عصر قم

آخرين مطالب

حضرتی: آمریکایی‌ها باید تعهد بدهند که بدقولی‌ها و بدعهدی‌های گذشته را کنار بگذارند اقتصادی

حضرتی: آمریکایی‌ها باید تعهد بدهند که بدقولی‌ها و بدعهدی‌های گذشته را کنار بگذارند
  بزرگنمايي:

عصر قم - پایگاه اطلاع رسانی دولت /رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: آمریکایی‌ها باید بدانند امکان تهدید کردن ایران وجود ندارد. باید تعهد و تضمین بدهند که بدقولی‌ها و بدعهدی‌های گذشته را کنار بگذارند، با تهدید، به یک راه‌حل نخواهیم رسید.
الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در نشست صمیمانه با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان هرمزگان که ظهر روز پنجشنبه در محل استانداری هرمزگان برگزار شد، با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: این‌ روزها یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با آن سروکار داریم و در تیتر خبرها هست، بحث مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکاست و بسیاری از خبرها در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... تحت‌الشعاع همین موضوع است.
وی با بیان اینکه این موضوع از دید ما مهم است، گفت: ما در این زمینه پاسخ دادیم که برای مذاکره خیلی جدی هستیم، طرف ما هم به نظر جدی است. ما روی مذاکره غیرمستقیم تاکید داریم تا ببینیم طرف مقابل ما چقدر جدی است و چقدر صادقانه وارد میدان می‌شود. ما موضوعاتی را برای دستورکار پیشنهاد دادیم.
حضرتی با تاکید بر اینکه ما بارها گفته‌ایم که دنبال ساخت بمب اتم نیستیم، تصریح کرد: بارها گفته‌ایم که طبق فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی دنبال بمب اتمی نیستیم.
بازار
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: در این زمینه ملاحظاتی وجود دارد و طرف ما باید ادبیاتش را تغییر دهد، اعلام کردیم که نباید با تهدید وارد مذاکره شوند، حتما باید ادبیات گذشته و ادبیات تهدید را کنار بگذارند، آمریکایی‌ها باید بدانند امکان تهدید کردن ایران وجود ندارد. باید تعهد و تضمین بدهند که بدقولی‌ها و بدعهدی‌های گذشته را کنار بگذارند، با تهدید، به یک راه‌حل نخواهیم رسید.
وی با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا در قبال ایران در طول تاریخ از جمله برخورد آمریکایی‌ها در سال 32 با دولت مرحوم مصدق، گروگان‌های لانه جاسوسی، برجام و ... گفت: در قضیه پولی که در کره جنوبی داشتیم، آن‌ها موافقت کردند که پول آزاد شود و به قطر بیاید اما نگذاشتند که یک سنت از آن برداشته شود. ده‌ها مورد مذاکره غیرمستقیم با آمریکایی‌ها داشتیم و قراردادها و تفاهم‌نامه‌هایی بود اما آن‌ها بدعهدی کردند، هیچ تعهدی را انجام ندادند، که اوج آن برجام بود؛ در برجام ما تعهدات خود را انجام دادیم اما آمریکایی‌ها بودند که از برجام خارج شدند. اگر قرار باشد مذاکرات به یک تفاهمنامه و نتیجه برسد و آن‌ها خارج شوند، کاری عبث است. باید حتما با توجه به سابقه بدشان تعهد بدهند.
حضرتی با بیان اینکه ما در این زمینه محکم هستیم ادامه داد: حالا هم اگر تهدید کنند تهدیدشان می‌کنیم و‌اگر بخواهند با ادبیات محترمانه صحبت کنند، محترمانه صحبت می‌کنیم، اگر بخواهند مذاکرات منتج به نتیجه شود ما جدی هستیم، ما منتظریم ببینیم طرف مقابل چگونه رفتار خود را تنظیم می‌کند، ما در این موضوع مثبت هستیم؛ ما به‌دنبال رفع تحریم‌های ظالمانه هستیم، دنبال دورکردن شر یک آتش‌افروزی جدید از سر منطقه هستیم. دنبال این هستیم که میدانی برای قراردادهای مهم اقتصادی باز کنیم. ایران 2هزار ‌میلیارد دلار پروژه اقتصادی برای سرمایه‌گذاری دنیا تعریف کرده و آقای دکتر پزشکیان یکی از محورهای مهم‌ فعالیت دولت خود را تشویق سرمایه‌گذاران، ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاران و رفع موانع برای سرمایه‌گذاران قرار داده است، رهبری بزرگوار هم امسال را سال سرمایه‌گذاری اعلام کرده و دولت هم این امر را در دستورکار جدی قرار داده است. تمام سرمایه‌گذاران خارجی از جمله آمریکا می‌توانند بیایند و فعالیت اقتصادی کنند. ما دنبال این هستیم که همانطور که رئیس‌جمهور هم گفتند سرمایه‌گذاران خارجی بیایند.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه ما به آمریکایی‌ها فرصت دوباره دادیم، اضافه کرد: در یک میدان نبرد سنگین پیچیده قرار داریم، توجه دادن ملت به بحث مذاکره، پشتیبانی از مذاکره‌کنندگان و ایجاد آرامش در دستورکار قرار دارد و نباید حاشیه‌سازی شود.در این شرایط هرگونه ایجاد حاشیه، مشغول کردن ذهن مردم و ایجاد نگرانی در مسیری که با آینده مرتبط است، خلاف منافع ملی است. ما بر معیارها و ملاک‌هایمان تاکید داریم.
وی در پایان گفت: عمان، محل مذاکرات، زمان آن شنبه، شکل آن غیرمستقیم و جزئیات آن مواردی بود که گفته شد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/717643/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله خاتمی:در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم

