از آیت الله شبیری زنجانی به پاس هشتاد سال مجاهدت خالصانه، علمی و عملی تقدیر شد
مقالات
بزرگنمايي:
عصر قم - به گزارش خبرگزاری موج از قم
، مدیر حوزههای علمیه کشور در این آیین در سالن همایشهای مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم اظهار داشت: آیتالله شبیری زنجانی از چهرههای برجسته و ستارگان درخشان علم و فقه و حدیث و رجال و علوم حوزوی به شمار میآید.
آیتالله علیرضا اعرافی با بیان این نکته که شبیری زنجانی در طول دهههای متمادی منشا خیر و برکت و فیض برای حوزههای علمیه بوده است افزود: تقریرات کتاب نکاح این عالم بزرگ، که یک کار بسیار ارزشمند و گرانقدری است مورد احترام قرار میگیرد
وی آیتالله شبیری زنجانی را از قلههای فقاهت حوزه علمیه قم توصیف کرد و گفت: آیتالله شبیری، فقیه توانا و زبردستی است که از حوزه مبارک علمیه برخاسته، در محضر استادان بزرگ به این قلهها رسیده، و در قله بلند فقاهت از این شخصیت، برکتهای زیادی لبریز شدهاست.
اعرافی همچنین تاکید کرد: همه آثار فقهی آیتالله شبیری که از ابتکارهای ارزشمند این عالم بزرگوار است، باید جمعآوری شود.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز آیتالله شبیری زنجانی را از نوادر دوران معاصر دانست و گفت: تجلیل از این شخصیت، کاری سترگ و ارزشمند است.
آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری با تاکید بر لزوم قدرانی از چنین شخصیتهایی بیان داشت: متاسفانه ما قدر این شخصیتها را نمیدانیم.
وی در ادامه افزود: این شخصیتها، مانند ستارهای فروزان میدرخشند و باید از علم، اخلاق و رفتارشان کسب فیض کنیم.
امام جمعه قم با بیان این مطلب که این شخصیتها به سادگی به این مقام نرسیدهاند و مراحلی را پیمودهاند یادآور شد: ما در عصری زندگی میکنیم که معاصر با چنین شخصیتهایی هستیم.
رئیس جامعه مدرسین در بخش دیگری سخنان با گرامیداشت یاد و نام مرحوم آیتالله محمد محمدی ری شهری اظهار کرد: آیتالله ری شهری آثار گرانقدری در رابطه با اهل بیت به رشته تحریر درآوردهاست.
وی ادامه داد: این شخصیت نیز خدمات بزرگی به عرصه علم و فرهنگ اهلبیت و احیای حدیثها نمودهاست.
همچنین در این آیین، آیتالله ری شهری(ره) به پاس 60 سال مجاهدت خالصانه علمی پژوهشی بهویژه در حوزه حدیث، از سوی شورای علمی همایش کتاب سال مورد تجلیل قرار گرفت.
دبیر علمی بیستوششمین جشنواره کتاب سال حوزه نیز با بیان اینکه در این دوره یکهزار و 427 اثر در قالب کتاب و به پایاننامه به دبیرخانه ارسال شد گفت: پس از بررسیهای اولیه یکهزار و 270 اثر صلاحیت رقابت را به دست آوردند.
سید سجاد ایزدهی با ذکر این نکته که بیشترین آثار به 2 گروه فقه و اصول با 261 اثر و علوم اجتماعی با 145 اثر اختصاص داشته است افزود: 140 اثر پس از هشت هزار و 953 ارزیابی اجمالی، مورد پذیرش قرار گرفتند.
وی ادامه داد: از این تعداد، 62 اثر در معرض برگزیدگی قرار گرفتند که 2 اثر رتبه برگزیده و 16 اثر نیز رتبه شایسته تقدیر را به دست آوردند، پدیدآوردندگان 18 اثر هم از سوی شورای علمی جشنواره تحسین شدند.
ایزدهی با یادآوری اینکه بخش بینالملل این جشنواره، رشد 40 درصدی داشته است گفت: از کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، کویت، عربستان و ترکیه در مجموع 146 اثر ارسال شد.
وی خاطرنشان کرد: از میان این آثار هفت کتاب و سه رساله سطح چهار به مرحله دوم ارزیابی داوری رسیدند، 2 اثر نیز حائز رتبه شایسته تقدیر، سه اثر هم شایسته تحسین شدند.
ایزدهی در بخش دیگری از سخنان خود هشتمین جشنواره مقالات علمی حوزه را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: این جشنواره با شرکت 209 مقاله از 89 نشریه برگزار شد.
وی بیان کرد: پس از 722 ارزیابی اجمالی، 53 مقاله به مرحله تفصیلی ارزیابی راه پیدا کرد، در این مرحله نیز 128 ارزیابی صورت گرفت که با اتمام ارزیابیها، تنها 6 مقاله امتیاز کاندیدای برگزیده را به دست آورد.
ایزدهی افزود: هیات داوری پنج مقاله را حائز بالاترین امتیاز دانست و به شورای علمی جشنواره معرفی کرد، این شورا نیز چهار مقاله را به عنوان مقالههای برتر انتخاب نمود.
-
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶:۴۱
-
۵ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/698497/