند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم از امروز با اکران یک انیمیشن و پنج فیلم سینمایی در سینماهای ونوس، بازار شهر و تربیت آغاز می‌شود.
*آبستن
اولین فیلمی که برای اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه قم از ساعت 17 در سینما ونوس به عنوان رکورددار میزبانی جشنواره فجر در قم به روی پرده‌ می‌رود، فیلم سینمایی «آبستن» به کارگردانی مصطفی و محمد تنابنده است.
برادران کوچک‌تر محسن تنابنده که پیش از این در مقام نویسنده و دستیار کارگردان در سینما و تلویزیون فعالیت می‌کردند، حالا در اولین تجربه کارگردانی خود فیلم «آبستن» را به صورت مشترک امقابل دوربین برده‌اند.
این فیلم قصه چند جوان است که هر کدام درگیر مشکلی شخصی هستند و در مرز آستارا در کلبه‌ای در کنار آب جمع شده‌اند تا به کمک یک آدم‌پران به صورت قاچاقی از مرز خارج شوند.
در این فیلم تک سکانسه که به مانند «ماهی و گربه» شهرام مکری به صورت سکانس پلان طولانی فیلم‌برداری شده، عباس غزالی، سوگل خلیق، توماج دانش بهزادی، رها خدایاری، تیما تقی‌زاده، عماد درویش، ملیسا چوپانی و مجتبی شفیعی ایفای نقش می‌کنند.
*شمال از جنوب غربی
اهالی هنر و رسانه قم در دومین سانس فیلم ونوس در ساعت 19:30 به تماشای یکی از مهم‌ترین فیلم‌های این دوره جشنواره فجر با نام «شمال از جنوب غربی» ساخته حمید زرگرنژاد می‌نشینند.
زرگرنژاد که پیش‌تر با فیلم‌های «پایان خدمت»، «ماهورا»، «برای مرجان» و «شماره 10» در دوره‌های مختلف جشنواره فیلم فجر شرکت داشته و جوایزی را نیز از آن خود کرده است، در تازه‌ترین حضورش با «شمال از جنوب غربی» راهی جشنواره فجر شده است.
این فیلمساز مطرح سینمای ایران دو سال قبل با فیلم «شماره ده» در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت که کاندیدای دریافت سیمرغ بلورین در یازده رشته و موفق به دریافت پنج سیمرغ بلورین در بخش سودای سیمرغ شد.
جدیدترین اثر زرگرنژاد با محوریت یک داستان جنگی سیاسی است که یک عملیات خرابکارانه از سوی رژیم بعثی عراق را روایت می‌کند؛ عراق در دوران دفاع مقدس تصمیم می‌گیرد یک کامیون پر از مهمات را وارد کشور و در یکی از نقاط حساس کشور آن را منفجر کند...
مصطفی زمانی، امیر آقایی، بهناز جعفری، مهدی زمین پرداز، هومن حاجی عبداللهی، علی دهکردی، امیررضا دلاوری، مهدی احمدی، سیامک صفری، خاطره اسدی، رضا توکلی، مجید پتکی، محمدرسول صفری، بهزاد جعفری، ویهان نوروزی بازیگران فیلم شمال از جنوب غربی هستند.
*پسر دلفینی2
سینما تربیت قم در اولین سانس خود در روز نخست جشنواره از ساعت 16 پذیرای علاقه‌مندان به انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی2» به کارگردانی محمد خیراندیش می‌شود.
پس از گذشت دو سال از اکران اولین قسمت از انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی»، سری دوم این انیمیشن با عنوان «پسر دلفینی2» در سبد انیمیشن فجر 43 قرار گرفته است.
«پسر دلفینی» یکی از موفق‌ترین انیمیشن‌های ایرانی است که هم در ایران با استقبال مواجه شد و هم در خارج از کشور به اقبال قابل توجهی رسید و در 30 کشور دنیا به نمایش درآمد.
انیمیشن فانتزی ماجراجویی پسر دلفینی، در اولین قسمتش داستان نوزادی را روایت می‌کرد که توسط یک دلفین در دریا پرورش داده شده بود. هنگامی ‌که یک هواپیما در دریا سقوط می‌کند، یک دلفین جوان به نام سفید و مادرش یک نوزاد انسانی می‌یابند و از او مراقبت می‌کنند. دلفین بعداً بزرگ می‌شود و بعد از اینکه متوجه می‌شود یک انسان است، برای یافتن مادرش به خشکی می‌رود.
ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی، تورج نصر و… صداپیشه‌گان این انیمیشن سینمایی هستند.
