عصر قم

آخرين مطالب

اجرای 35 پروژه توسعه و بهسازی بوستان‌ها در منطقه 5 شهرداری قم اقتصادی

اجرای 35 پروژه توسعه و بهسازی بوستان‌ها در منطقه 5 شهرداری قم
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیر منطقه 5 شهرداری قم گفت: در راستای ارتقاء کیفیت زندگی شهری و رضایت شهروندان، اجرای 35 پروژه توسعه، بازسازی و بهسازی بوستان‌های سطح منطقه در دستور کار قرار گرفت و با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، سرانه فضای سبز منطقه با رشد یک‌متری به حدود شش مترمربع برای هر نفر رسید.
علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم از اجرای 35 پروژه عمرانی در حوزه توسعه و بهسازی فضای سبز منطقه در سال 1403 خبر داد و اظهار کرد: با اجرای این پروژه‌ها سرانه فضای سبز منطقه پنج به حدود 6 مترمربع برای هر شهروند رسیده که نسبت به سال گذشته رشد یک‌متری داشته است.
وی با اشاره به قدمت بالای بوستان‌های منطقه افزود: در سال گذشته 450 میلیارد ریال برای احداث، نوسازی و ایمن‌سازی بوستان‌ها هزینه شد و تلاش کردیم با بهسازی فضای سبز موجود، نیازهای رفاهی و ایمنی شهروندان را پاسخ دهیم.
مدیر منطقه 5 شهرداری قم گفت: منطقه پنج دارای 133 بوستان است که 80 درصد از فضای سبز آن از طریق چهار حلقه چاه و شبکه آب خام آبیاری می‌شود و با بهره‌برداری کامل از این ظرفیت، آبرسانی با تانکر به صفر رسیده است.
رحیمی ادامه داد: عملیات جداسازی شبکه آبیاری فضای سبز از آب شرب و تبدیل آن به سیستم تحت فشار در حال اجراست.
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای رفاه زائران و مسافران مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: سال گذشته 12 هزار مترمربع از اراضی اطراف بوستان نیایش تملک و زیرساخت‌های خدماتی از جمله احداث 100 چشمه سرویس بهداشتی فراهم شد.
مدیر منطقه 5 شهرداری قم با اشاره به دیگر پروژه‌های شاخص منطقه عنوان کرد: احداث بوستان جنگلی امام حسن عسکری (ع) به مساحت 20 هزار مترمربع در جنب پل بقیع، بهسازی و نوسازی مبلمان و روشنایی 33 بوستان، تملک اراضی اطراف تعویض پلاک تا بزرگراه امیرکبیر برای احداث کمربند سبز، و احیای باغات و فضای سبز در حریم ریل و کمربندی امام علی (ع) از جمله اقدامات مهم منطقه در سال گذشته بوده است.
رحیمی از تملک چهار باغ بزرگ در سال 1403 و اجرای برنامه‌های گسترده‌ای در راستای حفاظت و تبدیل آن‌ها به بوستان‌های محله‌ای خبر داد و گفت: حفظ باغات از اولویت‌های مهم شهرداری قم است و در همین راستا، اصلاح خاک و بهبود فضای سبز در بلوار پیامبر اعظم (ص) در طول 20 کیلومتر نیز انجام شده است.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 100 نفر در نگهداری فضای سبز منطقه خاطرنشان کرد: برای نگهداری و ارتقای سطح فضای سبز منطقه، بیش از 10 میلیارد ریال هزینه شده و استفاده حداکثری از ظرفیت پیمانکاران متخصص در دستور کار قرار دارد.
کد خبر 859934

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/723976/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عزاداری دانش آموزان قمی به‌مناسبت شهادت امام صادق(ع)

درخشش و ارتقای 34 پله‌ای جایگاه دانشگاه آیت الله بروجردی در میان دانشگاه‌های کشور

