عصر قم

آخرين مطالب

تشکلهای ایثارگری سفیران صلح و بستر ساز توسعه پایدار در کشور هستند اقتصادی

تشکلهای ایثارگری سفیران صلح و بستر ساز توسعه پایدار در کشور هستند
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرکل دانش پژوهان و تشکلهای ایثارگری در همایش تشکل خانه سرباز صلح ایران گفت: تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور سفیران صلح، اهرم گسترش تعاملات و ارتباطات در عرصه ملی و بین‌المللی و بستر ساز توسعه پایدار در کشور هستند.

به گزارش «ایثار»، دکتر رحیم نریمانی در این همایش ضمن تقدیر و تشکر از تشکل خانه سرباز صلح ایران تصریح کرد: در شرایط کنونی رسالت و ماموریت اصلی تشکل‌های شاهد و ایثارگری کشور تقویت وحدت و وفاق ملی است تا با یکپارچگی و انسجام ملی مولفه‌های اقتدار و قدرت بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی گسترش یابد.
وی کارکرد اصلی سازمان‌های مردم نهاد را اقناع‌سازی، اعتمادسازی و شبکه سازی برشمرد و افزود: جامعه مدنی بر ساخته از حضور، نقش آفرینی و مشارکت تشکل‌ها عامل پایداری و پیشران توسعه یافتگی ایران اسلامی است و بنیاد برای حضور حداکثری و چند صدایی تشکل‌های شاهد و ایثارگر برنامه‌ریزی کرده است.
دکتر نریمانی حضور موثر تشکل‌های ایثارگری در عرصه بین‌المللی را در تقویت دیپلماسی ایثار متذکر شد و خاطرنشان کرد: گسترش سطح ارتباطات تشکل‌های ایثارگری با سازمان‌های مردم نهاد بین‌المللی می‌تواند به دیپلماسی کشور کمک نماید تا قدرت چانه‌زنی در عرصه بین‌المللی ارتقاء یابد.
مدیر کل دانش پژوهان و تشکل‌های ایثارگری واژه صلح را مقدس و متعالی برشمرد و گفت: صلح لازمه شکل‌گیری زندگی اجتماعی بشریت است و یکی از ابزارهای تقویت صلح در عرصه ملی و بین‌المللی رفتارهای ایثارگرانه است که بشر در طول تاریخ به هر میزان از رفتارهای انسانی، نوع دوستی و ارزشی دور شده به همان میزان ضرر کرده و فاجعه‌ای بزرگ ضد بشری اتفاق افتاده است.
وی کار کرد تشکل‌های ایثارگری را در صیانت از صلح، حفظ تعادل و هارمونی دانست و افزود: تعادل قدرت‌ها، نقش‌ها و کارکردها موجب ثبات در صلح ملی و جهانی می‌شود و اگر توازن به هم بخورد صلح در هر سطحی دچار خدشه و بی ثباتی می‌شود لذا از این جهت است که امروز برای تداوم صلح در هر ابعادی بایستی نظام جمهوری اسلامی قدرت بازدارندگی و دفاعی را تقویت نماید.
دکتر نریمانی نظام جمهوری اسلامی را در عرصه منطقه ای و بین‌المللی عامل ثبات و حفظ توازن و تعادل قدرت های منطقه‌ای و غیرمنطقه‌ای برشمرد و افزود: اگر این عامل ثبات دچار خدشه شود صلح منطقه و جهان نیز به همان میزان ضرر خواهد دید.
وی نظم نوین جهانی واقعی را بعد از ایفای نقش موثر شهید سردار سلیمانی بر شمرد و تصریح کرد: اگر گروهای تروریستی در سوریه و عراق به قدرت می رسیدند دیگر امنیت جهانی و نظم نوین بر ساخته غرب از تعادل خارج می‌شد و مدافعان حقوق بشر و قدرت در جهان بیشترین خسارت را می‌دیدند و سردار دلها در حقیقت ناجی بشریت امروز در مقابل تروریسم بر ساخته غرب شد که فاجعه و عمق ددمنش و خوی وحشی‌گری آنها را همه دیدند.
مدیرکل دانش پژوهان و تشکل‌های ایثارگری در پایان از اولویت فعالیت‌های بین المللی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزاری همایش بین‌المللی جانبازان شیمیایی اعلام کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/724041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم معرفی شد

