عصر قم

آخرين مطالب

جیمی کاراگر: تاتنهام به سندروم تن‌هاخ دچار شده است! ورزشی

جیمی کاراگر: تاتنهام به سندروم تن‌هاخ دچار شده است!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /جیمی کاراگر معتقد است که فصل تاتنهام تحت هدایت آنگه پستکوگلو، شباهت‌هایی با آخرین فصل کامل اریک تن‌هاخ در منچستریونایتد دارد.
این اسطوره باشگاه لیورپول از سرمربی استرالیایی و تیمش به‌خاطر صعود به نیمه‌نهایی لیگ اروپا با پیروزی 1-0 مقابل آینتراخت فرانکفورت در آلمان، تمجید کرد.
شکست در این بازی با توجه به عملکرد ضعیف تیم در رقابت‌های داخلی و درگیری‌های اخیر پوستکوگلو با هواداران، تقریباً به‌طور قطع به دوران نزدیک به دوساله سرمربی سابق سلتیک در شمال لندن پایان می‌داد.
اکنون اسپرز در نیمه‌نهایی با تیم نروژی بودو گلیمت روبه‌رو می‌شود و در این تقابل، مدعی صعود به فینال است؛ جایی که ممکن است با منچستریونایتد بحران‌زده که با بازگشتی عجیب لیون را شکست داد، روبه‌رو شوند.
در همین زمان در سال گذشته، منچستریونایتد نیز درگیر فصلی ضعیف در لیگ بود که فشارها بر تن‌هاخ را افزایش داده بود. موقعیت تن‌هاخ با پیشروی در جام حذفی حفظ شد و پس از پیروزی چشمگیر 2-1 برابر منچسترسیتی در فینال ومبلی، قرارداد جدیدی امضا کرد و دوباره به‌عنوان سرمربی تثبیت شد؛ هرچند تیم در همان فصل، کمترین امتیاز تاریخش در لیگ برتر را کسب کرد.

عصر قم


اما سه ماه پس از آغاز فصل جدید، با ادامه‌ نتایج ضعیف، سرانجام تن‌هاخ اخراج شد. کاراگر هشدار داد که سرنوشت مشابهی ممکن است در انتظار پوستکوگلو و تاتنهام باشد و دنیل لوی، مالک باشگاه، باید تصمیمی سرنوشت‌ساز اتخاذ کند.
او گفت: «هیئت مدیره منچستریونایتد تصمیمی احساسی گرفتند، نه منطقی و به‌درستی مورد انتقاد قرار گرفتند. تمام شواهد نشان می‌داد که روند نزولی طی هشت ماه گذشته ادامه خواهد یافت. اگر پوستکوگلو قهرمان لیگ اروپا شود، لوی نیز باید بین منطق و احساسات یکی را انتخاب کند. دلایل برای حفظ پوستکوگلو قوی‌تر خواهد بود، چون برخلاف یونایتد، تاتنهام سابقه‌ی درخشانی در کسب عناوین بزرگ ندارد. در چنین شرایطی، نحوه‌ی پیروزی هم می‌تواند حمایت هواداران را بازگرداند، همان‌گونه که برای تن‌هاخ نباید چنین اتفاقی می‌افتاد، حتی با آن برد سخت مقابل سیتی. دلیل اینکه پوستکوگلو تا اینجای فصل دوام آورده، این است که فوتبال تهاجمی‌اش با سنت تاتنهام هم‌خوانی دارد. وقتی در ابتدای کارش همه‌چیز به‌ خوبی پیش می‌رفت، هواداران عاشق سبک بازی تیم شده بودند. به‌نظرم درحال حاضر در تاتنهام درگیر سندروم تن‌هاخ شده‌اند‌»
بازار



پس از اینکه پنالتی دومینیک سولانکه پیروزی ارزشمندی را برای تاتنهام در اروپا رقم زد، پستکوگلو در واکنش به منتقدانش، پاسخ محکمی داد.
او گفت: «من همان مربی دیروز هستم. اگر کسی فکر می‌کند برد ما باعث شده مربی بهتری شوم، یا اگر دیروز کسی فکر می‌کرد که من کارم را خوب انجام نمی‌دهم، باید الان هم همان نظر را داشته باشد. مهم نیست، برایم اهمیتی ندارد و تاثیری در کارم نمی‌گذارد. برای من، همیشه رختکن مهم‌تر است. آیا بازیکنان به من باور دارند؟ آیا کادر فنی باور دارند؟ این خیلی مهم‌تر از آن چیزی است که بقیه ممکن است درباره من فکر کنند. پس، برای خیلی از شما متأسفم، باید مدتی دیگر هم با من کنار بیایید. حالا ببینیم چه می‌شود.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/721971/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقلال محبوب‌ترین مهاجم تاریخش را می‌خواهد

چینی: استقلال آماده خروج از بحران است

کونته: معجزه شد، می‌توانیم قهرمان شویم!

