عصر قم

آخرين مطالب

تعویق دربی به سود کدام تیم است؟ ورزشی

تعویق دربی به سود کدام تیم است؟
  بزرگنمايي:

عصر قم - میزان / تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس با داشتن مصدومان و محرومان کلیدی شرایط سختی را در دربی پیش رو خواهند داشت که با توجه به زمان‌بندی جدید برای شهرآورد، فرصت تجدید قوا برای آن‌ها فراهم خواهد شد.
 تقویم فشرده و بسیار سخت پرسپولیس در ماهی که گذشت و همچنین آماده‌سازی نامناسب پیش‌فصل استقلالی‌ها، موجب شده 2 تیم با شرایط بسیار سختی مواجه شوند و لشکری از مصدومان را در دامان خود برای دربی پیش‌رو داشته باشند.
پرسپولیس در حال حاضر سعید صادقی، اوستون اورونوف، وحید امیری و امید عالیشاه را به علت مصدومیت در اختیار ندارد و اضافه شدن فرشاد احمدزاده با دریافت اخطار مقابل آلومینیوم به عنوان محروم جدید این تیم شرایط پرسپولیس را برای دربی دشوار کرده بود.
اما در استقلال وضعیت کمی متفاوت است؛ آبی‌پوشان پایتخت، مسعود جوما، جوئل کوجو، ابوالفضل جلالی و محمدحسین مرادمند را به علت مصدومیت در اختیار ندارند و جلال‌الدین ماشاریپوف و محمدرضا آزادی و ایمان سلیمی به تازگی از بند مصدومیت رها شده‌اند و امیرعلی صادقی وینگر جوان استقلال فعلاً از حضور در تمرینات محروم است.
استقلال در بازی مقابل آلومینیوم از حیث محرومیت تلفاتی برای دربی نداشت.
با این تفاسیر، ممکن است در روزهای پیش رو این بازیکنان و این تعداد، دچار تغییراتی شود، اما موضوعی که واضح است، اثر مثبت تغییر زمان دربی برای هر 2 تیم پرطرفدار پایتخت است و شرایط جدید و تصمیم‌گیری‌شده از سوی سازمان لیگ می‌تواند به استقلال و پرسپولیس فرصت تجدید قوا بدهد.

با بازگشت مصدومان هر 2 تیم حتی در شرایطی که به صورت کامل هم نباشد، کیفیت و هیجان دربی افزایش خواهد یافت و 2 تیم هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری به دست مربیان خود نخواهند داد و عیار اصلی آن‌ها در دربی و رودرروی هم مشخص خواهد شد.
گفتنی است؛ استقلال به علت تقابل حساس مقابل النصر عربستان و به دنبال آن، تلاش برای کسب نتیجه قابل قبول و تاریخ‌سازی و صعود به مرحله بعد، از سازمان لیگ درخواست تعویق دربی را کرده که با واکنش تند پرسپولیسی‌ها مواجه شد، اما در نهایت مهدی تاج با انداختن توپ به زمین سازمان لیگ به این خواسته واکنش نشان داد.
برخی این بازی را به اندازه دیدارهای ملی حساس ارزیابی می‌کنند، چراکه معتقدند استقلال در صورت صعود به دور بعد حتی می‌تواند سهمیه حذف‌شده ایران را برگرداند تا نمایندگان ایران در سال بعدی، بدون تغییر در تعداد حضور نمایندگان باشگاهی کشور در لیگ نخبگان آسیا، در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند.
اسماعیل کارتال،‌ سرمربی پرسپولیس در واکنش به درخواست استقلالی‌ها برای تغییر زمان دربی گفت: «ما خیلی این ماه بازی کردیم و تیم خسته است. دیدید که بازیکنان مهم ما مصدوم هستند. بازی دربی که نتیجه آن از قبل مشخص نیست، بازی پرهیجانی است. این تصمیم را در آخر فدراسیون خواهد گرفت. هر تصمیمی که بگیرند با بازیکنانی که در اختیارمان است، هر کاری از دستمان بربیاید برای دربی انجام خواهیم داد.»
با این صحبت‌ها به نظر می‌رسد سرمربی ترکیه‌ای سرخپوشان نیز چندان مخالف تعویق زمان دربی نیست و دوست دارد نه تنها با حضور بازیکنان مصدومش بلکه با شناخت بیشتری از تیمش در دربی گام به میدان بگذارد. 
در مجموع به نظر می‌رسد تعویق دربی برای هر 2 باشگاه نتیجه مثبتی داشته باشد و از فشار و خستگی مضاعف برای استقلال و پرسپولیس جلوگیری خواهد کرد و البته که این مزیت برای استقلالی‌ها اهمیت و سود بیشتری خواهد داشت، زیرا برخلاف پرسپولیس، آن‌ها در جام حذفی و لیگ نخبگان هم در کنار لیگ برتر حضور دارند و پرسپولیس از آن 2 رقابت حذف شده و تنها در لیگ برتر، فرصت قدرت‌نمایی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/703384/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/نیازی نیست انسان‌ها را امتحان کنید

