عصر قم

آخرين مطالب

جریمه‌های رانندگی از 20 فروردین به نرخ عادی بازگشت اقتصادی

جریمه‌های رانندگی از 20 فروردین به نرخ عادی بازگشت
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایلنا / رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: با پایان طرح نوروزی 1404، جریمه‌های رانندگی از 20 فروردین به نرخ عادی بازگشت.
سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا، ضمن اشاره به تخلفات گسترده رانندگان در این دوره، تأکید کرد: بررسی آمارهای ثبت‌شده نشان می‌دهد طی 21 روز اجرای طرح نوروزی، مجموعاً 17.792، 285 تخلف رانندگی در جاده‌های کشور ثبت شده است؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایشی معادل 5.838، 162 تخلفات را نشان می‌دهد. این آمار زنگ خطری برای لزوم فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه رانندگی ایمن است. 
سردار حسینی در ادامه افزود: با وجود هشدارهای متعدد و اطلاع‌رسانی مداوم در طول اجرای طرح نوروزی، همچنان تخلفات گسترده‌ای از سوی رانندگان مشاهده شد. از 13 فروردین تا 16 فروردین (3روز)، حدود 6.791 گواهینامه به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز به مدت سه ماه توقیف شد. این طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و در مواردی که راننده‌ای 2 تخلف همزمان انجام دهد، علاوه بر اعمال قانون و ثبت نمره منفی در گواهینامه، خودروی وی نیز به مدت 72 ساعت توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شود. 
این مقام ارشد انتظامی در ادامه در خصوص جزئیات جرائم رخ داده در جاده‌های کشور توضیح داد: در جاده‌های درون‌شهری، مجموعاً 6.821، 567 تخلف ثبت شده است. از این تعداد، 1.717، 163 تخلف به صورت الصاقی، 762.255 تخلف به صورت تسلیمی، 2.597، 123 تخلف به صورت دوبرگی، 26.464 تخلف به صورت نامحسوس و 1.718، 562 تخلف توسط دوربین‌ها ثبت شده است. این ارقام نشان می‌دهد که نظارت پلیس در معابر درون شهری کشور بهبود یافته است. 
همچنین در جاده‌های برون‌شهری نیز 10.970، 718 تخلف ثبت شده است که شامل 217.718 جریمه الصاقی، 1.353، 651 جریمه تسلیمی، 2.211، 713 جریمه دوبرگی، 13.372 جریمه نامحسوس و 7.170، 264 تخلف ثبت شده توسط دوربین‌ها بوده است. تجهیز و نوسازی دوربین‌های جاده‌ای، تأثیر قابل توجهی در ثبت تخلفات رانندگان داشته است. 
بازار
سردار حسینی همچنین به بیشترین تخلفات رانندگان در نوروز امسال اشاره کرد و گفت: تجاوز از سرعت مجاز تا 10 کیلومتر با 9.185، 538 نفر، بیشترین آمار تخلفات را به خود اختصاص داده است. 
سایر تخلفات شامل تجاوز از سرعت مجاز بین 10 تا 20 کیلومتر با 1.289، 617 تخلف، تجاوز از سرعت مجاز بیش از 20 تا 30 کیلومتر با 301.839 تخلف، عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط راننده یا سرنشین با 1.176، 875 تخلف، توقف منجر به سد معبر با 549.747 تخلف، توقف دوبله با 491.895 تخلف، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی با 419.779 تخلف، نداشتن معاینه فنی با 348.174 تخلف، توقف در محل ممنوع با 336.563 تخلف، شیشه دودی وعدم دید کافی با 289.157 تخلف، نقص فنی در چراغ‌ها یا ترمز با 287.958 تخلف، عدم توجه به ایست پلیس با 268.273 تخلف، سبقت غیرمجاز در دوراهی‌ها با 245.576 تخلف، عبور از محل ممنوع با 244.866 تخلف وعدم استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسواران با 241.553 تخلف در جاده‌های کشور در طرح 20 روزه طرافیکی نوروز 1404 ثبت شده است. 
رئیس پلیس راهور فراجا در پایان تأکید کرد: هدف اصلی پلیس راهور از اجرای طرح‌های ترافیکی، کاهش تصادفات و افزایش ایمنی جاده‌ها است. با وجود دستاوردهای مثبت این طرح، همچنان نیاز به همکاری بیشتر رانندگان و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی وجود دارد تا بتوان از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کرد. 