تجدید بیعت کارگران با امام راحل

آیت الله محمدی لائینی: چشم مستضعفان جهان به انقلاب اسلامی است

آیت‌الله مکارم شیرازی: کار فرهنگی در مسجد از وقوع جرم پیشگیری می‌کند

شعری از علیرضا رجبعلیزاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

توضیحات جالب در مورد سعدی

معرفی کتاب صادقانه

کمبود نیروی کار ماهرچالش جدی در استان قم است

وضعیت تورم در قم چگونه است؟

هشدار فرمانده یگان حفاظت شهرداری به شهروندان؛ از دستفروشان مترو خرید نکنید

باز هم زورگیری از دانشجویان، اینبار دانشگاه خواجه نصیر!

خیابان‌های استانبول قفل شد

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا منصوب شد

آزمایش موفقیت‌آمیز ارسال پهپادی کالا به قله اورست

افزایش مهلت معرفی مشمولان فارغ التحصیل به نظام وظیفه

قایدی و قدوس مقابل قهرمان، شهریار نیست!

محرمی بدون کاناوارو منتظر بازی

بازیکن مصدوم در اردوی حریف استقلال

آیا همیلتون از فرمول یک خداحافظی می‌کند؟

وضعیت مغانلو در امارات پیچیده شد!

فابرگاس در کومو می‌ماند

بارسلونا قرارداد فلیک را تمدید می‌کند

واکنش موسیمانه به شکایت از استقلال؛ جای نگرانی نیست

گل قائد به آبی‌ها مثل فولاد نشد

دنیامالی: آماده میزبانی از تیم‌های ورزشی عراق هستیم

کیش می تواند نمونه موفق شهر هوشمند در کشور باشد

استعدادیابی از اولویت‌های ورزش استان قم

الگوی غذایی مناسب برای درمان کبد چرب

مواد غذایی مفید و مضر برای کبد

معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد

حمله ثابتی به گزینه احتمالی وزارت اقتصاد

گروسی: ایران اکنون سلاح هسته‌ای ندارد اما فعالیت‌هایی انجام داده که مرتبط با تولید بمب اتم بوده است!

عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند

سرپرست «مدیریت حقوقی و امور قراردادها» بیمه دی منصوب شد

مدیر پروژه بیمه هوشمند بیمه دی منصوب شد

انتصاب «سرپرست مدیریت بیمه‌های زندگی» بیمه دی

تشریح برنامه های عقیدتی سپاه قم

آیت‌الله مروی: سینما ابزاری مؤثر برای ترویج ارزش‌های اخلاقی است

حجت الاسلام نوری: «آیت الله مهمان نواز» نقش بی بدیلی در خیزش‌های مردم علیه رژیم شاهنشاهی داشت

دیدار اعضای کمیته بین الملل اساتید سطوح عالی حوزه با آیت الله حسینی بوشهری

برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع) در حوزه علمیه آیت الله بهاری

مقایسه دعای کمیل با شعر سعدی

افزایش سامانه‌های ثبت سرعت در قم

افزایش دما و وقوع ناپایداری‌های جوی پایان هفته در استان قم

مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در 25 بقعه متبرکه قم برگزار می‌شود

برگزاری سوگواره امام صادق در 25 بقعه متبرکه استان قم

رشته تیراندازی در شهرهای مذهبی قم و مشهد به جایگاه شایسته‌اش برسد

استعدادیابی از اولویت‌های اصلی در سیاستگذاری ورزشی استان قم است

شروع به‌کار سامانه‌های جدید ثبت تخلف در قم تا هفته آینده

کاهش قیمت اقلام اساسی از طریق شبکه تعاونی‌های قم