عصر قم

آخرين مطالب

آیت‌الله علم‌الهدی: ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی اقتصادی

آیت‌الله علم‌الهدی: ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی معاونین و مدیران ستادی سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران کل اوقاف که در هتل ولایت مشهد برگزار شد با تأکید بر ضرورت مشخص شدن نسبت ما با امام عصر (عج) اظهار داشت: انسان بایستی در ارتباط با مجاهدت‌ها، فعالیت‌ها و خدماتی که در حوزه خدمت‌گزاری برای حضرت امام زمان (عج) انجام می‌دهد، رضایت آن حضرت را نیز در نظر داشته باشد.
وی بابیان اینکه اگر احساس نسبت در ما کامل شد می‌توانیم به دنبال احساس رضایت آن حضرت از خدمت خود باشیم، افزود: این دغدغه‌ها و اضطرابی که در تحلیل‌های مختلف سیاسی و در مقاطع گوناگون بر اساس فرازونشیب‌های اجتماعی و سیاسی پیدا می‌کنیم، ریشه‌اش به این برمی‌گردد که نسبت خود را با امام زمان (عج) مشخص نکردیم و نمی‌دانیم آیا رضایت ایشان را کسب کردیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه ظهور امام زمان (عج) در مقابل حضور است، ادامه داد: ما در شرایطی به سر می‌بریم که حساس‌ترین و اصلی‌ترین مسئله در زندگی ما احساس رضای خاطر امام زمان (عج) است؛ بنابراین باید بررسی کنیم که چطور می‌توانیم رضایت ایشان را کسب کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه خدمت به اهل‌بیت علیهم‌السلام باید متناسب با شرایط روز باشد، تصریح کرد: الحمدالله شما جوان هستید و در ابتدای راه قرار دارید به این نکات توجه بیشتری داشته باشید که آیا در عرصه طلبگی و روحانیت توانستید رضایت امام عصر (ع) را کسب کنید؛ البته بایستی به این نکته نیز دقت کنید که ایشان نوکر به روز می‌خواهند تا متناسب با شرایط روز فعالیت و خدمت کند.
آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه اوقاف یک جریان پشتیبانی اقتصادی مهم برای دین و خدمت به امام عصر (ع) است، خاطرنشان کرد: در زمانی که تمام دنیا به دنبال ریشه کن کردن اسلام هستند ما باید از این منابع در خطی استخدام کنیم که پاسخگوی نیاز روز دین، توسعه اسلام و خدمت به امام عصر (ع) باشد؛ بنابراین مهمترین کاری که باید انجام داد شناسایی چرایی نیت وقف کننده در موقوفات است تا بتوان منابع مادی آن را در توسعه مبانی دینی استفاده کرد.
وی تصریح کرد: آنچه امروز نیاز داریم یک بینش فقهی کامل است تا با استفاده از آن در مسئله خدمت به وجود امام زمان (ع)، این امکانات را متناسب با شرایط روز صرف کنیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط صفایی: اجتماع منتظران ظهور در 1400 نقطه در ایران و 22 کشور جهان برگزار می‌شود تقدیر از مواضع انقلابی رئیس‌جمهور در روز 22 بهمن/ دولت و ملت ایران؛ در خط پیروی از حجت امام زمان (عج) متحدانه ایستاده‌اند

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/701579/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

آن تایلر و عرضه بیست و پنجمین رمانش به بازار نشر

انحراف از جاده، خودروی تیبا را مچاله کرد

آبگرمکن، 6 نفر را تا پای مرگ برد!

بارش سنگین برف در اردبیل

واکنش استقلال به عدم تعویق دربی؛ برای تیم خاص که خوب کنسل می‌کردید!

آخر همه چمپیونزلیگ‌ها؛ مادرید لرزید!

صعود شیرین نوجوانان تراکتور زیر برف

روانخواه در اهواز به نشست خبری نرفت

صحبت های دنیامالی وزیر ورزش و جوانان

حدادی: گفتند تا جایی که می‌توانی بازی کن

بایگانی پیراهن حامد حدادی در حضور خانواده اش

آرتتا: من اهل «اگر» و «شاید» در فوتبال نیستم

شانس‌های قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا پس از قرعه کشی یک هشتم نهایی؛ چهار تیم بالاتر از رئال مادرید

مراسم خداحافظی حامد حدادی برگزار شد

چای عطری، طبیعی یا مصنوعی؟/ تفاوت چای داخله و خارجه در چیست؟

پیدا و پنهان تبلیغات ایمپلنت 30 ثانیه‌ای چیست؟

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

به‌جای «هتل‌آپارتمان» چه بگوییم؟

کنکور ارشد و دکتری در سلامت و امنیت کامل برگزار شد

خودنمایی گوزن‌های زرد در روزهای برفی

وزیر کشور: تعطیلی‌ها به استانداران واگذار شد

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

گل دوم سپاهان به ذوب آهن توسط جواد آقایی پور

قلعه‌نویی در جمع دانش‌آموزان کم بضاعت

گل سوم سپاهان توسط رضا اسدی در دقیقه 77

شلیک تماشایی؛ گل اول فولاد توسط علی نعمتی در دقیقه 25

گل چهارم سپاهان به ذوب آهن توسط مهدی لیموچی

صعود سپاهان به صدر با برتری در دربی اصفهان/ملوان سرانجام برد

فولاد با غلبه بر هوادار به رختکن رفت

ژابی: لورکوزن می‌تواند هر تیمی در اروپا را ببرد

حضور دنیامالی وزیر ورزش در بازی تیم ملی بسکتبال ایران و هند

سند جدید استقلالی‌ها؛ چرا دربی پارسال لغو شد

مراسم خداحافظی حامد حدادی اسطوره بسکتبال ایران

از دربی مادرید تا تقابل لیورپول - PSG؛ اینتر به فاینورد خورد

اندرو هوبرمن: مصرف مداوم نوشیدنی انرژی‌زا برای مغز خطرناک است

هشدار درباره علائم چشمی مرتبط با بیماری‌های تیروئیدی

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

محورهای کندوان و هراز مسدود می‌شود

دستگیری افزون بر 2 هزار قاچاقچی چوب در سال جاری

گزارشی از پوشش رسانه ها در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

ورود گرگ به یک منزل مسکونی؛ 3 نفر مصدوم شدند

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌ها

وضعیت قرمز هواشناسی در 3 استان شمالی

وام 650 میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا ابلاغ می‌شود

مسیر سخت رُم و منچستریونایتد در لیگ اروپا

داربی مادرید در یک هشتم؛ لیورپول به پاریس خورد

لالیگا به سهمیه پنجم لیگ قهرمانان نزدیک‌تر شد

تأثیر شیردهی در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد