عصر قم

آخرين مطالب

مهمترین دستاوردهای آموزش و پرورش از زبان آقای وزیر اقتصادی

مهمترین دستاوردهای آموزش و پرورش از زبان آقای وزیر
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایلنا / به گفته وزیر آموزش و پرورش، آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس با کمترین مشکل، پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان، پرداخت حق‌الزحمه دروس حق‌التدریس، جذب 26 هزار نیروی بلاتکلیف قرارداد کار معین، گزینش مجدد داوطلبان رد شده در مرحله گزینش، رسیدگی به آزمون‌های کیفیت‌بخشی و آزمون‌های دبیری، و همچنین تعیین تأثیر قطعی معدل، از مهم‌ترین دستاوردهای آموزش و پرورش در دوره جدید به شمار می‌آید.
علیرضا کاظمی در گردهمایی رؤسای ادارات ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات سراسر کشور که در اردوگاه شهید رجایی برگزار شد، جایگاه دفاتر ارزیابی عملکرد را به‌عنوان پناهگاهی امن برای فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیا دانست و افزود: سعه صدر بالا، گوش شنوا و جلوگیری از پایمال شدن حقوق افراد از جمله ویژگی‌های ضروری کارکنان ارزیابی عملکرد است.


کاظمی توجه به رویکردهای دفاتر ارزیابی عملکرد را در پیشبرد اهداف این وزارتخانه مهم دانست و با تأکید بر اینکه " alt="عصر قم" width="100%" />

وزیر آموزش و پرورش، بهبود و ارتقای شرایط، هدایت و اصلاح امور را مهم‌ترین اهداف ارزیابی عملکرد برشمرد و افزود: امروزه با استفاده از روش‌های علمی دقیق، نرم‌افزارها، فناوری‌های نوین و سامانه‌های مختلف می‌توان در این مسیر گام‌های مؤثری برداشت.
کاظمی نظارت را از دیگر وظایف مهم و ساختاری ارزیابی عملکرد دانست و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که فرمودند: "مدیر موفق کسی است که نیمی از وقت خود را به نظارت اختصاص می‌دهد"، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از مشکلات، ناشی از وضع قوانین بدون نظارت بر اجرای آن‌هاست. بنابراین، نظارت مهم‌ترین ابزار یک مدیر برای تضمین سلامت یک دستگاه اجرایی است.
وی دسترسی به اطلاعات جامع را از الزامات ارزیابی عملکرد دانست و با بیان اینکه این ارزیابی باید مبتنی بر جامع‌ترین اطلاعات درباره برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش باشد، برگزاری دوره‌های توانمندسازی را اقدامی ضروری توصیف کرد و افزود: با برگزاری این دوره‌ها و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، می‌توان در تحقق اهداف و برنامه‌ها موفق عمل کرد.
کاظمی با بیان اینکه ارزیابی عملکرد، یار مهربان تمام کارکنان و مجموعه آموزش و پرورش است، تأکید کرد: این دفتر نخستین ملجأ و پناه معلمان، دانش‌آموزان و اولیا محسوب می‌شود. ازاین‌رو، شنیدن صبورانه، برخورد مهربانانه و پیگیری مجدانه در این حوزه می‌تواند راهگشا باشد.
وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود، به دستاوردهای این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش، به‌عنوان مهم‌ترین اولویت دولت، با نگاه ویژه رئیس‌جمهور، به یک گفتمان ملی تبدیل شده و این، مهم‌ترین دستاورد و فرصتی ارزشمند برای خدمت‌رسانی است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/704090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بروید ای حریفان بکشید یار ما را

شاعرانه/ من با غزلی قانعم و با غزلی شاد

دادستان تهران: کیفرخواست سارق گردنبند بانوی سالمند صادر و به دادگاه ارسال شد

بیمه مرکزی خبر از تسهیل خدمات بیمه‌ای در نوروز و ماه مبارک رمضان

تماس‌های تبلیغاتی که روی مخ مشترکان رژه می‌روند

دستگیری سارق حین خروج از مرز

ز‌مان آغاز فرصت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری‌ 1404 اعلام شد

ستاره استقلال برای دربی برگشت

وضعیت اورنوف برای حضور در دربی

اسکوچیچ: برای بازی فردا آماده هستیم!

پیروزی عموزاد و امامی در رقابت‌های رنکینگ آلبانی

مجوز حضور بانوان در دیدار تراکتور - سپاهان صادر شد

خشم شدید رئال از بخشیده شدن آنتونی

یک مصدوم برای دربی تمرین کرد

پایان کار شمشیربازان اسلحه فلوره پسران در مسابقات قهرمانی آسیا

آغاز مرحله پایانی لیگ برتر والیبال نشسته مردان

سرمربی جدید استقلال مجوز گرفت

سه غایب قطعی النصر برابر استقلال

حراج خیرخواهانه توپ اولین گل دربی 105

چطور بفهمیم پروتئین بدن ما کم است؟/ 5 نشانه کمبود پروتئین

مهم‌ترین علائم برونشیت مزمن

«کتاب تالش» و «حسن بصری»

شاعرانه/ سرمای زمستان را، گرمای تو تارانده‌ست

معرفی نامزدهای «کتاب سال» جایزه شعر «خبرنگاران»

پشت‌پرده‌ای جدید از مداخله غیرپزشکان در عمل‌‌ زیبایی

در پی واژگونی اتوبوس دانش آموزان؛ وزیر آموزش و پرورش از بازبینی دستورالعمل‌های اردوها خبر داد

شهردار تهران: تمام اتوبوس‌های جدید، برقی هستند

هشدار وزش باد شدید در تهران

افزایش خطر ریزش سنگ و سقوط بهمن در جاده‌های شمال

انهدام باند 29 نفره شرکت هرمی در رباط کریم

کاهش سرعت ورزش باد در قم

داوران دربی در یک همایش رؤیت شدند

شاهکار یک تیم دسته سومی در فوتبال آلمان

گواردیولا: تا ابد حسرت این فصل را خواهیم خورد!

بازگشت پدیده مصدوم رئال پس از هفت ماه

عذرخواهی رونالدو: ببخشید دیر کردیم!

درگیری لفظی هواداران استقلال با علی تاجرنیا

بلیت دربی پایتخت تمام شد!

برگزاری دیدار نساجی - شمس‌آذر با VAR

رئال بدون امباپه و دو ستاره بزرگ ماند

توضیح سازمان لیگ درباره ماجرای قرارداد بوژوویچ با استقلال

برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس آبی در کیش

نوشیدنی‌های مضر برای دندان‌ها

ماست را با این مواد غذایی نخورید

عسل و مویز به بهبود حافظه کمک می‌کنند؟/ کندر برای تقویت ذهن مفید است؟

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

عشق‌ورزیدن برای آخرین‌بار

وزیر آموزش و پرورش: درباره وضعیت معیشتی معلمان صحبت نمی‌کنم/ پی‌گیرم

آتش‌سوزی مرگبار در یک کارگاه کفاشی

هیچ خودروسازی تاییدیه ایمنی آتش نشانی ندارد