برخورد ال 90 با تریلی 2 کشته بر جا گذاشت

زیر گرفتن جوان 28 ساله به دلیل اختلافات شخصی

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از 3 روز پیدا شدند

کشف طلاهای مسروقه 40 میلیاردی؛ سارقان به دام افتادند

ممنوعیت استفاده از تصویر زنان در تبلیغات یک پیام‌رسان

احکام متهمان پرونده فساد مالی در پتروشیمی امیرکبیر اعلام شد

آغاز دوباره حج عمره دانش‌آموزی پس از 10 سال‌

تهران تعطیل شد

شلیک صبحگاهی به یک جوان در محله پولدارنشین پایتخت

پیش‌بینی هوای تهران طی پنج روز آینده

تقدیر قلعه‌نویی از فوتبالیست‌های جوان ایران

جایزه ملی تعالی سازمانی به فولاد رسید

آرامش و محبوبیت، سیدحسین دوباره خندید

یک سوت علیه فروزان در بازی با تیم آشنا

بارسا حالا یک دیوار درون دروازه دارد!

شکایت نساجی از استقلال به کمیته انضباطی رفت

حواشی هفته بیستم لیگ برتر از کری خوانی سرمربیان تا وی ای آر دردسرساز در بازی تراکتور و خیبر

پایان انتظار؛ بازگشت آلابا به ترکیب اصلی رئال

پیدا شدن کوهنوردان مفقودی در اشترانکوه پس از 3 روز بی خبری

اولتیماتوم مدیران النصر به پیولی

توضیح سرپرست کمیته داوران درباره گل مردود تراکتور مقابل خیبر

مناسبت‌ترین ظروف برای گرم کردن غذا در مایکروویو

چه شب و روزایی داشتیم من و تو

برقراری روزانه 2400 تماس درباره تصادفات در پایتخت

تولید سالانه 8 میلیون تن پسماند صنعتی خطرناک در کشور

زمان اعلام نتایج آزمون کارشناسان رسمی دادگستری اعلام شد

امدادرسانی هلال احمر به بیش از 1800 نفر در روزهای برفی اخیر

کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

آماری از وقوع زلزله‌های خفیف در تهران؛ زلزله 7 ریشتری حتمی است

احتمال یخبندان در برخی مناطق استان قم

عکس قربانی در امارات قاب شد

مصدومیت عجیب مدافع خیبر؛ چهار ماهه که نیست!

سردار با گل صعود، همراهِ عزت در زمین

گل دوم کومو به ناپولی توسط دیائو

سورپرایز رئال برای دربی رفت چمپیونزلیگ

تصویر نگران‌کننده از تمرین استقلال

شهداب فینالیست جام حذفی والیبال شد

امیدواری استقلال برای رسیدن یک ستاره به دربی

اولین قهرمانی خطیبی با سایپا، بالاتر از پرسپولیس

ترکیب رسمی رئال مادرید - ژیرونا

آرمین سهرابیان مجاز به فعالیت ورزشی است

بحران جدید در استقلال؛ موسیمانه به فیفا شکایت می‌کند

کیش نگین خلیج فارس است و امیدوار به درخشش بیش از پیش این جزیره هستیم

مراحل پوسیدگی دندان

تفاوت‌های پوسیدگی و تغییر رنگ دندان

زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

عشق یعنی چی؟

تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان