عصر قم

آخرين مطالب

معاون رئیس‌ جمهور: مهرماه سال آینده مدرسه بدون معلم نداریم اقتصادی

معاون رئیس‌ جمهور: مهرماه سال آینده مدرسه بدون معلم نداریم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: هیچ‌یک از مدارس کشور در مهرماه سال آینده نباید بدون معلم بمانند و برنامه‌ریزی‌های ما در سازمان اداری و استخدامی کشور به نحوی است که خانواده‌های دانش‌آموزان نگرانی از این بابت نداشته باشند.
علاءالدین رفیع‌زاده روز دوشنبه میزبان علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش بود که در این نشست مدل‌های تصمیم‌گیری برای تخصیص مجوزهای استخدامی در نظام آموزشی کشور مورد بررسی قرار گرفت.
رفیع‌زاده با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهور در خصوص مساله آموزش و پرورش، گفت: آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در توسعه پایدار یک جامعه است و همواره باید برای تخصیص منابع انسانی باکیفیت و کارآمد، در اولویت قرار گیرد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: تقویت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی و ورود نیروهای وزارت آموزش و پرورش از طریق این دو دانشگاه، از اولویت‌های اصلی ما در سازمان اداری و استخدامی کشور است.
وی با اشاره به اهمیت وزارت آموزش و پرورش در آینده کشور، تصریح کرد: ساختار کنونی آموزش و پرورش با چالش‌ها و نواقص جدی مواجه است که با توجه به تاکیدات برنامه هفتم پیشرفت نیازمند اصلاحات اساسی است و از این رو، باید سند جامع برنامه نیروی انسانی آموزش و پرورش با رویکردی تحولی تدوین شود.
معاون رئیس‌جمهور، یکی از جنبه‌های مهم در اصلاح ساختار آموزش و پرورش را توجه به آموزش معلمان دانست و گفت: معلمان به‌عنوان اصلی‌ترین عامل در کیفیت آموزش نیازمند آموزش‌های مداوم و به‌روز هستند تا بتوانند به‌خوبی نیازهای آموزشی دانش‌آموزان را پاسخ دهند. لذا لازم است مرکز آموزش مدیریت دولتی در تعامل با وزارت آموزش و پرورش فعال‌تر شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، متناسب‌سازی میان نیازهای آموزشی با تعداد و کیفیت نیروی انسانی موجود را یکی از اهداف مهم در تدوین سند جامع نیروی انسانی آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در برخی نقاط کشور شاهد توزیع ناعادلانه منابع انسانی در حوزه آموزش و پرورش هستیم که به عدم دسترسی برابر به آموزش باکیفیت منجر می‌شود.
کاظمی، وزیر آموزش و پرورش نیز ضمن قدردانی از رویکرد سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر حل مسائل آموزش و پرورش، همکاری این سازمان با وزارت آموزش و پرورش در دولت چهاردهم را متفاوت از دولت‌های قبلی دانست و بر لزوم تامین نیازهای این وزارتخانه در حوزه معلمان، مدیران، خدمتگزاران، مدرسان فنی و حرفه‌ای و دیگر مشاغل مورد نیاز تاکید کرد.
در این نشست ضمن ارائه گزارش‌های تخصصی، مدل‌های مدیریت منابع انسانی برای جذب و استخدام به مطلوب‌ترین شکل در آموزش‌ و پرورش و فرآیند برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون‌های استخدامی مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین مقرر شد مدیران سازمان اداری و استخدامی، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه برای رفع نیازهای نظام آموزشی کشور و جلوگیری از هر گونه اخلالی در آموزش دانش‌آموزان، بررسی‌های تخصصی لازم را داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/705515/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

ستاره هلندی تا 2030 در میلان ماندگار شد

درخواست کوجو از مانه برای دریافت پیراهن بعد از پایان بازی

خوش و بش ماشاریپوف بازیکن ازبکستانی فعلی استقلال با همبازیان سابقش در باشگاه النصر عربستان

محمدحسین میثاقی: شور هواداران استقلال، به بازیکنان منتقل شده بود

سرد کردن بازیکنان تیم النصر عربستان پس از پایان بازی استقلال - النصر

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - سپاهان

کنایه محمدحسین میثاقی به استوری یکی از بازیگران مطرح تلویزیون و سینما درباره علی‌علیپور

تعطیلی یک‌هفته‌ای کتابخانه ملی

به جز غم عشق چه هنر دارد عشق!

شبکه کتاب در قالب یک پلتفرم اعلام وجود کرد

نقشه شوم عاملان جنایت برای فریب پلیس!

شناسایی بیش از 47 هزار کودک دارای اختلالات شنوایی

نبرد نفس‌گیر با آتش در جنگل‌های کارولینا

واژگونی تریلی حامل سوخت 2 مصدوم برجای گذاشت

برخورد تیبا و کامیون 2 قربانی گرفت

مجوز استخدام 27 هزار نفر در وزارت بهداشت صادر شد

آتش‌سوزی نیزارهای گچساران مهار شد

لحظه دستگیری دو دختر سارق و جیب‌ بر حرفه‌ای

الاغ سانحه آفرین شد

بوژوویچ: استقلال می تواند بهتر از این بازی کند و روزهای بهتری را رقم بزند

صالح حردانی: به هواداران قول می‌دهیم در عربستان برنده بازی باشیم

بوژوویچ: باید روی گلزنی بیشتر کار کنیم

بوژوویچ:هرگز نباید امید را از دست داد

واکنش بوژوویچ سرمربی استقلال به مقایسه اش با برانکو

سیدحسین حسینی: به دلیل عدم لغو دربی بازیکنان خسته بودند

کنایه بوژوویچ به پیام حیدری؛ داوری بازی با النصر از بازی دربی خیلی بهتر بود

مرادمند: هواداران سنگ‌تمام گذاشتند

رامین رضاییان: گل علیپور در دربی آفساید بود

نوازی: داوری عالی بود و دو تیم خوب بازی کردند

جشن 75 هزار نفری استقلال نیمه تمام ماند؛ تکلیف صعود در عربستان

نیازهای کودکان و ضرورت توجه به آن‌ها

علائم عفونت ادراری در کودکان

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد دل شکسته

آتش سوزی در جایگاه سی ان جی پس از 90 دقیقه مهار شد

بالگرد زمین‌گیر هلال احمر به ناوگان امداد و نجات بازگشت

حمایت نماینده سازمان جهانی بهداشت از پویش "نه به تصادف"

طرح رهاسازی ماهی قرمز بعد از تعطیلات نوروز

تهران آلوده و گرم‌تر می‌شود

نوروز خونین جاده‌ها؛ 12 استان رکورددار 66 درصد تلفات

معاون رئیس‌ جمهور: مهرماه سال آینده مدرسه بدون معلم نداریم

آزار شیطانی دختر جوان توسط مرد "تتو آرتیست"

سقوط جرثقیل، کارگر را راهی بیمارستان کرد

دریبل دیدنی کوشکی که بازیکن النصر را جا گذاشت

حرکت انفرادی و شوت مهران احمدی از بالای دروازه به بیرون رفت

عملکرد بی نظیر سیدحسین و روزبه دروازه را نجات داد!

حرکت تکنیکی کوشکی و شوت صالح حردانی که با واکنش دروازه‌بان دفع شد

تک به تکی که حسینی به زیبایی از جان دوران مهار کرد

موقعیت گلزنی برای النصر که مانه توپ را به بیرون زد، خطای مانه که رد شد