عصر قم

آخرين مطالب

آئین تکریم ریاست سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شد گفتگو

آئین تکریم ریاست سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرگزاری برنا از قم، در این مراسم دکتر خاکی صدیق ضمن قدردانی از زحمات دکتر رضائی نور در دوران مسئولیت خود، برای دکتر قنبری در مسئولیت جدید آرزوی توفیق و سربلندی کرد و گفت: دانشگاه صنعتی قم طی سال‌های گذشته مسیر رو به رشدی را طی کرده است. امروز بیش از هر زمان دیگری، کیفیت در آموزش عالی موضوعی کلیدی و راهبردی است و دانشگاه‌هایی که به ارتقای کیفی آموزش، پژوهش، خدمات دانشجویی و مدیریت منابع انسانی توجه ویژه دارند، در مسیر تعالی قرار می‌گیرند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به ضرورت نگاه نو در اداره دانشگاه‌ها افزود: در شرایط کنونی، توجه به فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها امری اجتناب‌ناپذیر است. باید تلاش کنیم تا بهره‌گیری از این ابزار در تدریس، پروژه‌ها و مدیریت دانشگاه نهادینه شود.
دکتر قنبری ضمن خوشامدگویی به مهمانان، به‌ویژه دکتر خاکی صدیق، از تلاش‌های دکتر رضائی نور در زمان تصدی مسئولیت قدردانی کرد و گفت: اینجانب شاهد مجاهدت‌ها و خدمات صادقانه ایشان در مسیر رشد و اعتلای دانشگاه صنعتی قم بوده‌ام و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
وی در ادامه افزود: مسئولیت در دانشگاه، مسئولیتی خطیر در عرصه علم و تربیت است. با تکیه بر سرمایه انسانی دانشگاه اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان، تمام توان خود را برای ادامه مسیر توسعه و پویایی این دانشگاه جوان و پیشرو به‌کار خواهیم گرفت.
سرپرست دانشگاه صنعتی قم: دانشگاه باید در کنار تربیت دانشجویان متخصص در رشته های فنی و مهندسی، ابعاد تربیتی و تعهد معنوی و اخلاقی را با استفاده از ظرفیت های معرفتی والای شهر مقدس قم در نظر بگیرد و نقش آفرینی کند. حرکت ما باید در مسیر تربیت دانشجویان متعهد، متخصص و خداباور باشد.
دکتر قنبری سرمایه انسانی جوان دانشگاه صنعتی قم را مهم‌ترین مزیت آن دانست و اظهار داشت: ثمره تلاش‌های ارزشمند خانواده دانشگاه، جایگاه رو به رشد و قابل توجهی است که امروز دانشگاه صنعتی قم در نظام آموزش عالی کشور به دست آورده است. با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی استان قم و نیروی متخصص دانشجویی، در جهت تثبیت و ارتقای این جایگاه گام برخواهیم داشت.
در ادامه این مراسم دکتر رضائی نور رئیس سابق دانشگاه صنعتی قم ضمن تقدیر و تشکر از ابراز محبت عزیزان به بیان دستاوردهای مهم در دوران مسئولیت خویش پرداخت و از همه اساتید، کارکنان و دانشجویان که دراین دوران وی را یاری کردند، قدردانی و تشکر کرد.
انتهای پیام 
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/724326/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناکامی تکواندوکار قمی از صعود به نیمه نهایی جام ریاست فدراسیون جهانی

درخشش پسران ووشوکار قمی در رقابت‌های نونهالان و نوجوانان کشور

دلسوختگان قم به مصاف نماینده فوتسال تهران می‌رود

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده غلامحسین دماوندی در بهشهر و گلوگاه تشییع شد

جمع کثیری از کارکنان شرکت گاز مازندران را جامعه ایثارگری تشکیل می‌دهند

دیویس آینده مدیر بایرن را به خطر انداخت!

فست‌فودها عملکرد مغز را مختل می‌کنند

ادعای جدید رویترز درباره تاسیسات هسته‌ای ایران

نمایندگان ایران، روسیه و چین در وین با گروسی دیدار کردند

مقام دولتی پکن، توییت عراقچی به زبان چینی را بازنشر کرد

نماینده تهران: مذاکرات با آمریکا باید به تصویب مجلس برسد

روایتی کوتاه از آیت الله قوام همزمان با شهادت امام صادق (ع)

راهکار آیت الله مکارم شیرازی برای کم شدن جرائم در میان طلاب

تشکر آیت الله نورمفیدی از اقدام قاطع رئیس صدا و سیما

کتابی از قصه شش ماه اسارت در سوریه به نام «جومونگ یا ابوزینب»

اجتماع صادقیون در میدان صادقیه تهران

زلزله 3.7 ریشتری بخشایش آذربایجان شرقی را لرزاند

سانحه رانندگی برای نماینده خرم‌آباد و چگنی؛ سپهوند از بیمارستان مرخص شد

هشدار به شهروندان تهرانی؛ مراقب خودروهای خود باشید

دستگیری فردی با 2 هزار و 500 فقره کلاهبرداری/ دادستان: مالباختگان شکایت کنند

نکاتی که داوطلبان آزمون سراسری باید بدانند

آرسنال دست‌به‌کار شد؛ نقشه جذب مدافع کلیدی بارسا

اشتباه نکن رئال وینیسیوس را بفروش!

بالاتر از لوا، بزرگترین نگرانی فلیک برای فینال

نوس: هیچ بهانه‌ای برای الهلال پذیرفتنی نیست

مشکل بزرگ فوتبال ایران؛ جای یک نفر خالی است!

نادرپور: هدف ما رتبه تک رقمی است

رکورد بی‌نظیر انریکه؛ پی‌اس‌جی شکست را فراموش کرده

معجزه گواردیولا؛ از دل بحران به سوی چمپیونزلیگ

کاپلو: ترکیب اینزاگی دهن‌کجی به دربی بود!

کاپیتان پرسپولیس سیبل هوادار متمول

جدیدترین دستیار مجتبی در استقلال معرفی شد

راز سلامت قلب در بشقاب غذا

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: فرد مورد نظر رئیس‌جمهور برای وزارت اقتصاد نهایی شده است

ادعای خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال درباره جزئیات ایده جدید آمریکا درخصوص غنی‌سازی ایران

ثابتی: وزیر راه درباره انعقاد قرارداد با بابک زنجانی باید توضیح بدهد

ساسان کریمی: غفلت از جزئیات در توافق با آمریکا به ضرر ایران خواهد بود

امضای تفاهم نامه همکاری صدا و سیما و فنی حرفه‌ای قم

مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در شهر قم

نماینده آیت الله سیستانی هم پای کار مدرسه سازی در هرمزگان آمد

آیت‌الله علم‌الهدی: تحلیل سیاسی سیره امام صادق (ع)، ضرورتی برای شناخت مسیر مقاومت در برابر استکبار است

بخشی از کتاب/ آیین زندگی

اجتماع بزرگ صادقیون در مشهد

پیشنهاد محیط زیستی قائم‌پناه به سه وزارتخانه و یک سازمان

تشییع پیکر شهیدی که بعد از 42 سال به دیارش بازگشت

پایان فراق 38 ساله پدر و مادر با فرزندِ شهید

هزینه سفر حج امسال چقدر است؟

واکنش آموزش و پرورش به حواشی انعقاد تفاهمنامه با فراجا

تصمیم سازمان حج و زیارت برای اولین بار؛ ایرانیان خارج از کشور به حج اعزام می‌شوند