شاعرانه/ آن‌که او را پادشاه خویش می‌دانم تویی

سعدی شعرهایش را برای مناجات خوانی خداوند نوشته است؟

نمایشگاه نیمه کاره فرش قم در آستانه واگذاری؛چشم انتظاری 20 هزار بافنده

خودکفایی شهرداری قم در تولید برق مصرفی ساختمان‌های اداری

چرا احداث نمایشگاه فرش قم ضروری است؟

سفر 100 طلبه هرمزگانی به قم برای شرکت در دوره میثاق طلبگی

گفت‌وگوی فارس با عامل تجاوز به کودکان؛ با قرص خواب‌آور بیهوش می‌کردم

تشییع شهدای تازه‌ تفحص شده بر شانه خادمان امام رضا(علیه‌السلام)

پزشکیان: نگاه و رفتار جدید را باید به مدارس منتقل کنیم

ابقای رئیس هیئت تیراندازی با کمان قم

انتصاب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی

اسدبیگی و زخم کاری به پرسپولیس برابر تراکتور

اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی فوتسال جوانان ایران

تقوی و داورزنی در اجلاس سالیانه کاوا

لغو جریمه 51 میلیونی مربی هوادار در کمیته استیناف

امیدواری فولاد هرمزگان به صعود با مهاجم پیشین استقلال

کنترل توپ فوق‌العاده پدری در بازی دیشب بارسلونا و مایورکا

واکنش فدراسیون کشتی به پیدا شدن جام در عتیقه‌فروشی

یک چشم رنگی، خشن‌ترین بازیکن لیگ ایران شد

ظهور یک پدیده دروازه‌بانی در بارسلونا

آنتونی: در یونایتد اوضاع خیلی بد بود

واکنش باشگاه پرسپولیس به شایعه بازگشت کارتال به فنرباغچه

تاثیر صبحانه بر کاهش وزن، واقعیت یا افسانه؟

چرا رگ قلب گرفته می‌شود؟

مرعشی: پزشکیان می‌تواند فرمولی برای وفاق بین کسانی که رای ندادند با کسانی که به او یا جلیلی رای دادند پیدا کند؟

بازداشت روزنامه‌نگار ایرانی-فرانسوی در پاریس؛ خبرنگار صداوسیما توضیح داد

فعال اصلاح‌طلب: نظام از تندروها عبور کرده و دیگر با آنان بازنمی‌گردد

اظهارات سعید جلیلی درخصوص گزارشات مهمل

اظهارنظر سفیر ایران در بیروت درباره خلع سلاح حزب‌الله لبنان

زیدآبادی: کثرت خطوط قرمز هم افتخار دارد؟

رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم: نگذاشتند توافق شود تا روحانی ناموفق باشد!

فعال اصلاح‌طلب: نمیدانم چقدر می‌توانند گروه‌های تندرو را کنار نگه دارند

تسنیم: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا هم غیرمستقیم است

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای برای تقویت روابط ادیان الهی داشت

آیت الله صدوقی مازندرانی: تبلیغ حجاب برای بانوان اهمیت ویژه‌ای دارد

آیت الله رشاد: نماز عنصر اصلی در سلامت معنوی انسان و جامعه است

شعری زیبا از استاد کاکاوند

اجرای 35 پروژه توسعه و بهسازی بوستان‌ها در منطقه 5 شهرداری قم

نمایشگاه فرش قم 14 سال در بلاتکلیفی است

توقف نمایشگاه دائمی فرش قم در ایستگاه تامین اعتبار

تراکم بالای دانش‌آموزان در برخی مناطق قم

ورزشگاه پردیسان قم چشم‌انتظار بودجه پس از 16 سال

مرکز پژوهش‌های مجلس: 63 درصد از مردم نسبت به آینده ایران امیدوار هستند

آتش‌سوزی جنگلی در «نیوجرسی» آمریکا؛ دستور تخلیه صادر شد

انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد

محاکمه دختر جوان به اتهام مرگ آتشین نامزدش

اولین عکس متجاوز به کودکان در لباس جعلی شهرداری

وقتی نمی‌گذارند هوادار ایرلندی پرسپولیس در تهران دست به جیب شود!