عصر قم

آخرين مطالب

برقراری روزانه 2400 تماس درباره تصادفات در پایتخت اقتصادی

برقراری روزانه 2400 تماس درباره تصادفات در پایتخت
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: روزانه 2 هزار و 400 تماس با شماره 110 برقرار می شود که مرتبط با تصادفات است.
سردار ابوالفضل موسوی پور با حضور در اولین همایش بازرسان افتخاری کنترل نامحسوس ترافیک شهر تهران که ظهر امروز در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، گفت: در سطح شهر تهران 4 میلیون و 700 هزار خودروی پلاک شده داریم و تقریبا به همین میزان موتورسیکلت نیز در تهران داریم یعنی 17 درصد خودورهای پلاک شده و 29 درصد موتورسیکلت‌های پلاک شده، در تهران تردد می‌کنند.
وی افزود: روزانه 9 هزار تماس با شماره 110 مرتبط با پلیس راهور ثبت می شود که 2هزارو 400 تماس مربوط به تصادفات و بقیه تماس ها مرتبط با بقیه مسائل مانند سد معبر است. 
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: سالیانه 550 تا 600 نفر در تصادفات شهر تهران کشته می‌شوند و در مجموع 22 درصد از کل فوتیان تصادفات کشور نیز در تهران رخ می‌دهد. 
موسوی پور گفت: در دهه 90، 16 میلیون اعمال قانون با دوربین انجام می‌شد، اما امسال 1 میلیون و 800 هزار اعمال قانون انجام‌ می‌شود و یعنی شاهد کاهش 80 درصدی این روش هستیم. به عبارتی در گذشته دوربین‌ها روزانه 30 هزار تخلف ثبت می‌کردند و امروز به 6 هزار تخلف کاهش یافته است. 
وی افزود: در مجموع میانگین اعمال قانون 90 هزار مورد روزانه در تهران است که یعنی یک سوم کل جریمه‌های کشور نیز در تهران است. 
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در حال حاضر شاهد هستیم که ظرفیت معابر هیچ تغییری ندارد و تعداد شهروندان و خودروها نیز تغییری نکرده است؛ اما مجتمع‌های تجاری بسیار بلندمرتبه‌ای ساخته شده است که بر ترافیک افزوده است. بنابراین تمام‌ این مسائل با تمام تخلفات انجام شده توسط برخی رانندگان، مسائل آزار دهنده‌ای هستند که با این وضعیت باید رویکرد ما عوض شود. 
موسوی پور گفت: ما قصد داشتیم‌ پلیس راهور محلات را تشکیل دهیم تا ظرفیت پلیس بیشتر شود؛ اما چند سالی بود که این اتفاق رخ نداد، البته امسال این برنامه عملیاتی شد و توانستیم از ظرفیت مردمی استفاده کنیم و نزدیک به هزارو 200 نفر توانستند بازرس افتخاری پلیس راهور شوند که تاکنون 800 نفر حکم دریافت کردند. ان‌شاءالله این ظرفیت افزایش پیدا می‌کند و سال دیگر با 12 هزار نفر بازرس افتخاری نامحسوس در ورزشگاه آزادی جشن بگیریم.
وی درباره مهم‌ترین هدف از اجرای این طرح افزود: افزایش توان پلیس در جهت اعمال قانون و مشارکت مردم با پلیس در راستای کاهش تخلفات و تصادفات از جمله مهم ترین اهداف این طرح است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: 24 هزار تخلف امسال توسط این بازرسان ثبت شد که رقم‌ مناسبی است و قطعا افزایش پیدا می‌کند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی راهور تهران، موسوی پور خطاب به بازرسان افتخاری نامحسوس پلیس راهور هشدار داد: عدم ورود به حریم خصوصی و عدم افشای هویت خود به عنوان بازرس نامحسوس از جمله نکاتی است که باید رعایت شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/703524/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرا عاشق چنان باید که هرباری که برخیزد

شعری زیبا از امیرحسین ماحوزی

حضور اتباع خارجی در کشور قانونمند می‌شود

شرایط رانندگی با گواهینامه ملی در عراق اعلام شد

فوت سالانه 700 نفر در حین کار

انسداد 166 روستای مازندران در اثر بارش برف

تغییر نام بهشت زهرا منتفی شد

حکم اعدام برای 3 عضو یک خانواده مخوف

اطلاعیه آموزش‌وپرورش در مورد فعالیت فردای مدارس

تقسیم داوری پایان‌نامه‌ها بین چند مسئول در دانشگاه آزاد

اغفال دختر جوان به بهانه ازدواج؛ مرد میانسال دستگیر شد

سرقت جواهرات در جشن تولد؛ مهمان خائن به دام افتاد

قم تعطیل شد

قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی، استقلال و سپاهان شاید در فینال

گل اول لیورپول به منچسترسیتی توسط صلاح

گل عمر مرموش به لیورپول آفساید اعلام شد

نفری: تلاش کردیم اما نشد و شرمنده‌ایم

مودریچ در 39 سالگی همچنان جادو می‌کند

نیوکسل فاتح دوئل تماشایی شگفتی‌سازان لیگ برتر!

گل دوم لیورپول به سیتی توسط سوبوسلای

شوخی اسکای با پپ؛ سایه کاراگر را با تیر می‌زند!‏

فرهاد قهرمان لیگ امارات را مشخص کرد!

نوراللهی و قربانی آماده آتش‌بازی جدید

نقش تغذیه در پیشگیری از پوسیدگی دندان

بخشی از کتاب/نیازی نیست انسان‌ها را امتحان کنید

برخورد ال 90 با تریلی 2 کشته بر جا گذاشت

زیر گرفتن جوان 28 ساله به دلیل اختلافات شخصی

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از 3 روز پیدا شدند

کشف طلاهای مسروقه 40 میلیاردی؛ سارقان به دام افتادند

ممنوعیت استفاده از تصویر زنان در تبلیغات یک پیام‌رسان

احکام متهمان پرونده فساد مالی در پتروشیمی امیرکبیر اعلام شد

آغاز دوباره حج عمره دانش‌آموزی پس از 10 سال‌

تهران تعطیل شد

شلیک صبحگاهی به یک جوان در محله پولدارنشین پایتخت

پیش‌بینی هوای تهران طی پنج روز آینده

تقدیر قلعه‌نویی از فوتبالیست‌های جوان ایران

جایزه ملی تعالی سازمانی به فولاد رسید

آرامش و محبوبیت، سیدحسین دوباره خندید

یک سوت علیه فروزان در بازی با تیم آشنا

بارسا حالا یک دیوار درون دروازه دارد!

شکایت نساجی از استقلال به کمیته انضباطی رفت

حواشی هفته بیستم لیگ برتر از کری خوانی سرمربیان تا وی ای آر دردسرساز در بازی تراکتور و خیبر

پایان انتظار؛ بازگشت آلابا به ترکیب اصلی رئال

پیدا شدن کوهنوردان مفقودی در اشترانکوه پس از 3 روز بی خبری

اولتیماتوم مدیران النصر به پیولی

توضیح سرپرست کمیته داوران درباره گل مردود تراکتور مقابل خیبر

مناسبت‌ترین ظروف برای گرم کردن غذا در مایکروویو

چه شب و روزایی داشتیم من و تو

برقراری روزانه 2400 تماس درباره تصادفات در پایتخت

تولید سالانه 8 میلیون تن پسماند صنعتی خطرناک در کشور