*چشم بادومی
دومین فیلمی که از ساعت 18:30در سینما تربیت قم به روی پرده می‌رود، «چشم بادومی» ساخته ابراهیم امینی است.
ابراهیم امینی، که اولین تجربه کارگردانی سینمایی خود را با این فیلم می‌گذراند، کارنامه‌ای درخشان در زمینه نگارش فیلم‌نامه دارد.
او نویسندگی فیلم‌نامه‌های آثاری مانند ایستاده در غبار، درخت گردو، موقعیت مهدی، لاتاری، مرد بازنده و دسته دختران را به عهده داشته و در بیشتر آثار محمد حسین مهدویان، در کنار او بوده و نقش پررنگی داشته است.
«چشم بادومی» یک درام اجتماعی ملتهب است که قصه یک زن را در موقعیتی که گرفتار آن شده روایت می‌کند.
در خلاصه داستان فیلم چشم بادومی آمده است: «مائده دختر نوجوان ایرانی عاشق یکی از خواننده‌های کی‌پاپ شده و می‌خواهد برای دیدار او و شرکت در یک مسابقه به سئول برود. او در آزمون پذیرفته می‌شود اما مادر مخالف جدی اوست...»
ساره بیات، مهدی هاشمی، علی باقری و ستایش دهقان به عنوان بازیگران اصلی ایفای نقش کرده‌اند.
*دست تنها
پردیس سینمایی بازار شهر قم در اولین سانس خود از ساعت 16:30 با فیلم سینمایی «دست تنها» به استقبال چهل‌وسومین جشنواره فجر می‌رود.
امیرحسین ثقفی از فیلمسازان دهه شصتی سینمای ایران، نخستین فیلم بلند سینمایی خود با نام «مرگ کسب و کار من است» را در سال 1389 ساخت و موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از بیست‌ونهمین جشنواره فیلم فجر شد.
فیلم دوم او «همه چیز برای فروش» در سال 1391 ساخته شد این فیلم جایزه ویژه انجمن منتقدان سینما را برایش به ارمغان آورد و با ساخت «مردی که اسب شد» توانست تندیس و دیپلم افتخار ویژه هیئت داوران بخش هنر و تجربه سی و سومین جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند و در ادامه نیز از فیلم‌های «روسی» و «کوچه ژاپنی‌ها» قاب گرفت.
او حالا در جدیدترین اثر خود با نام «دست تنها»، قصه دو مرد خیابان‌گرد را روایت می‌کند که در جست‌وجو برای نجات زنی به شهر سفر می‌کنند.
مجید مظفری، نرگس محمدی، شکیب شجره، علی اوجی، بهرام ابراهیمی، محمود نظرعلیان، میثم غنی‌زاده، امیر جنابی و روناک پوریادگار تیم بازیگری فیلم دست تنها هستند.
*شوهر ستاره
تماشاگران پردیس سینمایی بازار شهر قم در دومین سانس این سینما در ساعت 19 به تماشای «شوهر ستاره» جدیدترین فیلم ابراهیم ایرج‌زاد می‌نشینند.
بسیاری از علاقه‌مندان به هنر هفتم، ایرج‌زاد را با اولین فیلم بلند سینمایی او با نام «تابستان داغ» می‌شناسند. فیلمی که رکورد بیشترین تعداد نامزدی در سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر را کسب کرد. او پس از فیلم «عنکبوت» که در جشنواره حضور نداشت، امسال با فیلم «شوهر ستاره» در جشنواره چهل‌وسوم شرکت کرده است.
ایرج‌زاد همانند دو اثر پیشین خود به سراغ یک سوژه اجتماعی رفته و قصه فیلم درباره زنی به اسم ستاره است که به دلیل بچه‌دار نشدن جدا شده و به تهران مهاجرت کرده و تصمیم می‌گیرد زندگی‌اش را تغییر دهد.
حامد بهداد، فریبا نادری، نازنین احمدی، سوسن پرور، نوشین مسعودیان، فریده سپاه منصور، نادر سلیمانی، هومن حاجی عبدالهی، لاله اسکندری و علی اوجی از جمله بازیگران «شوهر ستاره» هستند.
خاطرنشان می‌شود آثار چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از 15 تا 22 بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر به نمایش در می‌آید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/697166/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فاتحه خوانی احمدی نژاد بر سر مزار آیت الله هاشمی رفسنجانی (عکس)

