عصر قم

آخرين مطالب

آغاز بارش باران در کشور از فردا گفتگو

آغاز بارش باران در کشور از فردا
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا (29 اسفند) وکاهش دما تا 15 درجه سانتیگراد در نقاط مختلف خبر داد.
صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: سه‌شنبه (28 اسفند) افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد در جنوب سیستان‌وبلوچستان و شرق هرمزگان رخ می‌دهد همچنین وزش باد در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش می‌یابد. 
وی درباره ورود سامانه بارشی به کشور گفت: چهارشنبه بعدازظهر (29 اسفند)، با ورود سامانه بارشی از شمال غرب در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل ابرناکی، گاهی رگبار باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود که وزش باد در دامنه‌های جنوبی البرز و غرب قابل توجه است.
بازار
ضیاییان اضافه کرد: پنج‌شنبه (30 اسفند) گستره بارش در کل نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران خواهد بود همچنین با نفوذ جریانات خنک شمالی به سواحل دریای خزر نیز افزایش ابر، همراه با بارندگی و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود. طی روز پنج‌شنبه، افزایش ابر و رگبار پراکنده در اصفهان، فارس و سمنان رخ می‌دهد.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: روز جمعه (اول فروردین) علاوه بر مناطق یاد شده در شمال شرق نیز بارش رخ می‌دهد. بارش در شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد شد خواهد داشت همچنین بارش برف در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی و رگبار و رعد برق در خوزستان، فارس و بوشهر رخ می‌دهد. 
ضیاییان درباره کاهش دما توضیح داد: روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه (29 و 30 اسفند) دما حدود 10 تا 13 درجه سانتیگراد در سواحل شمالی و طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه (30 اسفند و اول فروردین) حدود 5 تا 10 درجه در شمال غرب و غرب دما کاهش می‌یابد. این شرایط دمایی تا اواسط هفته آینده در این مناطق ماندگار است.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (29 اسفند) کمی ابری، گاهی وزش باد شدید و افزایش ابر در اواخر وقت با حداقل دمای 14 و حداکثر دمای 24 درجه سانتیگراد و طی پنج‌شنبه (30 اسفند) ابری، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد شدید با حداقل دمای 15 و حداکثر دمای 23 درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.
وی گفت: طی فردا (29 اسفند) شهرکرد با کمینه دمای 2- سانتی‌گراد سردترین و بندرعباس با 31 درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و طی روز پنج‌شنبه (30 اسفند) شهرکرد و اردبیل با کمینه دمای صفر درجه سانتی‌گراد سردترین و بندرعباس با 32 درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مراکز استان کشور هستند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/710121/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله محمدی لائینی: حضور در راهپیمایی روز قدس یک وعده صادق فوق‌العاده تاثیرگذار علیه دشمن است

نبض زندگی با این شعر زیبا!

محدودیت‌های ترافیکی لحظه تحویل سال و شب‌های قدر در قم

عابرین پیاده بیشتر مصدومان چهارشنبه سوری؛ از خانه خارج نشوید

انفجار نارنجک در دست مرد ٣٠ ساله

آتش‌سوزی مجتمع پزشکی در بهشهر مازندران

شگرد کثیف برای سرقت های سریالی!

کاهش آمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در مقایسه با سال قبل

جاده چالوس یکطرفه شد

پرتاب نارنجک به سمت آمبولانس در اسلامشهر

1161 مزاحمت تلفنی برای اورژانس تهران در چهارشنبه‌سوری!

انفجار ترقه‌های چهارشنبه‌سوری از فراز برج میلاد

آغاز بارش باران از فردا در بیشتر نقاط کشور؛ هوا سرد می‌شود

مراجع تقلید سالروز بنای مسجد جمکران را تبریک گفتند

بوکسور قمی به اردوی تیم ملی فراخوانده شد

شکایت از نماینده سابق مجلس فرانسه به خاطر یک اتهام به دشان

اولین صحبت‌های جباری پس از بازگشت به استقلال

خاطره پیشکسوت کشتی از کارگری در راه‌آهن برای خریدن رادیو قسطی برای مادرش

کری یامال برای اروپا؛ جام چمپیونزلیگ مال ماست

چرا بازیکن استقلال از بازیکن النصر پیراهن گرفت

راز صمیمیت محمد خدابنده‌لو با اوستون اورونوف از زبان خودش

آرزوی جالب هاشم بیک زاده برای مربیگری

دومین برد فرشته اقتداری در مسابقات هنگ‌کنگ

بهترین انتخاب‌ها برای غذای سحری

عواقب وحشتناک دیر خوابیدن

ربیعی: برای گروهی ماندن در قدرت از هر اولویت دیگری مرجح‌ تر است

آیت الله محمدی لائینی: حضور در راهپیمایی روز قدس یک وعده صادق فوق‌العاده تاثیرگذار و شکننده علیه دشمن است

من چقدر گذشته ام!

داستانک/ تشخیص انسان خوب

تأمین ناوگان شرط بهره‌برداری از فاز نخست مترو قم

کاهش 52 درصدی دفاتر فاقد پروانه کسب در قم

برنامه‌ریزی ویژه سپاه و بسیج قم برای ترویج هنر سرود

تجهیزات مورد نیاز مترو قم با وجود تحریم‌ها تأمین می‌شود

انتقال 97 هزار بیمار توسط اورژانس 115 قم

زندان، عاقبت ماموران قلابی

عبور شمار مصدومان چهارشنبه سوری از هزار نفر

درخواست آتش‌نشانان از جوانان و نوجوانان در شب چهارشنبه‌سوری

بسته شدن مرز مهران توسط طرف عراقی به روی زائران ایرانی تکذیب شد

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

اتلتیکو آماده یک خداحافظی بزرگ می‌شود

ویدئو صفحه رسمی بایرن مونیخ از تشابه گل دیروز روبن و گلش در فینال 2013 لیگ قهرمانان

ستاره سپاهان جوان هوادار را به آرزویش رساند

انتقاد از توتی به دلیل سفر به مسکو

تایید شد؛ ستاره بارسا 2 ماه غایب است

حمله تباس به رئال: با بقیه فرقی ندارید، ساکت باشید!‏

روش جدید سنگ شکن کلیه

دلیلی که خطر سکته مغزی در زنان جوان را افزایش می‌دهد

فارس: نه حمله‌ای به ناو زاگرس شده، نه پهپاد آمریکایی رهگیری شده

بهزادیان نژاد، رئیس ستاد موسوی، آزاد شد

پزشکیان: به دنبال کارآمدسازی بخش دولتی نظام سلامت هستیم