عصر قم

آخرين مطالب

گوشی قاپ ها ، پراید را به آتش کشیدند اقتصادی

گوشی قاپ ها ، پراید را به آتش کشیدند
  بزرگنمايي:

عصر قم - خراسان / موتورسواران گوشی قاپی که با دستور مالخر حرفه ای باند سرقت، یک دستگاه پراید را به آتش کشیده بودند، در حالی با تلاش نیروهای سپاد مشهد دستگیر شدند که بررسی های تخصصی نشان داد اعضای تبعه خارجی باند سرقت،تعداد زیادی از گوشی های سرقتی را به افغانستان انتقال داده اند.
ساعت5 بامداد هفدهم بهمن بود که شعله های سرکش آتش از گوشه و کنار یک دستگاه پراید زبانه کشید و خواب صبحگاهی اهالی محل را آشفته کرد. طولی نکشید که با فروکش کردن شعله های آتش مشخص شد،این آتش افروزی به صورت عمدی رخ داده است و افرادی پراید را آتش زده اند. به همین خاطر گروهی از افسران دایره تجسس با دستور ویژه سرهنگ جواد یعقوبی (رئیس کلانتری سپاد) تحقیقات گسترده ای را آغاز کردند و به سرنخ هایی از دو جوان موتورسوار رسیدند که در آن ساعت بامداد با پلاک مخدوش در آن محل پرسه می زدند. بنابراین عوامل انتظامی رصدهای اطلاعاتی را با بررسی دوربین های ترافیکی در اطراف چند جایگاه سوخت ادامه دادند و موفق شدند موتورسواران را هنگام تهیه بنزین شناسایی کنند. گزارش روزنامه خراسان حاکی است، اگرچه پلاک موتورسیکلت مخدوش بود اما بهره گیری افسران دایره تجسس از فناوری های نوین و تجهیزات تخصصی پلیس، آنان را به مخفیگاه یکی از موتورسواران در خیابان شهید محراب حسینی کشاند.ماموران انتظامی در حالی وارد مخفیگاه متهم 30ساله شدند که وی مشغول بسته بندی مواد مخدر مشکوک به شیشه بود. این جوان که هنوز از غافلگیری خود در شوک به سر می برد، به مقر انتظامی منتقل شد و زیرنظر سروان حیرانی(رئیس دایره تجسس کلانتری سپاد) مورد بازجویی قرارگرفت. وی که با مشاهده اسناد انکارناپذیر پلیس، چاره ای جز بیان حقیقت نداشت، لب به اعتراف گشود و گفت:با همدستی جوان تبعه افغانستان که علی نام دارد، پراید را آتش زدیم؛ اما او مکان مشخصی ندارد و در پاتوق های خلافکاران زندگی می کند. در پی اعترافات این متهم سابقه دار، بلافاصله گروهی از نیروهای انتظامی، به شناسایی تعدادی از پاتوق های استعمال موادمخدر پرداختند تا این که بالاخره او را از یکی از منازل منطقه پنجتن دستگیر کردند. این متهم تبعه خارجی نیز یک مالخر حرفه ای اموال سرقتی را به پلیس لو داد و گفت:«مهدی-د» به خاطر اختلافاتی که با مالک پراید داشت از ما خواست تا خودروی او را به آتش بکشیم! ما هم سوار بر موتورسیکلت به پمپ بنزین رفتیم و سپس با ظرف چهارلیتری بنزین، خودروی او را آتش زدیم!به گزارش روزنامه خراسان، وقتی افسران انتظامی با توجه به سوابق کیفری متهمان و کشف گوشی سرقتی، متوجه شدند که موتورسواران آتش افروز از گوشی قاپ های حرفه ای هستند، آن ها را زیر رگبار سوالات تخصصی قرار دادند و بدین ترتیب ماجرای انتقال گوشی های سرقتی به افغانستان نیز لو رفت؛ چراکه متهم تبعه خارجی اعتراف کرد: بسیاری از گوشی قاپی ها را با همدستی پسرعمویش انجام می داد و او گوشی های سرقتی را به افغانستان می فرستاد اما اکنون به افغانستان گریخته است. این متهم آتش افروز ادامه داد: تعدادی از گوشی های سرقتی را نیز من از قماربازی باخته ام و ...به دنبال افشای این ماجرا ، بررسی های پلیسی وارد مرحله جدیدی شد و نیروهای تجسس در حالی مالخر حرفه ای را نیز دستگیر کردند که بررسی ها نشان داد وی مدتی قبل به اتهام مالخری بازداشت شده و هم اکنون تا زمان رسیدگی به پرونده قضایی با سپردن وثیقه سنگین به دادسرا آزاد شده است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/703432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرا عاشق چنان باید که هرباری که برخیزد