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/718441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین واکنش ترامپ به مذاکرات شنبه: گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود

مقام دولت: عراقچی نماینده نظام در مذاکرات بود

خلاصه بازی یوونتوس 2 - لچه 1

پیولی: هواداران النصر رویای قهرمانی آسیا را می‌بینند

آمار عجیب گلزن صدرنشین در مسیر صعود

آیت‌الله شعبانی: طلاب امانت‌های امام زمان(عج) نزد اساتید هستند

تاثیرگذاری نوراللهی در گل الوحده مقابل الوصل

مولر: رفتنم به دورتموند یک شوخی است

مراسم سالگرد 3 شهید هوافضای سپاه قم برگزار شد

اعلام برنامه خاموشی قم در روز یکشنبه

عصبانیت مدیر بایرن؛ به خاطر اشتباه کیم گل خوردیم!

گل اول بارسلونا به لگانس توسط خورخه سائنس

برخورد با دور دور‌های شبانه در قم؛ 22 دستگاه خودرو توقیف شد

همکاری‌های علمی و فرهنگی پلیس و دانشگاه قم گسترش می‌یابد

گل اول النصر به الریاض توسط رونالدو

سوپر گل رونالدو؛ دبل کریستیانو رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الریاض

گل دوم یوونتوس توسط کنان ییلدیز در دقیقه 34

کمپانی: اگر هوادار بودم بلیت این بازی را می‌خریدم!

سقوط تیم جنجالی قطعی شد!

تراکتور: صدرنشین، بهترین حمله و کمترین گل خورده!

از ریاض تا النصر؛ Siuuuuuuuuu!

استقبال کویت و قطر از مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط

خبر مدیرمسئول کیهان از جزئیات مذاکرۀ عمان

ادعای وال استریت ژورنال از محتوای مذاکرات امروز ایران و آمریکا

شعری از آزاد کاعباسی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

دستگیری دلال ارزی غیر مجاز در قم

7 هزار فرهنگی استان قم به نیابت از شهدا حامی ایتام هستند

تشرف رهبر انقلاب به قم و جمکران

تیراندازی در مراسم عروسی باز هم قربانی گرفت

کشف 75 اثر تاریخی؛ 208 نفر دستگیر شدند

فوت عابر پیاده بر اثر برخورد با خودروی سواری

هوشمندسازی بازرسی دفاتر اسناد رسمی آغاز شد

نجات خانواده 4 نفره از حادثه حریق منزل مسکونی

کشف 118 کیلوگرم حشیش؛ سه قاچاقچی دستگیر شدند

پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد

سرما به کشور باز می‌گردد

گل دوم دورتموند توسط والدمار آنتون

گل اول برنتفورد توسط ویزا در دقیقه 74

کاش این گل دورتموند یک ضرب زودتر زده می‌شد!‏

صادقی با نساجی قرارداد بست

گل اول هیرنفین به اسپارتا در دقیقه 4+90 از روی نقطه پنالتی توسط علیرضا جهانبخش

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - دورتموند 2

گل اول یوونتوس توسط کوپماینرز در دقیقه 2

استقلال خوزستان 2 میلیارد تومان جریمه شد

خلاصه بازی آرسنال 1 - برنتفورد 1

منچستریونایتد جود بلینگام بعدی را می‌خواهد!

تاثیر مغزدانه‌ها برای بدن

چگونه به میکروب معده مبتلا می شویم؟