واکنش کاظمیان به خبر توافقش با پرسپولیس
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - تسنیم /مهاجم تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: درباره فصل آینده هنوز چیزی مشخص نیست، اما قطعاً بهترین تصمیم ممکن را خواهم گرفت.
امین کاظمیان درباره نتایج ضعیف تیمش در چند بازی اخیر و اینکه آنها در پنج بازی فقط دو امتیاز گرفتهاند، گفت: ما در این چند هفته با تیمهای پرقدرتی مثل تراکتور، سپاهان و فولاد بازی کردیم. در بازی با تراکتور موقعیتی به حریف ندادیم و آنها را اذیت کردیم و در بازی با فولاد هم گل اتفاقی خوردیم. فوتبال همین است و قرار نیست یک تیم همیشه و در همه بازیها نتایج خوبی بگیرد.
مهاجم تیم فوتبال آلومینیوم اراک در ادامه افزود: ما تا الان با توجه به بضاعتی که داشتیم، نتایج خوبی گرفتیم و تمام هدفمان این است که در سه بازی پایانی هم بهترین عملکرد را داشته باشیم و در پایان یک جایگاه خوب را به دست بیاوریم.
وی که در جدول برترین گلزنان لیگ برتر با 9 گل زده در رده دوم قرارداد دارد، در پاسخ به این پرسش که چقدر احتمال میدهد آقای گل لیگ شود، گفت: من زیاد به این موضوع فکر نمیکنم و بیشتر دنبال این هستم که تیمم نتیجه بگیرد. شرایط من با مهاجمان دیگر متفاوت است. وقتی شما در تیمی بازی میکنید که مدعی قهرمانی است طبیعی است که شانس بیشتری برای قرار گرفتن در موقعیت گل داشته باشید، با این حال تلاش میکنم تا در سه بازی پایانی هم بهترین عملکرد را داشته باشم و به تیمم کمک کنم.
کاظمیان در مورد وضعیتش برای فصل بعد و اینکه میگویند با پرسپولیس به توافق رسیده است، تصریح کرد: من برای فصل بعد هم با باشگاه آلومینیوم قرارداد دارم و هنوز هیچ چیز مشخص نیست. پرسپولیس و استقلال تیمهای بزرگی هستند، ولی من دوست ندارم از حالا در مورد فصل بعد صحبت کنم. قطعاً در پایان فصل بهترین تصمیم را خواهم گرفت.
-
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳:۳۵
-
۳ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/722960/