عصر قم

آخرين مطالب

بیانیه 250 نماینده در محکومیت تحریم وزیر نفت اقتصادی

بیانیه 250 نماینده در محکومیت تحریم وزیر نفت
  بزرگنمايي:

عصر قم - خانه ملت / عضو هیات رئیسه مجلس بیانیه 250 نفر از نمایندگان در محکومیت تحریم وزیر نفت را قرائت کرد.
مجتبی بخشی پور در نشست علنی امروز ( سه شنبه، 19 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه 250 نفر از نمایندگان در محکومیت تحریم وزیر نفت را قرائت کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
بازار
دولت مستکبر و سلطه گر آمریکا در ادامه سیاست‌های خصمانه، ظالمانه و ضد ایرانی خود با صدور فرمان تحریم علیه وزیر محترم نفت جمهوری اسلامی ایران نشان داد که دشمنی این رژیم با ملت ایران نه به علت عملکرد اشخاص یا دولت‌ها بلکه به سبب ایستادگی این ملت بزرگ بر اصول عزت، استقلال و مقاومت در برابر نظام سلطه است.
ما نمایندگان ملت ایران در مجلس شورای اسلامی با قاطعیت و از مواضع اقتدار، ضمن محکومیت شدید این اقدام خصمانه و غیرقانونی آمریکا، حمایت همه جانبه خود را از وزیر محترم نفت، مجموعه ی مدیران و کارکنان خدوم و تلاشگر وزارت نفت و تمامی خدمتگزاران صدیق به ملت ایران در حوزه اقتصاد و انرژی اعلام می‌داریم.
بدون تردید تحریم وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران که هم اکنون ریاست دوره‌ای سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک را بر عهده دارد نه تنها نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول حاکم بر روابط دیپلماتیک و اقتصادی کشورها است بلکه نشانه روشنی از بی‌اعتقادی آمریکا به هرگونه قانون، اخلاق و سازوکارهای مشروع جهانی می‌باشد.
آمریکا با این اقدام بار دیگر چهره واقعی خود به عنوان دشمن دیرینه ملت ایران و ناقض صلح و امنیت جهانی را به نمایش گذاشت. آنان که سالهاست با اعمال شدیدترین تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی جنگ رسانه‌ای و تهدیدهای نظامی و سیاسی تلاش کرده‌اند اراده ملت ایران را بشکنند امروز با تحریم مسئول عالی رتبه صنعت نفت کشور که نماد استقلال اقتصادی و حفظ منافع ملی ایران است، نشان داده‌اند که از پیشرفت، مقاومت و موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به ستوه آمده اند.
ایالت متحده آمریکا باید بداند که تحریم وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران نه نشانه اقتدار بلکه نشانه ضعف، استیصال و شکست راهبردی غلط آن کشور در برابر عظمت ملت ایران است. صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران طی سالیان گذشته علیرغم شدیدترین فشارهای خارجی با اتکا به توان و تخصص داخلی توانسته است مسیر توسعه صنعت نفت و گاز، افزایش صادرات، خودکفایی در بخش‌های راهبردی و مقابله با توطئه‌های اقتصادی دشمن را به قدرت ادامه دهد و این تحریم نه تنها موجب عقب نشینی نخواهد شد بلکه موجب انگیزه ی مضاعف برای گسترش دستاوردهای ملی خواهد بود.
ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و در چارچوب وظایف قانونی و شرعی خود اولا تحریم وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران را به شدت محکوم کرده و آن را فاقد هرگونه وجاهت قانونی و حقوقی می‌دانیم و از عملکرد مدبرانه وزیر نفت در مسیر صیانت از منافع ملی، تقویت اقتصاد مقاومتی و مقابله با فشارهای دشمن حمایت قاطع می‌کنیم .ثانیا مجلس شورای اسلامی در همراهی با دولت و مردم آماده است با وضع قوانین مقتضی و حمایت‌های همه جانبه مسیر پیشرفت صنعت نفت و گاز و شکستن زنجیره تحریم‌های ظالمانه را تسهیل نماید.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/716584/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله خاتمی؛ خطیب جمعه این هفته تهران

