عصر قم

آخرين مطالب

هزار و 44 نقطه در استان قم در ایام نیمه شعبان برنامه دارند گفتگو

هزار و 44 نقطه در استان قم در ایام نیمه شعبان برنامه دارند
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی شعبان زاده ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: اصلاحات در مساجد استان قم از سه سال قبل آغاز شده و 100 مسجد داشتیم که بین امام جماعت، کانون مسجد و هیأت امنا تفاهم لازم برقرار نبود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: امروز 200 مسجد استان قم هیأت امنای آنها تغییر کرده و هویت و کارکرد این مساجد با همراهی مردم بازآرایی شد.
وی افزود: کمیته صیانت مساجد استان قم با حضور دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی، حقوقی و قضائی تشکیل شد و با مصوبه این کمیته به عنوان عالی‌ترین نهاد حل و فصل کننده، تغییرات در مساجد استان قم دنبال شد.
حجت الاسلام شعبان زاده افزود: برپایی نمایشگاه مسجد جامعه پرداز، توانمندسازی شبکه امامت، مانع زدایی از حرکت‌های مردمی در محلات و حمایت از طریق ارائه آموزش‌های لازم و تأمین زیرساخت‌های مساجد از طریق دستگاه‌هایی مسئول از جمله برنامه‌ها در راستای تقویت مساجد بود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: انجام کار زیرساخت در مسجد با تکیه بر نیروی مردمی است و در این راستا شهرداری، بنیاد علوی، اوقاف و سازمان‌های مشابه در این زمینه فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه هزار و 44 نقطه در استان قم در ایام نیمه شعبان برنامه دارند افزود: 5 هزار نفر از نوجوانان و بانوان و اقشار مختلف مردمی در برنامه احیای شب نیمه شعبان در مساجد فعال هستند.
وی بیان کرد: عوامل مختلفی به تشکیل و تعالی نهاد خانواده کمک می‌کنند که محور خانواده، مادر است که اگر جایگاه پرافتخار مادری را در خانواده احیا کنیم، خانواده به جایگاه واقعی خود باز می‌گردد که در این صورت کوچک‌ترین جز تشکیل دهنده جامعه تقویت خواهد شد.
حجت الاسلام شعبان زاده ابراز کرد: 110 محله قم، هویت شهر را شکل می‌دهد که باید به سمت شهر خانواده محور حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه دو راهبرد کلان شامل احیای نهاد محله و احیای نهاد خانواده در دستور کار است افزود: احیای شهر خانواده محور از طریق استحکام داخلی خانواده‌ها امکان پذیر است که در این راستا نهادهای مختلفی دخیل هستند و باید به رسالت خود در این حوزه‌ها عمل کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم افزود: نباید نهاد خانواده را تضعیف کرد و باید در راستای تقویت بنیاد خانواده برنامه ریزی و تلاش کرد.
وی ادامه داد: امروز دشمنان با سریال سازی و سبک زندگی نادرست و از هم فروپاشی خانواده، آسیب‌های برای جامعه فراهم می‌کنند که بازگشت اصلاحات فرهنگی از خانواده شروع می‌شود.
حجت الاسلام شعبان زاده، در خصوص برنامه اطعام دهی در ایام نیمه شعبان گفت: در سال قبل به کمک خیرین 2 میلیون پرس غذا توسط تأمین و به صورت هدفمند در مساجد سطح استان قم توزیع شد و این مساجد در مناطقی که امام جماعت می‌خواهد پیمان اجتماعی ببندد اتفاق رخ داد و پس از آن باب افطاری ساده شروع و موضوع غدیر هم دنبال شد.
حجت الاسلام شعبان زاده افزود: احیای گرامیداشت و مناسبت‌های محله محور بسیار مهم است که نیمه شعبان، ماه رمضان، اربعین و ماه محرم از جمله آنان است.
وی با بیان اینکه در بهترین وضعیت نیمی یا یک سوم از مردم قم در شب نیمه شعبان در طریق المهدی حضور می‌یابند و بقیه در محله‌ها و دیگر مراکز هستند افزود: عملیات مشترک ما در نیمه شعبان دعوت همه مردم به راهپیمایی روز و شب نیمه شعبان است و باید سرور به محله‌ها باز گردد و همانند دهه‌ها گذشته محلات باید آذین بسته شوند و جشن‌های مردمی رونق گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم بیان کرد: جشن‌های ایام نیمه شعبان و سالروز میلاد امام زمان (عج) در 432 مسجد شهر قم و 110 مسجد روستایی استان قم برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: جشن‌های نیمه شعبان در استان قم از سوی 380 هیئت مذهبی برگزار می‌شود.
حجت الاسلام شعبانی زاده عنوان کرد: برگزاری 57 برنامه مختص بانوان و 67 موکب در ایام نیمه شعبان از جمله برنامه‌ها است.
وی با اشاره به اهمیت احیای شب نیمه شعبان گفت: 210 مسجد سطح استان قم برای برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان اعلام آمادگی کردند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم عنوان کرد: حاکمیت، نخبگان و مردم برای حل مشکلات باید با همدیگر مشارکت کنند و برای حل مسائل باید به مقدورات خود اکتفا کنیم.
وی ادامه داد: طرح کلان برای قم پیشرفت منطقه‌ای است که پیشرفت فرهنگی و نقشه مهندسی را در بر دارد که شهر خانواده محور باید به احیای همه جانبه نهاد خانواده توجه داشته باشند.
وی عنوان کرد: برای درست عمل کردن در این حوزه همه عوامل دخیل در این عرصه باید ورود کنند که البته حل همه مشکلات فرهنگی استان توسط سازمان تبلیغات اسلامی انتظار نادرستی است.
حجت الاسلام شعبانی زاده افزود: کانون حل معضلات تربیت و پرورش دانش آموزان در مدارس است و در این راستا در حوزه آموزش و اساتید آماده حمایت هستیم.
وی گفت: از ابتدای آبان تا بهمن سال جاری طی سه ماه اخیر در 450 مدرسه برنامه اجرا کردیم و بیش از 300 مدرسه با هماهنگی مدیران مدرسه برای تقویت سبک زندگی مادران دارای دانش آموز در خصوص جمعیت و فرزندآوری صحبت کردیم چرا که جامعه مخاطب ما همین افراد هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: احیای فناوری‌های ارتباطی اجتماعی با محوریت خانواده باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: از 800 مسجد استان قم برای 200 مسجد طی دو سال برنامه منسجمی داریم که واحد خانواده در آن نقش اصلی ایفا می‌کنند.
وی گفت: استاندار قم دغدغه‌های زیادی در حوزه آسیب‌های اجتماعی و نهاد خانواده دارد که این حمایت می‌تواند در کنار ظرفیت محله و باور عمومی جامعه به میدان بیاید.
کد خبر 6370646

