عصر قم

آخرين مطالب

پیش‌بینی رگبار و وزش باد در 30 استان کشور اقتصادی

پیش‌بینی رگبار و وزش باد در 30 استان کشور
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نسبت به رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت در بیش از 30 استان و کاهش دما در شمال غرب و غرب کشور خبر داد.
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد نسبت به کاهش محسوس دما طی شنبه و یکشنبه (23 و 24 فروردین‌ماه) در شمال غرب و غرب کشور و رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت هشدار داد. 
بر همین اساس فعالیت این سامانه بارشی از چهارشنبه (20 فروردین‌ماه) آغاز شده و تا یکشنبه (24 فروردین) ادامه خواهد داشت. طی این‌مدت رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد با احتمال بارش تگرگ رخ خواهد داد و روزهای شنبه و یکشنبه نیز دما در شمالِ غرب و غرب کشور کاهش محسوس خواهد داشت که احتمال سرمازدگی باغات را در پی دارد. 
بازار
این سامانه چهارشنبه (20 فروردین‌ ماه) در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، غرب زنجان، پنج‌شنبه (21 فروردین‌ماه) در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، مرکزی، همدان، خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، زنجان، قزوین، البرز، گلستان، تهران، قم، گیلان و مازندران پیش‌بینی شده است.
در ادامه فعالیت این سامانه جمعه (22 فروردین‌ماه) استان‌های گیلان، مازندران، تهران، البرز، قزوین، سمنان، یزد، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق و شمال خوزستان، لرستان، نیمه شمالی کرمان، نیمه غربی خراسان جنوبی، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی در معرض مخاطره خواهند بود و شنبه (23 فروردین‌ماه) نیز چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه شرقی لرستان، اصفهان، شمال فارس، نیمه شمالی بوشهر، یزد، شمال کرمان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، نیمه غربی خراسان جنوبی و جنوب مرکزی با رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد با احتمال بارش تگرگ مواجه خواهند بود. 
یک‌شنبه (24 فروردین‌ماه) نیز فعالیت این سامانه بارشی در شمال خراسان رضوی و دامنه و ارتفاعات استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری و جنوب اصفهان پیش‌بینی شده است. 
این مخاطره احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی را در پی دارد و سازمان هواشناسی احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم توقف در حاشیه و بستر مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، خودداری از برپا کردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه ها، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، عدم انجام محلول پاشی و سم پاشی مزارع و باغات را توصیه کرده است. 
هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیاندیشند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/716797/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله نورمفیدی: ما فاقد یک برنامه راهبردی برای کشاورزی هستیم

بررسی روند تکمیل پروژه‌های ورزشی در قم؛توقف در ایستگاه تختی

جزییات محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی ویژه مراسم روز ارتش در پایتخت

عارف: برای رانندگی صحیح به آموزش‌های فرهنگی مناسب نیاز است

کاهش نسبی دمای قم تا شنبه آینده

چادرملو به فکر یک امتیاز جنجالی در اراک!

گوهری با سرعت خودش را رساند!

اسکوچیچ: برای بردن ملوان هر چه را لازم باشد انجام می‌دهیم

ایمانعلی‌زاده: اندیمشک لیاقت مدال طلای المپیک را دارد

رئال مادرید در دوراهی؛ آنچلوتی یا تغییر بنیادی؟

وزیر خارجه انگلیس به رایزنی‌ میان مکرون، روبیو و یتکاف درباره ایران می‌پیوندد

آغاز مذاکره گروسی و اسلامی در تهران

جمعی از فرماندهان و کارکنان ارتش با آرمانهای امام تجدید میثاق کردند

دریادار سیاری: ارتش قدرت خود را از مردم می‌گیرد و فدای ملت است

روایت نیویورک تایمز از دست رد ترامپ به سینه نتانیاهو؛ از حمله به ایران حمایت نخواهیم کرد

مرور مهم‌ترین اخبار روز چهار‌شنبه 27 فروردین 1404 در قم

مشکلات مسیر قم – کاشان برطرف شود

سخن شیرین مولانا در مورد مرگ

تأکید بر روایت تطور دانش در حوزه علمیه قم برای نسل آینده

پیش‌بینی وزش باد شدید و بارش‌ پراکنده در نیمه شمالی و شرقی کشور

کشف مجسمه‌‌ای 7 هزار ساله شبیه به فرازمینی‌ها در کویت!

شاید داور روی بازی سپاهان و پرسپولیس اثر بگذارد

بازگشت سریع هالند؛ یک وایکینگ تسلیم نمی‌شود! ‏

تشکر رزاق از مهاجم استقلال!

انتقاد تند از رئال؛ نه مغز دارید، نه قلب، نه جرات

سفر معاون ورزش بانوان به آذربایجان غربی

تیم کاراته ایران راهی مصر شد

هراس در مادرید؛ امباپه جمعه تست می‌دهد

خرید سرنوشت‌ساز زمستان از جنس طلا!

آنچلوتی: آرسنال در هر دو بازی بهتر از ما بود

خشم رایس از هافبک آرسنال؛ این چی بود!

واقعیت پنهان قرص‌های لاغری؛ سوخت و ساز با چاشنی اعتیاد

ضرورت تنظیم اشتغال اتباع خارجی برای حفظ پویایی تولید در قم

بن‌ سلمان به ایران می‌آید

نجفی استوارنامه خود را تسلیم مدیر دفتر سازمان ملل در وین کرد

همایش «یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم» برگزار می‌شود

مرد سال آسیا به آغاز فصل جدید لیگ برتر می‌رسد

علت مرگ مهاجم مد نظر پرسپولیس مشخص شد

دندانی که در معرض خطر پوسیدگی بیشتری است

هدایای ویژه وزیر پزشکیان به سیدحسن خمینی

اظهارات معاون عراقچی در فروم سلیمانیه؛ از سوریه و جولانی تا حزب‌الله و خلع سلاح

شاعرانه/ تا نقش خیال دوست با ماست

قطعی برنامه‌ریزی شده برق در قم فردا 29 فروردین 1404

وزیر آموزش و پرورش: هرگز اهرم فشار در عزل و نصب‌ها را نپذیرفتم

وکیل تتلو: این خواننده شاکی خصوصی ندارد و حکم اعدام او برای «سب‏‌النبی» است

هوای تهران «پاک» شد

پیشرفت 90 درصدی پروژه‌های عمرانی شهرداری قم

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد مازندران

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس: طرف آمریکایی از تناقض‌گویی‌ پرهیز کند

گروسی با اسلامی دیدار کرد