عصر قم

آخرين مطالب

در بازدید از روند بازسازی بیمارستان نیایش مطرح شد؛

قاضی‌زاده هاشمی: ارائه خدمات به ایثارگران و جانبازان تا آخرین روز دولت با جدیت ادامه دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

قاضی‌زاده هاشمی: ارائه خدمات به ایثارگران و جانبازان تا آخرین روز دولت با جدیت ادامه دارد
  بزرگنمايي:

عصر قم - رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید از پروژه بازسازی ابنیه و تاسیسات و تجهیزات بیمارستان روانپزشکی نیایش، که صبح روز سه شنبه 19 تیرماه برگزار شد گفت: ارائه خدمات به ایثارگران و جانبازان تا آخرین روز دولت سیزدهم با جدیت ادامه دارد.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن عرض خداقوت به همکاران سازمان سلامت کوثر و بیمارستان‌های وابسته که مخصوص جانبازان اعصاب و روان است، گفت: خوشحالم از اینکه تلاشی که صورت گرفته به ثمر نشسته است. ما علاقه‌مند بودیم وضعیت فیزیکی این مرکز ارتقا پیدا کند، البته این امر نیاز به منابع مالی دارد اما مادامی که ما در خدمت خانواده‌ها هستیم، امیدوارم بتوانیم وظایف خود را به خوبی انجام دهیم.
وی ادامه داد: زمانی که ما وارد بنیاد شهید و امور ایثارگران شدیم، نیت فقط افزایش کیفیت خدمات نبود. بنیاد شهید در ارائه خدمات پراکندگی داشت و خدمات مختلفی در بخش‌های زیادی ارائه می‌شد، اما نامنظم بودند و همچنین بیمارستان‌ها، آسایشگاه‌ها و مراکز درمانی وضع مناسبی نداشتند.
معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما به اصلاح همه جانبه در این بخش نیاز داشتیم، زیرا در مدیریت، اصلی‌ترین بخش پاسخگویی است و باید به کسی که قرار است پاسخ بدهد، اختیارات لازم را بدهیم و باید این کار متولی و سیاستگذار واحد پیدا می کرد.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه ما در حال تهیه کتاب بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم، تاکید کرد: شما باید اقداماتی که در سازمان سلامت کوثر انجام داده‌اید را هر چه سریع‌تر ارائه دهید و امیدواریم افرادی که پس از این، مسوولیت را بر عهده می‌گیرند بدانند که جهت‌گیری کارها به چه صورت بوده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: ما باید در این سازمان روشنگری کنیم که در چه سطحی بوده و به کجا رسیده است، زیرا ما در تمام مراکز تقریبا وسط کار هستیم و باید کا را به انتها برسانیم و تلاش داریم بسته‌ای تهیه کنیم تا خدمت دفتر مقام معظم رهبری ارسال کنیم، زیرا سیاست‌ها باید تثبیت شود و قابل ادامه دادن باشد.
وی در رابطه با بازسازی مراکز درمانی گفت: اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهیم. ما در سال گذشته از ابتدای فروردین تخصیص اعتبار داشتیم، اما امسال متاسفانه هنوز اعتبار تامین نشده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خاتمه تاکید کرد: ما تا زمانی که در مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم باید کارها را به نحو احسن و جدیت دنبال کنیم، زیرا نسبت به مردم و نظام مسئول هستیم و باید کارهای ناتمام را به اتمام برسانیم و تا آخرین روز دولت ارائه خدمت به ایثارگران و جانبازان به طور کامل و با جدیت ادامه دارد و امیدواریم نگاه ویژه شهدا شامل حال ما شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/621330/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماینده آیت الله سیستانی از تحصیل زنان حمایت کرد

آیت‌الله عبادی‌زاده: مساجد باید با نیازهای نسل جوان همگام شوند

نماینده ولی فقیه در مازندران: آیت الله جوادی آملی افتخار جهان بشریت و اسلام است

تصاویر/ پیش همایش بین‌المللی تفسیر تسنیم آیت الله العظمی جوادی آملی

آیت الله محمدی لائینی: رضایت و همکاری بازاریان اولویت مسئولان باشد

سخنان دلنشین دکتر بهمن بنی هاشم

ماجرای شاه عباس و یوزباشی!

