عصر قم

آخرين مطالب

پزشکیان: دانشگاه و اساتید برای کمک به حل مشکلات به میدان بیایند گفتگو

پزشکیان: دانشگاه و اساتید برای کمک به حل مشکلات به میدان بیایند
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / رئیس جمهور با بیان اینکه انتظار ما از دانشگاه و اساتید این است که به میدان بیایند و برای هر مشکلی بسته به اقتضائات منطقه‌ای و محیطی راه‌حل مناسب ارائه کنند، اظهار داشت: ما امروز با کم‌آبی شدید در بسیاری از مناطق کشور از جمله تهران مواجه هستیم.
مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شامگاه دوشنبه در مراسم افطاری اساتید، اعضای هیئت علمی، مدیران و مسئولان دانشگاه شهید بهشتی، با بیان اینکه بنده چه در زمانی که در دانشگاه بودم، چه در دوره نمایندگی مجلس و وزارت، همواره باور داشتم که اگر اداره امور مملکت به دانشگاهیان سپرده شود، همه مشکلات را حل خواهند کرد، اظهار داشت: امروز هم باور دارم که اگر کار به افرادی سپرده شود که بدانند، مهارت داشته و انگیزه حل مسئله نیز داشته باشند، همه مشکلات قابل حل است.
رئیس جمهور افزود: نمی‌توانم بپذیرم که مشکل ناترازی داشته باشیم، اما نتوانیم آن را حل کنیم. ناترازی‌ها در حوزه‌های آب، برق، گاز و پولی صدها راه‌حل دارد که اگر افرادی که می‌دانند، می‌توانند و انگیزه دارند به میدان بیایند، مشکلات حل خواهند شد.
پزشکیان با اشاره به اینکه متاسفانه در جامعه عادت غلطی حاکم است که به جای پذیرش یکدیگر و شنیدن حرف و نظر طرف مقابل، نظر یکدیگر را تحمل نکرده و رد می‌کنیم، تصریح کرد: البته لذت تلاش و حل مسائل در شرایط سخت خیلی بیشتر است، ما در دانشگاه این ظرفیت و پتانسیل را داریم که همه مشکلات فعلی کشور را حل کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه مشکلات به ظاهر مشابه لزوما راه‌حل‌های مشابه و واحد ندارند، گفت: امروز که به دنبال حل مشکلات به خصوص رفع ناترازی‌ها هستیم، راه‌حل‌های متعددی ارائه شده که باید بسته به اقتضائات هر مشکل و وضعیت محیطی برای مشکل هر منطقه راه‌حل مناسب آن را انتخاب و متناسب با شرایط آنجا اجرا کنیم.
پزشکیان با اشاره به اینکه امروز در حالی که به لحاظ مالی مشکلات زیادی داریم، اما بنا بر برخی آمار تا 150 میلیارد دلار یارانه پنهان توزیع می‌شود که به دست افراد مستحق هم نمی‌رسد، خاطرنشان کرد: برای من به هیچ وجه قابل قبول نیست که با وجود انبوه ثروت‌ها و منابع کشور، افرادی داشته باشیم که در تامین معاش خود مشکل داشته باشند و در حالی که افراد ثروتمندتر سهم بیشتری از یارانه‌ها دارند، افرادی هم باشند که برای تامین بدیهی‌ترین نیازهای خود به سختی بیفتند.
رئیس جمهور با بیان اینکه انتظار ما از دانشگاه و اساتید این است که به میدان بیایند و برای هر مشکلی بسته به اقتضائات منطقه‌ای و محیطی راه‌حل مناسب ارائه کنند، اظهار داشت: ما امروز با کم‌آبی شدید در بسیاری از مناطق کشور از جمله تهران مواجه هستیم؛ در حالی در برخی مناطق استان تا 36 سانتی‌متر فرونشست زمین داریم که 2 سانتی‌متر فرونشست یعنی اعلام بحران، اما وقتی ما می‌گوییم تهران دیگر نباید توسعه پیدا کند، برخی موضع می‌گیرند.
پزشکیان تصریح کرد: دانشگاهیان ظرفیت و توانمندی ارائه راهکارهای اجرایی برای همه مشکلات را دارند و ما دست یاری به سوی همه شما دراز می‌کنیم؛ این مملکت متعلق به ماست، بیایید دست به دست هم دهیم و برای ایران همه تلاش و توان خود را به کار بگیریم.
بازار
رئیس جمهور روزه شانزدهمین روز ماه رمضان را نیز با اساتید، اعضای هیئت علمی، مدیران و مسئولان دانشگاه شهید بهشتی افطار کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/710019/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ درد محبّت است که درمان‌پذیر نیست