تقدیر آیت الله اعرافی از همکاری های بنیان‌گذار پژوهشکده مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم

داستانک/ حاضر جوابی تولستوی

خواندن چند بیت از آثار سلمان هراتی

پروژه ادامه محور عمار یاسر قم تا اردیبهشت 1404 به بهره‌برداری می‌رسد

تمرکز بر مسائل نرم‌افزاری و اجتماعی در برنامه‌های شهری قم

پنج پروژه در حوزه اشتغالزایی و مشاوره به همت معاونت اجتماعی سپاه استان قم افتتاح شد

همایش سراسری «پرورش نیروی انسانی آگاه شجاع و کارآمد» در قم برگزار شد

احداث بزرگ‌ترین تونل نوری کشور در قم

رونمایی از پوستر طرح «نوآموز» برنامه جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانش‌آموزان در قم

بازگشت 46 زندانی در قم به آغوش خانواده

دزد‌ها گوشی بازیگر مرد را 2میلیون فروختند!

سقوط کامیون از روی پلی در ترکیه

ارسال 52 هزار پیامک هشدار به‌دلیل عدم رعایت فاصله طولی

کامران ندری: 90 درصد نسخه‌های مردم خارج از پوشش بیمه است!

دیدار وزیر علوم با مهدی محقق در جشن تولد 95 سالگی استاد

خطر خشکسالی میانکاله و خلیج گرگان تا 3 سال دیگر

فیلم بازجویی چهره به چهره بازپرس با یک دزد حرفه ای!

دیدار رئیس بنیاد شهید با جانبازان دفاع مقدس

آخرین وضعیت خواننده خوش صدای عصر جدید بعد از تصادف

دستگاه تصفیه آب خانگی

اعطای احکام برخی از مسئولان جدید مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه

مادر شهیدان والامقام «به جامه» آسمانی شد

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با سه تن از جانبازان

پوستر استقلال برای بازی برابر الشرطه عراق

آرای احتمالی دیدار پرسپولیس - تراکتور

مختاری دبیرکل کنفدراسیون اسکواش غرب آسیا شد

فداکاری موراتا برای گالاتاسرای

انتقاد تند از آموریم

آغاز رقابت‌های بوچیای بانوان قهرمانی کشور

رختکن رئال در آستانه انفجار!

لژیونرهای فوتبال ایران زیر ذره‌بین کادر فنی تیم ملی

نظری جویباری: برای انتخاب سرمربی عجله‌ای نداریم

علیمرادی: انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی ابطال می‌شود

تفاوت های سرماخوردگی و آلرژی را بشناسید

راه‌اندازی کلینیک ترک سیگار الکترونیکی در انگلیس

گیاهان و ادویه‌هایی که اگر با ماست ترکیب شوند قابلیت درمان بیماری را دارند

ترکیب فلفل با ماست آرامش‌بخش قلب است

نحوه صحیح استفاده از ماست برای درمان بیماری‌ها

(عکس) فاتحه خوانی احمدی‌نژاد بر سر مزار آیت‌الله هاشمی

«فهرست منابع غیرکتابی کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی» منتشر شد

داستانک/ عشق در هفتاد و پنج سالگی

برنامه نخستین روز جشنواره فیلم فجر در قم اعلام شد

اعمال سیاست‌های جدید برای راه‌اندازی صنایع در استان قم

«نقص راه‌ها» عامل وقوع 217 تصادف در پایتخت

امکان اهدای خون از 18 تا 65 سالگی

بارش در 6 استان شدت می‌گیرد

اطلاعیه اداره‌کل راه و شهرسازی قم درباره ریزش سقف در سایت 560 هکتاری

اینفوگرافی/ 4 میان وعده هوشمند در بارداری

دیدار زرینچه و مجید نامجو مطلق در مراسم تشییع مرحوم مهدی حاج محمد