عصر قم

آخرين مطالب

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند اقتصادی

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امشب در دیدار جمعی از بانوان فعال در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حامیان جبهه مقاومت، ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: حضرت خدیجه (س) و امام حسن (ع) دو الگوی کرامت هستند، حضرت خدیجه (س) هر چه داشت را وقف جبهه مقاومت، توحید، حق و حقیقت کرده است، کرم و سخاوت امام حسن مجتبی (ع) هم ضرب‌المثل است.
وی افزود: سالروز شهادت امام علی (ع) که الگوی کاملی از حمایت از ضعفا و ایتام هستند را در پیش داریم، سال نو در پیش است آرزو می‌کنیم که سال نو سراسر موفقیت و پیشرفت برای ملت و امت ما، جبهه مقاومت و شکست و رسوایی برای جبهه ضلالت، ظلم و استکبار به سردمداری فرعون، زمان شیطان بزرگ، آمریکای جهان‌خوار باشد.
آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: البته نیاز به تذکر نیست گرچه تذکر مفید است باید سعی کنیم ایام شهادت امام علی (ع) تحت الشعاع فضای تبریکی و عیدی قرار نگیرد بلکه آن فضا تحت الشعاع این فضا قرار بگیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: موضوعات گوناگونی مورد بحث شده، قدرشناسی از بزرگوارانی از خواهران و مادران با پیشکسوتی و پیشتازی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران که در حوزه ایثار، ایران همدل و کمک به مظلومان غزه، لبنان و جبهه مقاومت از نظر انفاقات مالی سنگ تمام گذاشتند، مبالغ واقعا قابل تحسین است، اینها برجستگی‌های مردم مازندران است که مقام معظم رهبری در حکمی که ارائه دادند خواستار تبیین برجستگی‌های مردم مازندران شدند، امیدواریم این سنت الهی پسندیده در جامعه ولایی دیار علویان ما نهادینه است نهادینه‌تر شود و میراثی برای آیندگان باشد.
امام جمعه ساری با اشاره به طرح دغدغه‌های جمعیتی، اعلام کرد: یکی از دغدغه‌های ایران و استان ما در حوزه جمعیت بوده و مهم است، اول کار فرهنگی باید کرد، دوم زمینه‌سازی با ایجاد مشوق‌های لازم مثلا درمان رایگان نازایی، انفاق‌های دیگر به جای خودش در این زمینه هم دستگیری کنید، کار فرهنگی هم باید انجام داد، تشویق به ازدواج و زاد و ولد، دولتمردان و مسئولان هر سه قوه مصوبات خوبی داشته باشند و آن را عملی کنند، خانواده‌ها برای یک شیرخشک هزار دردسر دارند، گاهی در شعار خوب هستیم، اما عمل چندانی دیده نمی‌شود.
این مسئول عنوان کرد: مسئله دیگر بحث حجاب است به فرموده مقام معظم رهبری فرمودند این واجب شرعی و سیاسی است دشمنان ما از حجاب به‌عنوان ابزار جنگ نرم استفاده می‌کنند، باید ما تجمیع امکانات کنیم، استانداری، سپاه و بسیاری از نهاد‌ها و ادارات امور بانوان دارند، باید ببینیم اینها در سه سال اخیر در حوزه بانوان چه اقداماتی انجام داده‌اند؟ ببینیم چند مورد به جمعیت و حجاب مربوط است، قطعا عملکرد خود مسئولین الگوست.
وی افزود: امور بانوان حلقه وصل و هم‌افزایی داشته باشد، در مقابل دشمن قرارگاه باید تشکیل شود، ان‌شالله که در این زمینه‌ها موفق باشیم.
آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: در حوزه مسائل فرهنگی کار زیاد و جهاد تبیین نیاز داریم، اصلاح و ساماندهی خود آموزش و پرورش بزرگترین اصلاح و مهمترین کار است، اینجا باید قرآن، فرائض و واجبات را یاد بگیرند و مهارت انجام آنچه خدا خواسته را بیاموزند، البته همه گناه را گردن آموزش و پرورش نیندازیم، اما نقششان بسیار مهم است.
نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: بهترین جهادگران تبیین معلمان هستند اصلا نیازی نداریم از بیرون کسی را مامور انجام این کار کنیم، به شرطی معلمان را هماهنگ کرده و به حرفشان گوش کنیم.
وی همچنین تاکید کرد: رسانه ملی در استان باید جهاد تبیین داشته باشند، شبکه تبرستان و نهاد‌های فرهنگی دست به دست یکدیگر بدهند، به حول قوه الهی جبهه مقاومت علیرغم تبلیغات دشمن که سیاه را سفید و سفید را سیاه نشان می‌دهد در حال رشد است و دشمنان ما به ضعف خود معترف هستند، ما هیچ نگرانی‌ای نداریم، استقامت و اینکه هدف باید خدا باشد، مبارزه بدون ایمان و استقامت اتلاف وقت است، اگر این دو رکن را داشته باشیم خداوند برکات، نیرو‌ها و امداد خود را نازل می‌کند.
آیت الله محمدی لائینی در پایان اذعان داشت: روز قدس روزی بسیار حساس است ملت ما باید با تمام ظرفیت در صحنه حاضر شود چنانچه 22 بهمن در صحنه حماسه‌ساز شد، کانون قدرت، عنایت، دستگیری، عرفان و معنویت وجود نازنین امام زمان (عج) است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/710074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست جدید اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم معارفه شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «بخشی‌زاده»

