وزیر آموزش و پرورش: جبران کمبود مدرسه در قم طی 2 سال امکان پذیر است
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - وزیر آموزشوپرورش با اشاره به ظرفیت بالای خیرین در احداث فضاهای آموزشی، گفت: کمبود مدرسه و فضاهای آموزشی استان قم با مشارکت خیرین مدرسهساز و همراهی دولت در یک بازه زمانی 2 ساله امکانپذیر است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی روز سهشنبه در آیین افتتاح 20 مدرسه خیرساز که بهصورت ویدیوکنفرانس در قم برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: کمبود مدرسه در استان قم با همراهی مشترک بین وزارت آموزشوپرورش و خیرین مدرسهساز طی 2 سال آینده، برطرف خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به نقش مهم خیرین مدرسهساز در توسعه فضاهای آموزشی، بیان کرد: خیرین علاوه بر احداث مراکز آموزشی به ساخت فرهنگی کشور کمک کرده و پیامهای ارزشی را به اقشار مختلف جامعه منتقل میکند.
وزیر آموزشوپرورش، غفلت در نظام تعلیموتربیت را عامل مشکلات اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و ... یاد کرد و گفت: انسان عالم و دانا، جامعه توسعهیافته و پیشرفته را میسازد؛ بنابراین ریشه تمامی موفقیت و شکستها را باید در آموزشوپرورش جستجو کنیم.
کاظمی با بیان اینکه آموزشوپرورش امروز در کانون توجه خیرین و مسئولان قرار دارد، افزود: تمامی کشورهای دنیا امروز به این نتیجه رسیدهاند که برای عبور از بحرانها چارهای جز سرمایهگذاری در آموزشوپرورش نیست.
وی با تاکید بر اینکه اگر فرهنگ غلط "مصرفگرایی" را در سطح مدارس اصلاح کنیم، بخش زیادی از چالشهای کشور مدیریت میشود، گفت: آموزشوپرورش و معلمان امروز با انبوهی از مشکلات دستوپنجه نرم میکنند؛ اما بااینوجود از هیچ تلاشی برای تربیت نسل مومن و اخلاقمدار دریغ نمیکنند.
کاظمی با بیان اینکه احداث زیرساختهای بهروز و شایسته؛ مانند نمازخانه، اتاق بهداشت، آزمایشگاه و کتابخانه در احداث مدارس جدید موردنظر است، تصریح کرد: فرهنگ احترام به پدر و مادر و معلم و بزرگترها از نکات تربیتی است که در طراحی مدارس و محتواهای آموزشی باید موردنظر باشد.
-
سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳:۳۶
-
۱۰ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/673084/