شعری زیبا از امیرحسین ماحوزی

حضور اتباع خارجی در کشور قانونمند می‌شود

شرایط رانندگی با گواهینامه ملی در عراق اعلام شد

فوت سالانه 700 نفر در حین کار

انسداد 166 روستای مازندران در اثر بارش برف

تغییر نام بهشت زهرا منتفی شد

حکم اعدام برای 3 عضو یک خانواده مخوف

اطلاعیه آموزش‌وپرورش در مورد فعالیت فردای مدارس

تقسیم داوری پایان‌نامه‌ها بین چند مسئول در دانشگاه آزاد

اغفال دختر جوان به بهانه ازدواج؛ مرد میانسال دستگیر شد

سرقت جواهرات در جشن تولد؛ مهمان خائن به دام افتاد

قم تعطیل شد

قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی، استقلال و سپاهان شاید در فینال

گل اول لیورپول به منچسترسیتی توسط صلاح

گل عمر مرموش به لیورپول آفساید اعلام شد

نفری: تلاش کردیم اما نشد و شرمنده‌ایم

مودریچ در 39 سالگی همچنان جادو می‌کند

نیوکسل فاتح دوئل تماشایی شگفتی‌سازان لیگ برتر!

گل دوم لیورپول به سیتی توسط سوبوسلای

شوخی اسکای با پپ؛ سایه کاراگر را با تیر می‌زند!‏

فرهاد قهرمان لیگ امارات را مشخص کرد!

نوراللهی و قربانی آماده آتش‌بازی جدید

نقش تغذیه در پیشگیری از پوسیدگی دندان

بخشی از کتاب/نیازی نیست انسان‌ها را امتحان کنید

برخورد ال 90 با تریلی 2 کشته بر جا گذاشت

زیر گرفتن جوان 28 ساله به دلیل اختلافات شخصی

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از 3 روز پیدا شدند

کشف طلاهای مسروقه 40 میلیاردی؛ سارقان به دام افتادند

ممنوعیت استفاده از تصویر زنان در تبلیغات یک پیام‌رسان

احکام متهمان پرونده فساد مالی در پتروشیمی امیرکبیر اعلام شد

آغاز دوباره حج عمره دانش‌آموزی پس از 10 سال‌

تهران تعطیل شد

شلیک صبحگاهی به یک جوان در محله پولدارنشین پایتخت

پیش‌بینی هوای تهران طی پنج روز آینده

تقدیر قلعه‌نویی از فوتبالیست‌های جوان ایران

جایزه ملی تعالی سازمانی به فولاد رسید

آرامش و محبوبیت، سیدحسین دوباره خندید

یک سوت علیه فروزان در بازی با تیم آشنا

بارسا حالا یک دیوار درون دروازه دارد!

شکایت نساجی از استقلال به کمیته انضباطی رفت

حواشی هفته بیستم لیگ برتر از کری خوانی سرمربیان تا وی ای آر دردسرساز در بازی تراکتور و خیبر

پایان انتظار؛ بازگشت آلابا به ترکیب اصلی رئال

پیدا شدن کوهنوردان مفقودی در اشترانکوه پس از 3 روز بی خبری

اولتیماتوم مدیران النصر به پیولی

توضیح سرپرست کمیته داوران درباره گل مردود تراکتور مقابل خیبر

مناسبت‌ترین ظروف برای گرم کردن غذا در مایکروویو

چه شب و روزایی داشتیم من و تو

برقراری روزانه 2400 تماس درباره تصادفات در پایتخت

تولید سالانه 8 میلیون تن پسماند صنعتی خطرناک در کشور