دستگیری هفت لیدر فعالیت تبلیغی علیه نظام در کردستان
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - تسنیم /دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان از دستگیری 7 نفر از لیدرها و عوامل اصلی فعالیت تبلیغی علیه نظام در پوشش جشنهای نوروزی این استان خبر داد.
محمد جباری اظهار داشت: دستگاه قضایی استان کردستان از اوایل اسفندماه سال 1403، مقابله با عوامل و افرادی که در پوشش جشنهای نوروزی به دنبال سازماندهی و استفاده از ظرفیت این جشنها برای تبلیغ علیه نظام، هنجارشکنی و اهانت بودند را در دستور کار قرار داد و به این موضوع ورود کرد.
وی گفت: در همین راستا با دستور و تاکیدات رئیس کل دادگستری استان و ورود دادستانی استان، لیدرها و عوامل اصلی این موضوع شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفتند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان افزود: با ورود جدی که صورت گرفته تعدادی از این لیدرهای اصلی شناسایی و حدود 7 نفر نیز دستگیر شدند.
جباری تصریح کرد: این افراد دارای ارتباطات گروهکی و تشکیلاتی بودند و بخشی از این اقدامات با تحکیم، تاکید و پیگیری خود گروهکها انجام شده است.
-
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸:۲۵
-
۸ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/711890/