شاعرانه/ قطار می رود و تو می روی

تقدیر دادگستری قم از مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان

ویژه برنامه «مهرواره امام حاضر» در قم برگزار می‌شود

فوری / قم لرزید

فوری / زلزله شبانه در قم

کهک قم لرزید

مقایسه رشد امید به زندگی در ایران با میانگین جهانی

رئیس دیوان عالی کشور: پرونده‌های عام‌المنفعه یا کثیرالشاکی خارج از نوبت رسیدگی شود

فعالیت 700 بخش دیالیز در کشور

محکومیت مردان کینه‌جو به جرم آتش زدن اشتباهی پسر جوان

تپه‌های 3000 ساله کهریزک محو شده‌اند!

افزایش 39 درصدی استفاده از ظرفیت پابند الکترونیک

12 استان کشور درگیر بارش برف و باران شدند

رئیس سازمان محیط زیست: برای کنترل آلودگی هوا پیگیری موضوع اسقاط خودرو ضروری است

حضور ملی‌پوش قمی در مسابقات بین‌المللی تکواندو

آیت‌الله جوادی‌آملی: وقتی کسی بدی کرد، باید با احسان و بزرگواری و ادب با او برخورد کرد

ادای احترام استاندار، مدیر کل بنیاد سمنان و مسئولان ارشد اجرائی نسبت به مقام شامخ شهدای مهدیشهر

حضور جانبازان در مدیریت‌های کلان کشور مایه مباهات و افتخار است

مادر شهیدان والا مقام «محمدحسن و عباس گیوه‌کی» آسمانی شد

بازگشت درویش به انتخابات؛ کفاشیان و عزیزی خادم در انتظار

هاشمی خبر داد؛ بودجه 20 هزار میلیاردی ورزش در سال 1404

غیبت کاپیتان محبوب یحیی در خرم‌آباد

ژست برند‌ه‌های گل گهر قبل از مصاف با پرسپولیس

درگیری با مسی عامل اخراج مدیر ورزشی اینترمیامی!

ربیعی: فردا برای خودمان بازی می‌کنیم نه مدعیان

عشق کجا بود، هیچ باشگاهی نیمار را نمی‌خواست!

بتیس علیه رئال؛ بیانیه‌نویسی پوپولیستی ممنوع!

کامبک با مهاجم جوان ایران در ترکیه

اگر تصمیم با من بود برای همیشه در بارسا می‌ماندم

لحظه سکته قلبی مهمان در برنامه زنده!

زردچوبه را با زعفران نخورید!

آیا آلودگی هوا از ابتلا به سرطان پوست جلوگیری می‌کند؟

آیت الله جوادی آملی: باید حرف‌های تازه بزنیم و قرار نیست فرزندان ما مثل ما فکر بکنند

آیت‌الله مظفری: انقلاب اسلامی مقدمه‌ای برای ظهور امام زمان (عج) است

تفسیر قرآنی تسنیم آیت‌الله جوادی‌آملی در 80 جلد ‌گردآوری شد‌

قدیمی‌ترین منقبتی که در ادبیات فارسی وجود دارد برای قرن سوم است

آشنایی با کتاب جالب درباره رابطه جذاب خواهر و برادری

عطر خوش عصاری در کهک

زندانی محکوم مالی غیرعمد در قم آزاد شد

گاز به آخرین روستای بالای 20 خانوار قم می‌رسد

عملیات گازرسانی به تنها روستای بدون گاز استان قم آغاز شد

بحران خانواده در شهرهای مدرن از زبان نماینده قم در مجلس

ثبت 31 هزار تخلف رانندگی توسط پلیس نامحسوس