استاندار قم: راهپیمایی روز قدس مقابله با ظلم و بی عدالتی در سراسر جهان است
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - به گزارش دفاعپرس از قم، اکبر بهنامجو استاندار قم با صدور پیامی، ضمن گرامی داشت روز جهانی قدس، از اقشار مختلف مردم شریف استان قم برای شرکت در راهپیمایی این روز دعوت کرد؛ متن پیام به شرح ذیل است:
روز قدس، یادگار همیشه جاوید حضرت امام خمینی (ره) برای زنده نگه داشتن مساله فلسطین در یادها و فرصت تجدید عهد با آرمان رهایی قدس شریف است.
امسال، در حالی به استقبال روز قدس میرویم که شرایط منطقه و جهان، بیش از هر زمان دیگری، نیازمند هوشیاری و همدلی امت اسلامی است. جنایات رژیم سفاک و قسی القلب صهیونیستی در غزه و دیگر مناطق فلسطین، با همراهی و حمایتهای بیدریغ استکبار جهانی، به اوج خود رسیده است و سکوت مجامع بینالمللی در برابر این جنایات، قلب هر انسان آزادهای را به درد میآورد.
از این رو، حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی روز قدس، نه تنها اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بلکه دفاع از ارزشهای انسانی و مقابله با ظلم و بیعدالتی در سراسر جهان خواهد بود.
همچنین این حضور، این پیامی قاطع را به رژیم صهیونیستی و حامیانش خواهد داشت که ملت ایران، همواره در کنار مردم فلسطین و جبهه مقاومت ایستاده و هرگز از این حمایت دست بر نخواهد داشت.
بی تردید اقشار مختلف مردم شریف و همیشه در صحنه استان قم، اعم از دانشجویان، دانشآموزان، کارگران، کارمندان، فرهنگیان، اصناف، بازاریان، روحانیون و سایر اقشار، در لبیک به ندای تاریخی امام راحل و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این راهپیمایی عظیم و باشکوه شرکت کرده و فریاد رسای بیزاری از استکبار و نفرت از رژیم اشغالگر قدس را سر خواهند داد.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۷:۴۱
-
۱۱ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/712701/