تغییرات احتمالی در ترکیب تیم ملی امارات برای دیدار با ایران

ستاره فوتبال ساحلی ایران در بین برترین های آسیا

گزارش AFC از لژیونرهای فوتبال آسیا؛ طارمی تنها نماینده ایران

تغییر وزن حسن یزدانی و بازگشت کامران قاسمپور به وزن 86 کیلوگرم کشتی

اعزام ملی‌پوش دوومیدانی به مسابقات جهانی داخل سالن

هموطن کارتال بهترین مربی لیگ عربستان شد

مصدومیت 3 بازیکن آلومینیوم اراک به دلیل سفر با اتوبوس!

باقری‌نیا: فوتبال به دخالت افراد سیاسی نیاز ندارد

گلر تیم ملی الجزایز مدیون پرسپولیس است

کارتال: پرسپولیس مسن‌ترین تیم لیگ است

برنامه و اسامی کشتی‌گیران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

نکاتی مهم درباره کم‌کاری تیروئید

واحد تولیدی بزرگ قم بدون رکود هستند

نیروی هوایی ارتش «شبح 3» را رونمایی کرد

ادعاهای وزیر خارجه آمریکا درباره ایران

ضیافت افطار وزیر خارجه برای سفرا و نمایندگان کشورهای اسلامی مقیم تهران

روزنامه‌های قم امروز سه شنبه 28 اسفندماه 1403

متهم اصلی پرونده قتل دختر بچه بوکانی به اعدام محکوم شد

سید مصطفی حسینی فاضل به عنوان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم منصوب شد

جزئیاتی از آخرین جلسه هیئت عالی نظارت مجمع؛ از لایحه کاهش ساعت کاری اداری تا پالرمو و CFT

ناگفته‌های روحانی از میانجی‌گری مکرون و ماجرای درخواست‌های ترامپ برای ملاقات

تقدیر را باور نکن!

رصد چهارشنبه سوری در پایتخت با پهپادهای پلیس

سرپرست جدید انجمن سینمای جوانان قم منصوب شد

ثبت 6 هزار ازدواج در قم

خودسرانه مکمل نخورید!

ایکائو اعتراض ایران درباره هواپیمای اوکراینی را رد کرد

هشدار ایران به آمریکا؛ نماینده کشورمان به شورای امنیت نامه نوشت

وزیر خارجه عراق: نتیجه نهایی 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر می‌شود یا به ادامه جنگ

بخشی از مدخل‌های دانشنامه دفاع مقدس استان قم به ایثارگری های نیروی انتظامی اختصاص دارد

دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان با تفسیر آیت‌الله مجتهدی تهرانی + صوت

درباره آیت اللهِ منتقدی که از قدرت دوری کرد و به درس و بحث روی آورد/ محقق داماد، داماد خانواده لاریجانی کیست؟

آموزش و پرورش قم در مسیر تحول و توسعه متوازن است

عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت مدارس اولویت دولت است

آموزش و پرورش با رویکرد مطالبه‌گری و کسب حمایت حداکثری از نهادها و ظرفیت‌های استانی، مشکلات خود را حل خواهد کرد

ناراحتی و گلایه «حسن یزدانی» از بازتاب بد حرف‌هایش درمورد پاداش المپیک

مسابقه «سنگ کاغذ قیچی» حسن یزدانی و کامران قاسمپور جنجالی شد

پژمان درستکار خبر داد: «حسن یزدانی» دیگر در 86 کیلو کشتی نمی‌گیرد

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

آن سوی رد گزارش تفریغ بودجه 1402 شهرداری قم+فیلم

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

آیت الله محمدی لائینی: شور انقلابی در بیمارستان امام خمینی ساری باید الگو باشد

آیت الله محمدی لائینی: تهاجم رسانه‌ای نیاز به کار فرهنگی دارد

دعوت از ستاره شنای قم به اردوی تیم ملی