جزییات برگزاری همایش یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم

زنگ ترویج فرهنگ پهلوانی در قم نواخته شد

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

ضرورت تدوین برنامه‌ جامع برای گذر از شرایط پیک مصرف انرژی در قم

خدمت‌رسانی گروه‌های جهادی اصناف قم در مناطق عملیاتی جنوب غرب کشور

مرجع تقلید شیعیان: حفظ عزت، وظیفه دینی ما در همه عرصه‌هاست

درگیری کارواخال و ساکا در ورودی تونل بین دو نیمه

گل اول بایرن مونیخ توسط هری کین در دقیقه 52

صحنه جالب؛ درگیری زوج خط میانی تیم ملی انگلیس در جریان دیدار رئال و آرسنال

گل اول اینتر توسط لائوتارو مارتینز در دقیقه 58

گل دوم اینتر توسط پاوارد در دقیقه 61

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

یاوه‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

غریب‌آبادی: اگر طرف مقابل با ادعاهای واهی به دنبال تعطیلی صنعت هسته‌ای ما باشد، نخواهیم پذیرفت

واکنش غریب آبادی به ماجرای خودکار طلایی در حاشیه‌ مذاکرات ایران و آمریکا

جزییات دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر خارجه

احیای حوزه توسط آیت‌الله‌حائری با ایجاد حکومت‌اسلامی برابری می‌کرد

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

برگزاری همایش «یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم»در اردیبهشت‌ماه 1404

نوشیدنی‌های مناسب برای بی‌خوابی

کرملین: موضوع ایران در دستور کار مذاکرات پوتین و ویتکاف نبود

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

مردم صاحب صندوق صدقه الکترونیکی می‌شوند

آلودگی ذرات معلق در تهران 6 برابر استاندارد جهانی

مرگ مقنی جوان در داخل چاه

سازمان نظام پرستاری: سالانه 5 هزار پرستار از این حرفه خارج می‌شوند

سنگ جدید کمیسیون اصل 90 مجلس جلوی پای کلاهبرداران

آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده در سال جاری از مناطق روستایی

ابوالفضل رزاق‌پور بازیکن گل‌گهر : گلر تیم حریف بهترین بازیکن این تیم بود

رامین رضاییان: تا امروز هیچکس برای فصل آینده با من صحبت نکرده است

ایمان عالمی سرپرست تیم استقلال: رامین رضاییان با ما قراراداد دارد و انشالله در باشگاه میماند

شعرخوانی رئیس جمهور در مراسم قهرمان ایران به زبان آذری

ابوالفضل جلالی: بیماری مادربزرگم کیفیت بازی‌ام را پایین آورده بود

جلسه مهم درویش و کارتال پیش از بازی سپاهان

تارتار: بهترین تیم دوران مربیگری‌ام را دارم

عالمی: ان‌شاءالله مدیران با رامین صحبت خواهند کرد

برای آخرین بازی‌ها برای لیورپول؛ آرنولد برگشت!

پزشکیان: مراسم ورزشی امروز خیلی قابل قدردانی بود

نخستین عامل مرگ در دنیا و ایران اعلام شد

لزوم تحقیق و پژوهش در خصوص پیشگیری از آسیب‌ های اجتماعی دانش آموزان

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از حیاط دولت امروز با دولتمردان

توییت گروسی پس از دیدار با عراقچی: در حال حاضر دیپلماسی به شدت نیاز است

رویترز: گروسی برای حضور در جلسات مذاکرات ایران و آمریکا به رُم دعوت شد

اظهارات معاون وزیر خارجه درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

جزئیات نظر مخالفان و موافقان در جلسه مجمع تشخیص برای «پالرمو و CFT»