صنایع متخلف در قم باید استانداردهای زیست‌محیطی را رعایت کنند

« سید حمیدرضا منتظری» سرپرست جدید انجمن سینمای جوانان قم شد

ارزش یک میلیون یورویی خودرو امداد نجات مترو قم

ارزش یک میلیون یورویی خودروی امداد و نجات متروی قم

پیش بینی آب و هوای قم برای فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

تصادف دو خودروی سواری در اتوبان قزوین-زنجان با 9 مصدوم

بیش از 300 بنگاه املاک متخلف در قم شناسایی شده‌ است

هوای قم در روز پایانی سال 1403 بارانی و سرد می‌شود

55 واحد صنعتی در لیست صنایع آلاینده فصل زمستان در قم قرار گرفتند

محفل روایت دورهمی اهالی روایت در قم برگزار شد

هشتمین جشنواره فرهنگی هنری «مدرسه عشق» در قم برگزار می‌شود

66 پرواز در 11 ماه توسط بالگرد اورژانس 115 قم

هزار و 517 واحد مشاور املاک قم به سامانه کاتب متصل شده‌اند

پیش بینی بارش باران در روزهای آخر سال در قم

هشدار پلیس؛ برخورد با تخلفات حادثه‌ساز تا پایان نوروز

چهارشنبه‌سوری نیامده نزدیک به هزار مصدوم داشت

سفرهای نوروزی؛ جان‌باختن 62 نفر در تصادفات طی 3 روز!

دستگیری پرتاب کنندگان نارنجک به سمت خودروی پلیس

وجود حدود پنج میلیون زن سرپرست خانوار در کشور

سال کبیسهٔ بعدی 5 ساله است!

هوای آخرین روز اسفند در قم سرد و بارانی است

ستاره خارجی استقلال به ازبکستان رسید

طاهرخانی تا پایان نوروز در بیمارستان

اذان و افطار در ورزشگاه اتحاد منچسترسیتی

حمله امباپه به رکوردهای اساطیر رئال

رامین رضاییان راهی امارات شد

این شایعه توهینی بزرگ به اینیگو مارتینز است

لژیونر ایران از قلعه‌نویی 4 می‌گیرد

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد!

تاکید محمد کبیری بر تعامل و همکاری تمامی کمیته های ستاد نوروزی کیش برای تکریم گردشگران

سنگ در کالیس کلیه

از مصرف باقاله قاتوق در ماه رمضان غافل نشوید

پیام تسلیت رئیس جمهور به ظریف

انتقاد معاون وزیر اقتصاد از اظهارنظرهای غیر کارشناسی درباره FATF

گزارش فارس از جنگ روانی آمریکا علیه بازار ایران

رویترز مدعی شد: پیام ایران به حوثی‌ها از دو مسیر

فلاحت پیشه: تهران و واشنگتن در پرتگاه جنگ به سر می‌برند

زیدآبادی: درگیری یا مصالحه‌ای غیر منتظره؟

پیام آیت الله نوری همدانی در پی جنایات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی

مادر مثل یک نامه عاشقانه است!

از کاهش چشم گیر جرائم تا اثرگذاری فرا استانی نیروی انتظامی استان قم

آمادگی قم برای چهارشنبه آخر سال، شب‌های قدر و زائران نوروزی

رعایت کامل استانداردهای فنی و تجهیزاتی برای بهره‌برداری از مترو قم / احداث مرکز مدیریت

چگونگی بنای مسجدی که به دستور امام زمان(عج) در قم ساخته شد

300 بنگاه املاک متخلف در قم پلمب شد

ساخت 50 مدرسه در قم

50 مدرسه در سال جدید در قم ساخته می شود

3 پرونده مهم قاچاق سوخت به دادگاه ویژه ارجاع شد

58 قطع عضو و مصدومیت 822 نفر در حوادث چهارشنبه سوری