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/698422/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حال عجیب مولانا

به فرزندان خود بگویید!

دیدار رئیس سازمان انرژی اتمی‌ با مراجع تقلید قم/ آیت‌الله جوادی آملی: نباید ملتی ضعیف و تابع باشیم

برنامه های جشن نیمه شعبان در استان قم

پاک‌سازی و ارتقای امنیت کویر با رزمایش فراجا

قتل هولناک کارگر جوان با ضربات چاقو در بومهن

زمین پوست می‌اندازد!

نجات پسر 12 ساله از چنگ گروگانگیران 300هزار دلاری

کشف 6 هزار 400 اسکناس تقلبی دلار؛ چهار نفر دستگیر شدند

حسینیه‌های شهید پایگاه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است

مهدی شیری در همه جای زمین می‌چرخد

وعده مدیر میلان در مورد آینده ژوائو

آتش‌بس موقت بین بارسلونا و سویا

انریکه: ثابت شد بدون امباپه بهتریم!

اولین گل هفته را آبی‌ها زدند

مترجم مورینیو کلمه «Twilight» به معنی گرگ و میش رو توالت متوجه شده

بازگشت استقلال خوزستان به ریل پیروزی با شکست شمس‌آذر

تغییر بزرگ در ‏CL؛ وقت اضافه حذف می‌شود!‏

گل اول تراکتور به ذوب آهن توسط دوماگوی دروژدک در دقیقه 90

همه باشگاه‌ ها علیه رئال؛ مجازات‌ شان کنید!‏

رئال بی‌دفاع در مهمترین هفته فصل!

چند راهکار طلایی برای خود مراقبتی

نوشیدن آب سرد ممنوع!

آیت الله عبادی زاده: کارهای قرآنی را باید به مردم بسپاریم

آیت‌الله عبادی: وجود شعرا در خراسان جنوبی مایه افتخار و مباهات است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: همه فلسطین، از نهر تا بحر، متعلّق به مردم فلسطین است

انتشار یادداشت‌های خصوصی نویسنده معروف

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

توسعه زیرساخت‌های پژوهشی در کشاورزی قم با کشت گیاهان دارویی

بازدید نماینده قم از توانمندی‌های بخش خصوصی در حوزه هوش مصنوعی

بیست‌وششمین همایش کتاب سال و هشتمین جشنواره مقالات علمی حوزه قم

پیش بینی هواشناسی قم فردا | اخبار پیش بینی آب و هوا قم فردا 19 بهمن ماه 1403

حمایت ویژه از خانواده‌های دارای چندقلو در استان قم

هزار و 44 نقطه در استان قم در ایام نیمه شعبان برنامه دارند

علت آلودگی هوای تهران چیست؟

سخنگوی قوه قضائیه: نتیجه نهایی پرونده شهادت 2 قاضی قوه قضائیه بزودی مشخص می شود

کشف تریاک در پوشش شیرینی

هشدار نارنجی سازمان هواشناسی؛ کاهش دما و یخبندان در 19 استان

مرگ "تالاب انزلی" در آینده‌ای نه چندان دور!

بزرگترین نورپردازی طولی کشور در کوه خضر نبی قم رونمایی شد

ارائه خدمات رایگان به جانبازان کشور توسط 20 کانون تخصصی

حسینه‌های شهید پایگاه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است

مارسلو، ستاره رئال از فوتبال خداحافظی کرد

یازده بازیکن ذوب آهن به دنبال تکرار شگفتی

11 مامور صدرنشینی تراکتور

ویدئویی که مارسلو پس از خداحافظی منتشر کرد

آشتی ستاره چلسی با همسر سابق بعد از 3 ماه!

رونمایی از 11 آبی‌پوش با غایبان پرشمار!

شروع تمرینات پرسپولیس و فراموشی الهلال

موتا: فردا با تیمی شبیه بارسلونا بازی داریم!