آیت الله خاتمی: دل به غیر از خدا در مذاکرات نبندیم

«پندهای مولوی»‌ در بازار کتاب

بخشی از کتاب/ مامان و معنای زندگی

برگزاری 18هزار محفل زندگی با آیه‌ها در قم؛شرکت 527 هزار نفر

امام جمعه قم: مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نباید کشور را شرطی کند

مرگ سالانه بیش از 40 هزار ایرانی به دلیل آلودگی هوا

خفت‌گیری از پیرزن در اسلامیه تهران؛ پرونده در دست پیگیری است

بهزیستی: 5500 نخبه دارای معلولیت داریم

مهاجم برزیلی در فولاد شهر خون به پا کرد!

بازگشت ستاره گران‌ قیمت الهلال پس از 48 روز

سکوت مطلق امباپه پس از هو شدن در برنابئو

سپاهان به یک‌ امتیاز هم قانع است

راهیابی وفایی به مرحله اصلی اسنوکر قهرمانی جهان 2025

هزینه‌های سنگین فصل فاجعه‌بار رئال

رونمایی از میلاد عبادی‌پور در لباس تیم جدید

فرصت ویژه برای بازیکن مغضوب پرسپولیسی‌ها!

فابرگاس: هزار بار گفته‌ام که مربی میلان نمی‌شوم

تاج و تخت استقلال پس از 10 سال نابود شد

بهارِ پوست؛ راه‌های ساده برای درخشش طبیعی

عراقچی درباره پیام کتبی رهبری به پوتین: ایران، روسیه را شریک اصلی و راهبردی خود می‌داند

وزیر اطلاعات: ما نباید داستان مذاکره را هیجانی کنیم

وزیر خارجه آمریکا خواستار فعال‌شدن «مکانیزم ماشه» علیه ایران شد

آیت‌الله مکارم‌شیرازی خواستار کاهش مدت زمان سفر حج شد

پیام آیت‌الله سعیدی به مناسبت روز ارتش

به یادِ یار و دیار آن چنان بِگِریَم زار

مراسم بزرگداشت حجت الاسلام والمسلمین جاویدی در قم برگزار شد

خبر خوش برای رانندگان؛ راه‌اندازی صندوق بیمه رانندگان در انتظار تصویب

آیت‌الله مکارم شیرازی: هزینه‌های بالای حج مردم را از این سفر محروم می‌کند

فلیک جشن قهرمانی مقابل رئال را ممنوع کرد!

پاشو من چند سالی باهات حرف دارم! قسمت بیست‌ و نهم فان 360 با ابوطالب

علاقه ملکه تپانچه به ادامه ورزش قهرمانی

خروج اجباری 2 بازیکن من‌یونایتد از اولدترافورد

اعلام لیست تیم ملی جودو برای اعزام به مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا

20 هزار بلیت فروش‌ رفته برای پرسپولیس - سپاهان

علی شجاعی خطاب به حامد لک پس از سیو دو پنالتی: لعنتی تو دیگه کی هستی!

ویدئویی از کاروان حفاظت بن‌سلمان، فرزند پادشاه سعودی در تهران

عراقچی در دیدرا با لاوروف: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه به این اندازه مستحکم نبوده است

روایتی دیگر از دیدار وزیر دفاع عربستان با رهبر انقلاب

آیت‌الله عبادی: نیرو‌های مسلح از مردم و ارزش‌ها حراست می‌کنند

شب و روز من و توی سفری تا نیاید سوار، برعکس است

استاندار خوزستان: برای از بین رفتن ریزگردها باید برخی سدها تخریب شوند

مجوز استخدام 750 نفر در وزارت کار اخذ شد

تصادف دنا و پراید، 2 سکه دوره هخامنشی را لو داد

دزدی موتور در روز روشن!

استوری جالب شمس‌آذر برای اهواز

داستان سریالی فحاشی به بیرانوند

شانس بارسا برای فتح سه‌گانه از دید داوید ویا

فولاد امشب منتظر شکست پرسپولیس است

والورده: یونایتد تیمی در سطح لیگ اروپا نیست