رودیگر شایسته دعوت به تیم ملی آلمان نیست!

چهار بازیکن جدید در پرسپولیس!

برگزاری گردهمایی معاونان امر به معروف و نهی از منکر کشور در قم

آیت الله سبحانی وقوع حادثه بندرعباس را تسلیت گفت

رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک: قرآن منسوب به امام رضا (ع) در دهه‌کرامت رونمایی می‌شود

نشست خبری رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک

پوستکوگلو: کار را برای لیورپول سخت کردیم!

تودور: بهانه نمی‌آوریم، یووه برای سهمیه می‌جنگد!

دربی ایرانی‌ها در امارات گلزن داشت؛ عزت و آزمون!

طلسم غیبت طولانی کاپیتان گل‌گهر شکست

گفتگوی پزشکیان با شبکه تلویزیونی جمهوری آذربایجان؛ از روابط سیاسی تا کریدور زنگزور

رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر

انصارالله حادثه بندرعباس را تسلیت گفت

ای با همه کس به صلح و با ما به خلاف

«عشق، زن، خاورمیانه» روانه بازار کتاب شد

وزیر کشور: علت اولیۀ شروع آتش‌سوزیِ بندر شهید رجایی هنوز مشخص نیست

گزارش صداوسیما از دستگیری اراذل و اوباش سابقه دار

زبان معیار امشب، باز هم فراموشی زبان فارسی در گفتار مسئولین

افزایش تعداد مصدومان در پی طوفان تهران؛ یک نفر فوت کرد

پرداخت بیمه بیکاری و مستمری به کارگران و خانواده‌های متوفیان حادثه بندرعباس

قاتل نوجوان 16 ساله در کمتر از 48 ساعت دستگیر شد

ادعایی در مورد محموله منفجر شده در بندر شهید رجایی

دوری عجیب سردار آزمون از جدال حساس

یووه 2-0 مونزا؛ برد سخت بیانکونری در راه کسب سهمیه!

اشلوت: 2 قهرمانی در 5 سال مبارک لیورپولی‌ها

نوجوان پیروز در جنگ سرطان بمب روحیه پرسپولیس

صلاح: می‌خواهم در لیگ برتر رکوردشکنی کنم!

حمله تند اکیپ به رئال؛ مثل یک کودک لوس هستید!

کاپیتان در تمرین خیبر آفتابی شد

انجام این 6 کار در جوانی، از حافظه‌تان در سالمندی مراقبت می‌کند

بیماری آسم چه علائمی دارد؟

جلیلی: کسانی که 10 سال پیش منکر وجود مکانیسم ماشه بودند، امروز «کاسه‌ی چه‌کنم» به دست گرفته‌اند!

اهدای خون توسط عارف، عراقچی و اعضای کابینه دولت

سفیر ایران در روسیه: مسکو سه فروند هواپیما ویژه مهار آتش همراه با نیروهای امدادی به بندر شهید رجایی اعزام کرد

پیام تسلیت خانواده شهید حاج‌قاسم سلیمانی در پی حادثه بندر شهید رجایی

عراقچی، گروسی را در جریان مذاکرات قرار داد

نتانیاهو دوباره علیه قدرت هسته‌ای ایران یاوه‌گویی کرد

سالیوان: توافق احتمالی بین ایران و آمریکا با توافق 2015 تفاوتی ندارد

گفتگوی پزشکیان با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان

پیام تسلیت آیت الله نوری همدانی در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی

بخشی از کتاب/ عشق فقط احساس نیست

«از سرزمین بی‌پرنده تا قلعه» منتشر شد

حمل و نقل عمومی قم در روز دختر رایگان می‌شود

آخرین وضعیت مجروحان انفجار بندر شهید رجا‌یی اعلام شد

آب‌پاشی بالگرد هلال احمر برای مهار آتش در بندر شهید رجایی

کمیته بررسی علت حادثه بندر شهید رجایی تشکیل شد

آخرین وضعیت اطفای حریق بندر شهید رجایی از زبان رئیس سازمان مدیریت بحران